Rezerva Nedašova potvrdila s posledními Divnicemi roli favorita


Branky


0

Do Nedašova zavítaly v sobotním odpoledni poslední Divnice, které ale v minulém kole konečně prolomily letošní šňůru zápasů bez výhry. Domácí nedašovská rezerva v minulém zápase na svém hřišti deklasovala Mirošov a tak divnický celek vyrukoval na domácí s prešovským betonem. Tato taktika na Nedašov platila a nakonec z toho byla vcelku přijatelná porážka pro hostující tým v poměru 1:4 a to ještě Divnice zahodily penaltu. Je pravdou, že domácí ale spoustu dalších šancí neproměnili.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí šli do dvoubrankového vedení, hostující Mana utkání zdramatizoval

Nedašov přivítal na svém hřišti poslední tým tabulky, ale postavení v tabulce obou týmů nebylo v prvním poločase znát. Soupeř takticky "zalezl" a rezerva Nedašova nemohla najít na zhuštěnou obranu recept. První branka padla už ve 4. minutě, kdy se prosadil Jarek Fojtík. Po další kombinační akci zvýšil vedení domácích kapitán Jiří Fojtík, ale poté upadl zápas do podprůměru. Nedašov se trápil především v přechodové fázi a ofenzivní přihrávky šly na "nikoho". Hosté zápas zdramatizovali po rohovém kopu, kdy se hlavou trefil parádně kapitán Mana. Po velké minele nedašovské obrany dostali hosté příležitost pokutové kopu, kdy domácí brankář Švach, hasil příležitost Divnic faulem. Svůj přestupek ale parádním zákrokem napravil a penaltu chytil. Divnice tak mohly do půle překvapivě srovnat na 2:2, což se jim ale nepodařilo a domácí celek odcházel do kabin s jednobrankovým náskokem.

Domácí tým přidal ve druhém dějství další dvě branky

Druhá půle už byla z pohledu domácích o hodně lepší a Nedašov hned po změně stran přidal třetí branku. Po faulu na Jarka Fojtíka zvýšil vedení z penalty Jiří Fojtík. Hosté v druhé půli ani jednou neohrozili branku Nedašova a spíše se soustředili na pevnou obranu. Konečnou podobu výsledku dal Jarek Fojtík, kdy své sólo zkušeně proměnil kličkou brankáři. Další branky i přes převahu domácích nepadly. V 80. minutě byl vyloučen po druhé žluté kartě domácí Jarek Fojtík a tak trochu pokazil povinné a trochu utrápené vítězství domácích. Divnice ukázaly především v obranné fázi dobrý výkon a domácí tým se dlouho nedokázal prosadit. Kdoví, jak by se utkání vyvíjelo, kdyby hosté proměnili pokutový kop za stavu 2:1, ale to už jsou jen spekulace. Domácí mají tři body a v příštím kole se představí v Jestřabí, hostující Divnice hostí v sousedském derby Bohuslavice nad Vláří.



Ohlasy k zápasu


TJ Nedašov B
Jiří Fojtík, hráč: Na výhru jsme se dnes natrápili, hosté přijeli s defenzívní taktikou a utkání do poločasu zdramatizovali. Ve druhé půli už byl náš výkon o poznání lepší a zápas jsme dotáhli bez problémů do vítězného konce.

TJ Divnice
Jarek Urbaník, hráč: Škoda neproměněné penalty za stavu 2:1, ve druhém poločasu už nám docházely síly a domácí tým si už výhru pojistil...



Počet diváků: 80. Rozhodčí: FRAJT Oldřich - ŠURÁŇ Petr (N), POLÁCH Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.