0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.04.2016 15:30

16.kolo, Jihomoravský | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Utkání mezi FC Medlánky a FC Čebín branky nenabídlo


Branky


0

V rámci 15. kola zavítal na hriště Medlánek soupeř z Čebína. Domácí sice ještě na svém hřišti nepoznali přemožitele, ale Čebín je jediný tým, který Medlánky letos porazil.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí zvládli skvěle úvodní jarní kolo a vyhráli ve Slavkově 3:0. To hosté z Čebína utrpěli v první jarním kole domácí prohru 1:2 z Vilémovicemi. Utkání slibovalo zajímavou podívanou. První poločas se odehrával spíš uprostřed hřiště. Zápas byl plný osobních soubojů a více ze hry měli překvapivě hosté. Domácím se přiliš nedařila kombinace a zkoušeli to hlavně dlouhými míči, ale do zakončení se během první půle prakticky nedostali. První střelecký pokus zaznamenal hostující Sadílek, ale jeho střela z velké dálky neměla přiliš šancí na úspěch. Jinak hosté hrozili především ze standardních situací. Po jedné z nich se na krátký čas radovali z úvodního gólu, ale rozhodčí jejich radost utnul a odpískal faul zakončujícího hráče. První poločas toho tedy moc neukázal.

 

Ve druhé půli se obraz hry přiliš neměnil. Postupem času převzali otěže utkání do svých rukou domácí, trošku zlepšili kombinaci, ale hostujícího brankáře vůbec neprověřili. Hosté stále spoléhali na standardní situace, po jedné z nich trefili dokonce břevno domácí brány. V závěru si vytvořli několik rohů za sebou, ze kterých pramenilo několik zakončení mimo bránu. V 90 minutě přišla zřejmě největší šance utkání, hostující útočník se dostal k propadlému míči na zadní tyči, ale jeho střelu na vzdálenější tyč domácí brankář vytěsnil na roh. Zápas skončil zaslouženou remízou 0:0.

 



Sestavy


FC Medlánky
M. Kvapil [-] - J. Krátký [-] , M. Šudoma [-] , M. Kabeláč [-] , F. Sehnal [-] (62. J. Pavlík [-] ) , M. Viskot [-] , L. Kolev [-] , P. Dobrovolný [-] , J. Schotteberger [-] , M. Čermák [-] (72. D. Vaněk [-] ) , M. Drštka [-]

FC Čebín
M. Brodecký [-] - L. Beránek [-] , J. Šíp [-] , M. Brodecký [-] - P. Farkač [-] , P. Sadílek [-] , P. Kučera [-] , M. Brodecký [-] - J. Struhařík [-] (89. M. Blahák [-] ) , M. Sokol [-] , M. Malý [-]

Počet diváků: 96. Rozhodčí: Lazar Martin - MAREK Milan, ONDROUCH Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.