Derby vyhrálo Olší a posunulo se na druhé místo v tabulce


Branky


30. D. Smejkal - 12. R. Chalupa , 31. D. Šlapal (vl.) , 66. R. Chalupa
0

Céčko Velmezu nezvládlo domácí derby utkání s Olším a podlehlo mu 1:3.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Olší vedlo o jednu branku

Derby začalo velmi opatrně. Po počátečním vzájemném oťukávání se do první šance prokombinovali domácí, ale jejich zakončení neohrozilo jejich hostující dvojku v bráně - Kučeru! 

První vážnější šanci dokázali hosté přetavit ve vedoucí branku. Ve 12. minutě Jůda vybojoval ve středu hřiště míč, nahrál naběhnutému Bíbrovi, ten ideálně našel Chalupu, kterému se sice zakončení nepovedlo, tak jak zamýšlel, ale přesto šlo Olší do vedení - 0:1.  Hostům vedoucí branka dodala chuť do hry a hned vzápětí mohl zvýšit Bíbr. Chalupa zleva nahrál na hranici velkého vápna,  Kaminaras Filip pustil na křiknuvšího Bíbra, který ale po zpracování nezamířil přesně. V další šanci hostů chyběly jen centimetry.  Kapitán Dvořák Tomáš vybojoval na své polovině balón, přešel přes dva protihráče, nahrál Chalupovi, který ale z levého rohu vápna trefil jen vzdálenější tyč.  Ve 30. minutě udeřili domácí. Milimetrovou přihrávku Šlitra za hostující obranu převzal Dušan Smejkal a sám proti brankáři Kučerovi s přehledem zakončil. - 1:1! Vyrovnaný stav vydržel necelou minutu. Chalupa rozehrál na Kaminarase Filipa, ten předal Bíbrovi, a přes Šaška se dostal míč na druhou stranu k Petru Dvořákovi, jeho přesný centr do šestnáctky uklidil, bohužel pro domácí stoper Šlapal do vlastní branky. - 1:2. Tak skončil první poločas. 

Olší brankou potvrdilo vítězství

Po přestávce oba týmy pokračovaly v pohledném fotbalu, kdy si ale více brankových příležitostí vypracovali hosté z Olší. Nejprve Bíbr, pak Šašek a Alex neuspěli, i jeho bratr Filip selhal, když si nepohlídal ofsajdovou hranici, a proto jeho gól nemohl být uznán. Jen zkušený Chalupa v 66. minutě využil krásnou pobídku od Šaška a svoje sólo bez větších potíží zakončil k pravé tyči - 1:3.  Domácí zahrozili jen dvakrát až za stavu 1:3. Poprvé z levé strany těsně minuli vzdálenější tyč a podruhé z volného přímého kopu , kdy si hosté nepohlídali rozehrávku, která nebyla na píšťalku, ale Liška radu rozhodčího ať střílí, když gólman Kučera stavěl zeď, nedokázal využít. Proto už se stav nezměnil a hosté si odvezli domů zaslouženě 3 body.


Ohlasy k zápasu


FC Velké Meziříčí C
Machát Lukáš: Měli jsme spoustu ztrát balónu ve středu hřiště, kdy jsme nestačili reagovat na brejky Olší. Soupeři zahrál velice dobře Filippos Kaminaras, podporovaný Chalupou. Soupeř zaslouženě vyhrál.

FC Olší nad Oslavou
Seknička Josef: Dnes hráči předvedli zcela odlišný výkon, než v předešlých domácích utkáních. Důraz v soubojích a hlavně pohyb. Ještě kdyby ubrali těch nepřesných přihrávek, tolik by se nenaběhali. Taky super zahráli veteráni Chalupa s Nedomou.



Počet diváků: 13. Rozhodčí: STRATENÝ Michal - SMEJKAL Eduard (N), ŠTOURAČ Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.