3:2
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2016 17:00

24.kolo, Středočeský | Nymburk | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Milovice otočily zápas s Kostomlaty


Branky


0

Milovice si závěr sezóny užívají, střílí branky a vítězí jak na hřišti, tak v našich anketách o hráče kola. Kostomlaty pro ně sice byly po delší době kvalitním a srovnatelným soupeřem, ale domácí vše zvládli a dočkali se vítězného konce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Skóre otevřel hostující Pavlíček

K zápasu v Milovicím přijely Kostomlaty skvěle připravené - se šesti hráči na střídání a očividně v dobré herní pohodě a s nastudovaným herním projevem soupeře. Milovice tak po dlouhé době narazily na kvalitního soupeře a nehrálo se jim proti němu zrovna lehce. Kostomlaty svého soka zaskočily. Nic nevypouštěly, dobře dostupovaly protihráče a hrály tvrdě.
Vypracovávaly si - stejně jako domácí - šance, a také se dostali do vedení po standardní situaci. Domácí se na ni doslova vykašlali, a tak se mohl po nedůrazu brankáře Jana Havelky i tří bránících hráčů prosadit hostující útočník Martin Pavlíček, který otevřel skóre zápasu. Do konce první půle zvládala obrana hostí držet s mladým kádrem domácích tempo a nepustila soupeře k případné srovnávací brance. Půle tak skončila pro favorita nepříznivým stavem, s nímž bylo radno ještě něco udělat.

Milovice vsadily na sklepávání pod sebe

Milovice se po trenérově důrazné promluvě v kabině začaly dostávat do většího počtu šancí a na soupeře v úvodu druhého dějství doslova vlétly. Nebylo divu, že takřka ihned srovnaly, když se ke sklepnutému míči dostal Milan Dzurko a napálil jej za záda Ladislava Týmy. Následujících třicet minut se odehrávalo ve znamení dobývání obou branek, především té kostomlatské, jelikož si domácí již vytvořili nad soupeřem převahu. Nakonec zápas dokonce otočili, opět po přihrávce pod sebe ve vápně. Pohlednou a chytrou asistenci si tak připsal Jakub Krátký, který pomohl ke gólu Vojtěchu Tanglovi. Tři minuty před koncem přidaly Milovice pojišťovací branku, opět takřka identickým způsobem. Tentokrát se Tangl objevil prozměnu v roli sklepávajícího hráče a trefil se opět Dzurko. V posledních vteřinách zápasu hosté ještě stáhli na 3:2, když se prosadil útočník Kamil Neagu, který hrál v minulém kole z nouze v obraně.
Milovice tak získávají další tři body za vybojované vítězství a sebevědomě kráčí závěrem jara.

BYLI JSTE NA ZÁPASE? LÍBIL S VÁM? A KLOBÁSKA CHUTNALA? VŠE U NÁS MŮŽETE OHODNOTIT!



Ohlasy k zápasu


AFK Milovice
Jakub Beneš: Vše nám ohodnotil obvyklý kapitán Milovic, který tentokrát nehrál: "Vítězství se nerodilo lehko, ale bylo zasloužené a jsme spokojení. Po dlouhé době jsme narazili na vyrovnaného soupeře, který byl tvrdý a dobře nás dostupoval. V půli jsme tak prohrávali a trenér musel v kabině udělat trochu bordel. Pomohlo to a máme další tři body. Musím pochválit hlavně Kubu Krátkého, který hrál tentokrát s páskou a dařilo se mu, výkon vyšperkoval skvělou asistencí."




Sestavy


AFK Milovice
J. Havelka [-] - L. Fér [-] , P. Zoubek [-] , J. Krátký [-] , S. Vlačiha [-] , J. Krátký [-] , M. Dzurko [-] , I. Plecitý [-] , B. Horváth [-] , P. Müller [-] (53. M. Dlouhý [-] ) , V. Tangl [-]

Sokol Kostomlaty
L. Týma [-] - M. Šulc ml. [-] , P. Janata [-] , P. Dvořák [-] - M. Janáček [-] - K. Neagu [-] , M. Pavlíček [-] , M. Zalabák [-] - T. Jarolím [-] (59. M. Večerek [-] ) , L. Vorlíček [-] , M. Zinek [-] (80. O. Borufka [-] )

ŽK: 71. J. Krátký , 85. P. Zoubek , 88. M. Dzurko .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Suchánek Zdeněk - VOJTÍŠEK Rudolf (N), BÁRTA Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.