Ostrá si šla v Městci za vítězstvím od první minuty


Branky


0

Ostrá B platí na jaře za našlapané mužstvo plné zkušených mazáků, kteří díky svému přehledu ničí většinu soupeřů rozdílem třídy. Městec sice vzdoroval, ale nakonec ani on nedosáhl na body proti soupeři, který si šel za vítězstvím od první minuty.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lukáš Dozorec se trefil v první minutě

Do zápasu vlétli jako uragán hostující fotbalisté. Takřka ihned po rozehrávce se šikovnou a především rychlou kombinací dostali do šestnáctky, kde Matěje Fialu prostřelil už v první minutě Lukáš Dozorec, čímž věnoval svému celku obrovskou výhodu v podobě nesmírně rychlého vedení a zvýšeného sebevědomí. Soupeř sice nehrál zle, ale úplně nestíhal tempo hostí. V důsledku této zkušenosti museli domácí občas páchat hloupé fauly a po jednom takovém zvýšil na 0:2 ve 26. minutě Ladislav Doseděl, který se z přímého kopu ze třiceti metrů trefil přímo do šibenice. Své šance si vytvářeli také fotbalisté Městce Králové, ale málokdy se dostali k zakončení a pokud ano, brankář Jakub Chaloupka si se vším radil bez větších problémů.
Do kabin se tak šlo v půli za vedení favorita z Ostré o dvě branky a vypadalo to, že je o vítězi takřka rozhodnuto.

Městec na body nedosáhl

Ve druhém poločase se obraz hry z pohledu domácích zvedl. Byli více než vyrovnaným soupeřem, aktivně napadali a nevypouštěli jediný míč. Ostrou dokonce zatlačili na její vlastní vápno, vypracovávali si gólovky a hosté, kteří bránili ze všech sil, již začínali chytat křeče. Ostrá však nakonec dokázala zahrozit z ojedinělé nenadálé šance, kterou opět proměnil Lukáš Dozorec, čímž své spoluhráče značně uklidnil. Pěkné branky se nakonec dočkal i Městec, když se po kombinaci na čtyři rychlé přihrávky trefil Roman Kafka, který přestřelil všechny před sebou.
Městec svého soka ještě trápil a za svůj výkon se nemusel vůbec stydět, další šanci však neproměnil, a prohrál tak o dvě branky.
I přes výsledek šlo o jeden z nejlepších jarních výkonů tohoto mužstva, favorit vyhrál jen s velkými problémy.

BYLI JSME NA ZÁPASE? OHODNOŤTE HO!



Ohlasy k zápasu


Městec Králové
Milan Švábenský: Zápas nám okomentoval domácí trenér: "Čelili jsme silnému soupeři, který byl favoritem a určitě by měl na postup. Očekával jsem tak houževnatý souboj. Postavili jsme se k němu čelem a nehráli jsme zle, bohužel nás soupeř po několika vteřinách rychle vybagoval a dal gól, čímž nám vše ztížil. Ve druhé půli jsme již byli rovnocenným soupeřem a vypracovávali jsme si šance, soupeře jsme trápili, byl zalezlý na vápně a chytal křeče. Nemáme se za co stydět, odehráli jsme dobré utkání."




Sestavy


Městec Králové
M. Fiala [-] - J. Blažek [-] , P. Novotný [-] , L. Hrbáček [-] , M. Hradečný [-] - O. Janouch [-] , P. Štok [-] , R. Tyl [-] , L. Němec [-] - L. Krejčí [-] , R. Kafka [-]

Ostrá B
J. Chaloupka [-] - L. Doseděl [-] (68. J. Dobrovolný [-] ) , T. Cabrnoch [-] , L. Dozorec [-] , R. Sedlák [-] , T. Uher [-] , J. Dozorec [-] , L. Vavřík [-] , J. Vojtěch [-] , P. Čáp [-] , T. Birkuš [-]

ŽK: 81. P. Štok - 10. T. Cabrnoch , 35. R. Sedlák , 48. T. Uher , 50. J. Vojtěch , 84. J. Chaloupka .
Hráči zápasu: M. Hradečný - L. Dozorec .
Počet diváků: 75. Rozhodčí: LÖWE Vilém - MICHÁLKOVÁ Dana (N), RŮŽIČKOVÁ Karolína (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.