2:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2016 17:00

22.kolo, Středočeský | Nymburk | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Opočnice vstřelila Všejanům obě branky v první půli


Branky


0

V nevyzpytatelném utkání papírově podobně kvalitních soupeřů na sebe narazily celky z Opočnic a ze Všejan. Ze třibodového zisku se mohli díky brankám Jakuba Potůčka a Matěje Strejčka ještě z první půle radovat domácí, které přišlo podpořit přes sedmdesát platících diváků.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Potůček otevřel skóre krásnou ránou do šibenice

Domácí Opočnice musely před zápas kvůli četným zraněním lepit sestavu. Nakonec však jedenáctku složit zvládly a dostavili se dokonce i dva hráči na střídání. Jelikož se nejvíce vynucených změn objevilo v defenzivě, měli rychlí útočníci a záložníci hostí v čele s Petrem Bouškou navrch a rychlými protiútoky se dostávali do dobrých šancí.
Brankář Václav Košvanec si však gól dát nenechal a naopak mohl se svými spoluhráči slavit, když po dvanácti minutách hry napřáhl Jakub Potůček a krásnou ranou vymechl všechny pavouky z horního rohu branky Martina Dlouhého. Namotovavaní hráči Opočnic nic nevypouštěli, chodili do všech soubojů naplno a snaili se své vedení ještě navýšit. Tyto sympatické snahy přinesly své ovoce tři minuty před přestávkou, kdy si Potůček po brance připsal i asistenci skvěle hrajícímu Matěji Strejčkovi.
Hráči z Opočnic tak šli do kabin s nadějným vedením 2:0 a kromě Jakuba Potůčka si velkou pochvalu zasloužila i snaživá obrana.

Střídání hostům nepomohlo

Bylo jasné, že Všejanům tento výsledek nestačil, a tak provedl trenér Jan Truksa po vynuceném střídání, kdy šel na plac Jiří Vašák místo Josefa Říhy i druhou změnu a na druhý poločas vložil důvěru Dominika Šaržíka, který jako poslední hráč na lavičce vystřídal Radka Kučeru. Střídání hru možná trochu osvěžilo, hosté nadále vytrvale pokračovali v rychlých protiútocích a dělali soupeřově obraně problémy. Často drželi míč a předváděli pohlednou kombinace, přesto se k ohrožení Košvancovy branky příliš nedostávali.
Domácí fotbalisté je zvládali stíhat díky své houževnatosti a píli, kdy pro ně nebyl žádný míč nebo souboj ztracený. Do konce utkání si také zvládli vypracovat ještě několik brankových příležitostí, ale martin Dlouhý si s nimi již poradil. V posledních minutách však zápas sklouzával k častým potyčkám, rozhočí Karel Freund jej neměl pod kontrolou.
Opočnice tak v improvizované sestavě Všejany přehrály a získaly všechny tři body. Obránci si navíc mohou vysloužit další pochvalu, uhlídali Petra Boušku a další nebezpečné soupeře, čímž výrazně dopomohli k udržení čistého konta.

BYLI JSTE NA ZÁPASE? JAK BYSTE JEJ ZHODNOTILI? A CO SUDÍHO?



Ohlasy k zápasu


Opočnice
Dalibor Vaněček: Své vyjádření nám zaslal člen rady Opočnic: "Všejany hrály velmi dobře, ale naší obětavostí a nasazením jsme je dokázali porazit, žádný míč pro nás nebyl ztracen. O to radši jsem, že jsme to zvládli i s improvizovanou sestavou, hlavně obranou. Nejhezčím momentem utkání byla krásná šibenice Kuby Potůčka."

Sokol Všejany
Jan Truksa: Z druhého tábora jme získali ohlas od trenéra: "Prvních dvanáct minut jsme předvedli krásný začátek, ale pak jsme inkasovali a neproměňovali jsme své šance. Na 2:0 soupeř zvýšil po rohovém kopu a my jsme při útočení už otevřeli obranu, a tak chodili do protiútoků i hráči Opočnic. Tehdy nás držel brankář. Za naši prohru to sice nemůže, ale co se mi nelíbilo byl výkon rozhodčího. Vypadal rozhodně, ale nebyl takový. Ve druhé půli nic nepískal, a tak docházelo ke šlapákům a potyčkám. Snad ani nesledoval hru. Naštěstí se vše obešlo bez zranění. I přes prohru jsme neodehráli zlý zápas a mohu pochválit našeho středního záložníka Jirku Vašáka, který se svou bojovností a nasazením odehrál příkladný zápas."



Sestavy


Opočnice
V. Košvanec [-] - A. Pivný [-] , J. Potůček [-] , J. Jambor [-] , Z. Mikšovský [-] , M. Svoboda [-] (83. J. Launa [-] ) , Z. Holubička [-] , M. Strejček [-] , V. Strejček [-] , J. Rychlík [-] , j. Košvanec [-] (60. M. Grolmus [-] )

Sokol Všejany
M. Dlouhý [-] - T. Šáfr [-] , M. Sutter [-] , J. Říha [-] (35. J. Vašák [-] ) , P. Novák [-] , J. Náhlovský [-] , A. Michl [-] , R. Kučera [-] (46. D. Šaržík [-] ) , D. Hejduk [-] , M. Hanuš [-] , P. Bouška [-]

ŽK: 55. D. Hejduk .
Počet diváků: 75. Rozhodčí: FREUND Karel - KOHOUTEK Ladislav (N), BÁRTA Vladimír (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.