Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Výkon týmu: --

8:0
(5:0)

Výkon týmu: --

Rozhodčí --

Výkon týmu: --

18.06.2016 17:00

16.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. A, 2015-2016

Hodnocení

 
Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

 

Moravice utržila debakl a padá do okresního přeboru


0

K poslednímu utkání sezóny nastoupili naši hráči proti Dolní Moravici, která potřebovala vyhrát, aby mohla pomýšlet na záchranu v soutěži.
Čekali jsme proto tlak hostí, ale ten se nekonal a byli to naši, kteří po celý zápas drželi otěže utkání ve své moci.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Od začátku jsme si vytvářeli množství šancí a v 17. minutě jsme šli do vedení brankou Piňose, který spíše centroval, ale k naší radosti z toho byl gól. Už ve 20. minutě jsme náskok navýšili, kdy pronikajícího Hendrycha zastavil stoper hostí jen za cenu faulu a červené karty a z nařízeného přímého kopu se výstavní
střelou trefil kapitán Dorňák. Další šance měl na kopačkách Honza Hendrych, ale v zakončení se mu nedařilo. Hosté se pouze bránili a k ničemu vážnějšímu se nedostávali. Ještě do poločasu se parádně trefil Rončák, do prázdné branky doklepl Hajdík a po pěkném průniku a zpětné přihrávce Kovalovského se radoval z gólu Stoklasa.

 

Do druhé půle jsme dali příležitost dorostencům Krajčovičovi a Hynkovi, kteří určitě nezklamali. Obraz hry se příliš nezměnil a naši pokračovali v dobrém výkonu, ale také v zahazování šancí. Ale i tak, aktivně hrající Kovalovský, přidal dvě branky a dvě minuty před koncem se přeci jen trefil i Hendrych a protrhl střeleckou smůlu. Stanovil tak konečný výsledek utkání, který nás posunul na konečnou sedmou příčku v tabulce.    

 

text zdroj: http://www.fcsobruntal.cz/



Ohlasy k zápasu


MFK Bruntál B
Radek Zatloukal (trenér): Jsem rád, že kluci k utkání přistoupili zodpovědně, užili si poslední zápas, vysoko zvítězili a zabránili tak spekulacím o tom, že Moravici necháme vyhrát, aby se zachránila. Kluky musím pochválit nejen za dnešní výkon, ale za celé jaro. Po podzimu to s námi nevypadalo nejlépe a mnoho lidí nás odsoudilo k sestupu, ale dlouhá série bez porážky nás vynesla až na sedmou příčku. Děkuji proto všem hráčům, panu Horyňovi a Čechovi, ale také všem funkcionářům a fanouškům, kteří za námi stáli. Mladí hráči se snad letos v soutěži otrkali a za podpory zkušených borců zažijeme poklidnější příští sezónu.


Sestavy


MFK Bruntál B
J. Šulák [-] - M. Piňos [-] (50. J. Hynek [-] ) , J. Hendrych [-] , D. Kovalovský [-] , L. Dorňák [-] , J. Blažek [-] (81. R. Zatloukal [-] ) , F. Stoklasa [-] , M. Rončák [-] (53. J. Krajčovič [-] ) , J. Žatka [-] , D. Kačeriak [-] , T. Hajdík [-]

TJ Sokol Dolní Moravice
P. Polášek [-] - L. Pohaněl [-] , J. Pospíšil [-] (46. P. Kopeček [-] ) , V. Vaněrek [-] , L. Cetkovský [-] , R. Baštrňák [-] , R. Zapletal [-] , P. Pohanka [-] (7. J. Kubját [-] ) , M. Bureš [-] , J. Lesák [-] , M. Vala [-]

ŽK: 78. F. Stoklasa - 19. J. Lesák . ČK: 21. R. Zapletal .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: ŠIMEČEK Michal - ZELNÍK Karel, RICHTÁR Jaromír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.