Petrůvka v divoké přestřelce zdolala rezervu Nedašova


0

Magnet kola se hrál v neděli odpoledne na Petrůvce, kam zavítala nedašovská rezerva. Diváci se na malebném stadionku určitě nenudili, viděli nakonec devět branek, z toho hned šest v prvním dějství. Domácí tým vedl po půli o dvě branky, ve druhé půli se týmy ještě přetahovaly o body, ale domácí celek i díky dvěma trefám Peška dokráčel k tříbodovému vítězství. Za zmínku stojí i hattrick nedašovského Jiřího Fojtíka.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Petrůvka dala do půle čtyři branky, hostům nefungovala defenzíva

V magnetu kola si přítomní fanoušci přišli opravdu na své. Utkání mezi Petrůvkou a rezervou Nedašova přinesl skvělé divadlo, kde nechyběl úvod, průběh děje, zápletka, drama a nakonec vyvrcholení. Domácí tým na svého soupeře vlétl a Nedašovjanúm chvilku trvalo, než si zvykli na hřiště menších rozměrů na Petrůvce. Navíc domácí celek na něm umí hrát a své body jen tak nerozdává.  Petrovjané byli i střelecky velmi efektivní a hosté se jen kolikrát dívali na jejich povedené akce. Je pravdou, že Nedašovu v utkání chyběli někteří hráči, proto možná defenzíva hostí inkasovala v prvním dějství čtyřikrát. Poločas tak skončil divokým skóre 4:2 pro Petrůvku.

Domácí si výhru vydřeli, i když hosté ještě kousali

Ve druhém poločasu se čekalo, zda domácí tým udrží nadějný náskok, a nebo se hosté postarají ještě o zdramatizování tohoto utkání. vyplnilo se to druhé, hosté si v kabině vše vyříkali a ve druhém poločasu zcela změnili herní projev. Dařilo se především Fojtíkům, kteří zaměstnávali obranu domácích. Petrůvka se začala obávat o výsledek a Nedašov toho náležitě využil. Hosté srovnakli na 4:4 a propadli euforii. To se jim ale vymstilo, neboť hned po vyrovnání inkasovali popáté a na další obrat v utkání se už nezmohli. Diváci na Petrůvce viděli devět branek a bojovné výkony obou týmů a utkání svými parametry daleko převyšovalo úroveň zlínské IV. třídy. Petrůvka nakonec své těsné vedení ubránila, hosté se musí z prohry oklepat a připravit se na další souboj s Mirošovem.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Petrůvka
František Gottfried, funkcionář: Dnešní zápas byl nejlepší pozvánkou na fotbal. Padaly branky, nechybělo napětí a emoce. Byl to zápas ve vysokém tempu a do poslední chvíle nebyl jasný vítěz. Pochvalu si zaslouží rozhodčí, který to neměl jednoduché, protože se hrálo tvrdě a souboje byly hodně na ,,hraně". Pokud se budu dívat na zápas z našeho pohledu, tak bylo nejdůležitější, že jsme v kritické situaci v závěru zápasu, kdy soupeř ze stavu 4:2 srovnal na 4:4 se kluci nesesypali a dokázali dát branku. Hráči si za to od nás všech zaslouží poděkování.

TJ Nedašov B
Vojtěch Holba, asistent trenéra: První poločas nám vůbec nevyšel podle našich představ a dělali jsme velké chyby v defenzívě. O půlce jsme si řekli, že už nemáme co ztratit, dokonce jsme srovnali na 4:4, ale z brejku jsme znovu inkasovali a znovu vyrovnat už jsme nestihli. Jinak za výkon ve druhé půli musím kluky pochválit, vstali jsme z mrtvých a utkání ještě zdramatizovali....



Počet diváků: 75. Rozhodčí: HÝSEK Dominik - KRAJÍČEK Tomáš (N), ŠENKEŘÍK Ladislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.