R. Hurych 35. (p.)
1:4
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.06.2016 17:00

25.kolo, Středočeský | Nymburk | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kovanice vezou tři body z Hrubého Jeseníku


Branky


35. R. Hurych (p.) - 40. J. Krátký , 60. D. Poklop , 70. P. Kukla , 85. A. Hobort
0

K těžko tipovatelnému utkání zajížděl tým Kovanic do Hrubého Jeseníku. Tam dokázali hosté překvapit, i přes poměrně vyrovnaný obraz hry dokázali proměnit rovnou čtyři šance a odvezli si jasné vítězství.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jakub Krátký reagoval na penaltu vyrovnáním

Utkání se od počátku vyvíjelo vyrovnaným způsobem, Kovanice si dokázaly vybudovat jen velmi mírnou převahu v držení míče a počtu střel. Ty dokázal likvidovat poměrně dlouho Jakub Hájek, na druhé straně stanul mezi třemi tyčemi Daniel Dvořák. Třicet pět diváků na vyloženou šanci čekalo dlouho, ze sedadel je zvedla jen domácí střela do tyče.
Týmy dlouho bojovaly za bezbrankového stavu a již to vypadalo, že jím skončí i první půle, když se dostali domácí k příležitosti otevření skóre z pokutového kopu. Roman Hurych jej proměnil a domácí mohli slavit. Brzy se však prosadil také hostující Jakub Krátký. Ofenzivní hráč Kovanic názorně ukázal rozdíl v efektivitě zakončení obou celků, když z úrovně penalty dopravil do sítě první, vyražený střelecký pokus. Hosté dokázali nepustit do přestávky své soupeře k žádné větší příležitosti na změnu skóre, první dějství tak skončilo remizovým stavem po nepříliš záživné hře ve středu pole s četnými ztrátami míče.

Hrubý Jeseník dal gól jen z penalty

Ve druhé půli se už diváci dočkali většího počtu branek. Vedoucí Kovanice převzaly iniciativu a rozdíl mezi herním projevem obou mužstev začínal být znatelný. Nejprve dostal hosty do vedení po hodině hry gólem na 1:2 kapitán David Poklop, který se z pozice defenzivního záložníka, již plnil znamenitě, dostal ke střele z hranice velkého vápna, a ta mu sedla náramně.
Netrvalo to ani deset minut a v příležitosti ke zvýšení skóre se ocitl osamocený Petr Kukla. Vyhlášený kanonýr měl tentokrát lehkou práci, odražený balón doklepl do prázdné branky.
Skóre uzavřel v 85. minutě po čtvrt hodině na hřišti Aleš Hobort, který střídal střelce branky na 1:1, Jakuba Krátkého. Branka padla hlavou po rohovém kopu.
Přes nevelký rozdíl v kvalitě obou celků si poradily Kovanice lépe s finální fází a z Hrubého Jeseníku vezou všechny body.



Ohlasy k zápasu



FK Kovanice
Lukáš Kout: Zápas okomentoval trenér vítězného celku: "Zápas byl vyrovnaný, my jsme soupeře předčili herně jen o málo. Nejvíce efektivitou, proměnili jsme 4 z takových 6 šancí. Soupeř dal gól jen z penalty a jednou nás vylekal tyčí. Musím opět vyzdvihnout defenzivního záložníka Davida Poklopa a tentokrát také Pavla Kopeckého. Jde o hráče B týmu, který nám vypomohl na pravém beku a podal takřka bezchybný výkon."



Sestavy


Hrubý Jeseník
J. Hájek [-] - T. Hurych [-] , R. Stránský [-] , V. Pivec [-] , M. Lejnar [-] - P. Kozák [-] , P. Stránský [-] (17. M. Šifta [-] ) , R. Hurych [-] , D. Pulda [-] , P. Čepička [-] (55. T. Rais [-] ) - M. Ott [-] -

FK Kovanice
D. Dvořák [-] - P. Kukla [-] , J. Krátký [-] (70. A. Hobort [-] ) , Z. Gajdoš [-] (90. J. Zlámaný [-] ) , D. Poklop [-] , M. Bureš [-] (89. J. Soukal [-] ) , M. Krejčík [-] , R. Hanuš [-] , P. Suchý [-] , J. Jelínek [-] , P. Kopecký [-]

ŽK: 75. M. Lejnar - 88. D. Poklop .
Počet diváků: 35. Rozhodčí: FREUND Karel - MILLER Václav (N), STRÁNSKÝ Marek (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.