2:3p.
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.04.2016 16:30

15.kolo, Středočeský | Kutná Hora | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kutná Hora natáhla svou sérii bez porážky už na deset zápasů


Branky


0

První poločas patřil hráčům Zbýšova. Vstřelili dvě branky a soupeře přehrávali. Hosté ve druhém poločase zapnuli na vyšší obrátky a dokázali skóre srovnat. Na penalty byly úpěšnější kutnohorští.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do vedení poslal domácí již v 6. minutě Škoďák

Zbýšov vlétl do zápasu s nadšením a vědomím, že nemá co ztratit. Už v 6. minutě dokázali domácí rozebrat kutnohorskou obranu a Škoďák dal domácím vedení. Hra hostů se po inkasované brance vůbec nezměnila. Naopak domácí ještě přidali a nadále si vytvářeli dobré příležitosti. Ve 22. minutě využil Hortenský nedorozumění mezi brankářem Stoupou a stoperem Zeleným a v klidu do prázndé branky zvýšil už na 2:0. Špatná hra hostů byla trestána brejky, ke kterým si domácí dostávali. Kutná Hora si nebyla schopná souvislejí dlouhodobě přihrávat, což byl důsledek aktivní a tvrdé hry domácích. Tenhle způsob hry se můsel líbit především domácím fandům, kteří jinak moc důvodů k radosti nemají. Zbýšov se rve o udržení v okrese a první poločas se třetí kutnou Horou dával naději na dobrý výsledek.

Poločasová přestávka pomohla hostům

do druhé půle nastoupil proti Zbýšovu výrazně jiný soupeř. Kutné Hoře se začala více dařit kombinační fáze a hlavně přesun Romana Hačky do útoku. Tento agilní útočník využíval své rychlosti a dlouhé pasy za obranu soupeře dokázal přetavit v nebezpečné situace. Jednu takovou proměnil v branku po spolupráci se Šestákem. Šesták se uvolnil na levé straně a centrovaný míč uklidil za Radilova záda práve Hačka. Domácí poté zněrvozněli, a tak se více a více do zápasu začali dostávat hosté. V 74. minutě Šesták ocentroval tentokrát z pravé strany, Jarkulišovu střelu ještě Radil vyrazil na tyč, odražený míč z brankové čáry, ale uklidil Lebeda 2:2. Do konce zápasu měli více šancí na rozhodnutí zápasu hosté, nicméně žádnou neproměnili a tak šel zápas do penalt.

Penalty rozhodlo zaváhání domácích až ve třinácté sérii

V penltovém rozsřelu se činili brnkáři obou týmů. Dokázali dohromady pochytat jedenáct penalt z celkových 26. Tu osudnou třináctou domácí neproměnili, a tak se hosté mohli radovat z dalšího bodu. Ten jim zaručil, že při výhře v následujícím kole proti Uhlířským Janovicím se před ně dostanou právě o ten jeden bod.



Sestavy


TJ Zbýšov
O. Radil [-] - J. Jukl [-] , V. Junek [-] , M. Jirák [-] , M. Vágner [-] (42. V. Kolář [-] ) , J. Škodák [-] , J. Hortenský [-] , F. Tyšer [-] , V. Radil [-] , L. Sobotka [-] , M. Výborný [-]

Sparta Kutná Hora B
O. Stoupa [-] - S. Lebeda [-] , P. Hulman [-] , C. Jarkuliš [-] (78. F. Turkovský [-] ) , J. Michálek [-] (71. L. Vojáček [-] ) , F. Nedvěd [-] , R. Hačka [-] , M. Kudláček [-] , R. Šesták [-] , L. Zelený [-] , O. Černý [-]

ŽK: 19. V. Junek , 44. L. Sobotka . ČK: 89. V. Junek .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: HOUŠKA Pavel - VRKOTA Václav (N), KOLŮVEK Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.