Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.06.2016 14:00

26.kolo, Středočeský | Nymburk | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kostomlaty v posledním kole přehrály Všejany


Branky


0

V nepříliš pohledném posledním kole soutěže, kde se střetly týmy, jimž už prakticky o nic nešlo, zvítězily Kostomlaty nad srovmatelně hrajícím domácím mužstvem ze Všejan.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí Náhlovský vyrovnal těsně před přestávkou

Na těžkém terénu ve Všejanech se na závěr sezóny střetl tamní tým s mužstvem Kostomlat. Hosté chtěli potvrdit svou formu z posledních zápasů, ale z počátku se jim vůbec nedařilo. Na nedobře připraveném terénu s potížemi krotili míč a museli odolávat soupeřovým útokům, které často přicházely jak z dlouhých nákopů, tak po rychlých protiútocích a přihrávkách na několik málo doteků. Hostující brankář Ladislav Týma tak měl s udržováním čistého konta plné ruce práce. Nakonec se však hosté zvedli a z ojedinělé šance šli do vedení, když se po centru trefil přímo z voleje kanonýr Martin Zalabák. Po této brance z 28. minuty získali hosté potřebné sebevědomí a začínali soupeře převyšovat pohlednou kombinací a nakonec si vytvořili i několik hezkých šancí, které již neproměnili. Domácím dlouho nevycházely ani četné samostatné úniky a skrumáže, až se nakonec ve 43. minutě prosadil po standardní situaci Jiří Náhlovský a vyrovnal na 1:1. Tímto výsledkem první půle také skončila. 

Hosté vyhráli díky dvěma povedeným brejkům

Do druhého poločasu vstoupili hosté s jasnou taktikou naordinovanou trenérem Martinem Šulcem. Tomu se nelíbil dosavadní pohyb křídelních hráčů, tak se zaměřil právě na něj a také se rozhodl nasadit stejný styl hry jako před týdnem proti Rožďálovicím, kdy díky němu Kostomlaty soupeře úspěšně uběhaly. Tato taktika opět vycházela, ale domácí nadále hrozili nebezpečnými protiútoky a neproměňovali své šance. Zápas byl dlouho otevřený, i když šli hosté do vedení po vydařeném protiútoku anásledném zakončení středního záložníka Tomáše Jarolíma, který opět odehrál celý zápas na jedničku. Definitivně však domácí nalomila branka Ondřeje Borufky, která opět padla po rychlém přechodu do útoku. Kostomlaty již vedení udržely, zápas nepříliš valné úrovně tak nakonec skončil vítězstvím Kostomlat, které si po výsledku 1:3 odvezly všechny body.



Ohlasy k zápasu


Sokol Všejany
Jan Truksa: Zápas nám okomentoval domácí trenér: "Zápas nám prohrály zbytečné chyby v obraně, přes to jsme nehráli vyloženě špatně a vytvářeli jsme si šance všemožnými způsoby. Bohužel jsme je nedávali a i když jsme si po vyrovnané půli věřili, soupeř nás zlomil dvěma góly po rychlých brejcích. Výsledek příliš neodpovídá průběhu zápasu."

Sokol Kostomlaty
Martin Šulc: I z druhé strany máme komentář trenéra: "Chtěli jsme potvrdit formu a po zásluze jsme vyhráli. V první půli nás soupeř ohrožoval četnými brejky a nakopávanými míči, ale brankář Ladislav Týma nás podržel a vše jsme dotáhli ke zdárnému konci."



Sestavy


Sokol Všejany
D. Hejduk [-] - P. Bouška [-] , A. Michl [-] (74. D. Šaržík [-] ) , P. Novák [-] , J. Říha [-] , D. Král [-] , J. Náhlovský [-] , M. Mádle [-] (10. M. Dlouhý [-] ) , M. Hanuš [-] (45. D. Říha [-] ) , M. Sutter [-] , L. Michl [-] (78. R. Šáfr [-] )

Sokol Kostomlaty
L. Týma [-] - P. Janata [-] , P. Dvořák [-] - M. Janáček [-] (74. T. Prošek [-] ) - M. Pavlíček [-] (6. L. Klosovský [-] ) , K. Neagu [-] , M. Zalabák [-] - O. Borufka [-] (86. J. Mýto [-] ) , J. Šnajdr [-] (64. M. Šulc ml. [-] ) , T. Jarolím [-] , L. Vorlíček [-]

ŽK: 72. D. Hejduk - 39. P. Janata , 68. K. Neagu , 88. M. Šulc ml. .
Hráči zápasu: L. Týma , T. Jarolím .
Počet diváků: 55. Rozhodčí: MANŽEL Tadeáš - BÁRTA Vladimír (N), BÁRTA Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.