P. Bouška 19. (p.)
A. Michl 44.
2:1
(2:1)
27. V. Kunc
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.05.2016 17:00

21.kolo, Středočeský | Nymburk | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rožďálovice ve Všejanech s fotbalovostí nepochodily


Branky


19. P. Bouška (p.) , 44. A. Michl - 27. V. Kunc
0

Rožďálovice přijely k utkání ve Všejanech v roli favorita. Nakonec však odjely bez bodu a to i přes to, že byly po celou dobu zápasu jasně lepší. Soupeři však na vítězství stačilo kromě dobře zahrané penalty a standardní situace jen takticky zdržovat a odkopávat míč na polovinu hostí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Všechny branky padly v první půli

Od prvních minut zápasu bylo jasně vidět, že Rožďálovice mají navrch a pohybují se na předních příčkách tabulky. Jejich hráči se prezentovali bojovností, pohlednou kombinací, technickými finesami a velkým počtem šancí. Naopak Všejany se stáhly za balón a vždy když se k němu dostaly, ho jen odkoply na soupeřovu polovinu. Nesnažily se o žádný pohledný fotbal ani o protiútoky. Přesto se se dostaly po dlouhé době v zápase jako první do vedení když v devatenácté minutě zkušeně proměnil pokutový kop Petr Bouška.
Hosté však nic nevzdávali a záhy se po zásluze dočkaly vyrovnání, kdy byl po Zdeňku Janurovi prozměnu překonán Michal Dlouhý a to útočníkem Vlastimilem Kuncem.
Vše již vypadalo, že oba celky půjdou do kabin za vyrovnaného stavu, nakonec však ve 44. minutě strhli vedení na svou stranu opět domácí, když zdařile rozehráli ojedinělou standardní situaci a po centru se prosadil záložník Aleš Michl, který vrátil domácím nepříliš zasloužené vedení.

Aktivita hostí vyšla vniveč

Do druhého poločasu vstoupili nabuzení hráči Rožďálovic, kteří museli skóre otáčet, s mnohem vyšší aktivitou než soupeř. Více běhali a opět si vytvářeli nespočet šancí, které však zahazovali. Tyč branky Martina Dlouhého zvonila snad čtyřikrát. Pro hráče Rožďálovic však nastal problém, když míč na chvíli ztratili - to ho domácí se svým antifotbalem opět nakopli co nejdále a celá akce musela začít únavně od samého začátku. Rozhodčí také trpěl veškeré taktické zdržování. V samém závěru zápasu už Rožďálovice svého soupeře opravdu mačkaly a zahnaly pomalu do vlastního vápna, ale vyrovnávací branky se nedočkaly. Obrana domácích vše ustála a mohla tak slavit nepříliš pohledné vítězství, které bylo způsobeno především bojovným držením vedení za každou cenu. Ukázalo se, že fotbalovost ne vždy stačí na dobrý výsledek.



Ohlasy k zápasu


Sokol Všejany
Jan Truksa: Zápas okomentoval trenér vítězného celku: "Rožďálovice byly fotbalovější, my zase bojovnější. Po dlouhé době jsme se dostali jako první do vedení, což nám psychicky pomohlo. Ve druhé půli už byla soupeřova převaha jasná, tlačil nás, ale my jsme také nedali několik tutovek z protiútoků. Na konci už jsme museli takticky zdržovat, abychom vše dotáhli do vítězného konce, což se povedlo."

FC Trnavan Rožďalovice
Miroslav Kořínek: I na druhé straně jsme mluvili s trenérem: "Samozřejmě se pro nás jedná o ztrátu tří bodů. Soupeř se trefil z penalty a po standardce, my jsme nastřelili 4 tyče. Na konci jsme neprorazili soupeřovu obranu a jeho antifotbal. Všejany vůbec nechtěly hrát, jen nakopávaly a navíc zdržovaly, což jim rozhodčí trpěl. Příště snad s fotbalovostí pochodíme."



Sestavy


Sokol Všejany
M. Dlouhý [-] - L. Michl [-] , P. Novák [-] , J. Říha [-] , R. Kučera [-] , M. Hanuš [-] (90. R. Šáfr [-] ) , P. Bouška [-] , A. Michl [-] , T. Šáfr [-] (80. M. Mádle [-] ) , D. Hejduk [-] , M. Sutter [-]

FC Trnavan Rožďalovice
Z. Janura [-] - R. Slavík [-] (59. J. Veselý [-] ) , T. Hoffmann [-] , M. Najmon [-] , D. Hora [-] , J. Najmon [-] , M. Hojsák [-] , J. Hojsák [-] , L. Táborský [-] , V. Kunc [-] , R. Vlček [-]

ŽK: 56. A. Michl , 84. P. Bouška - 44. M. Hojsák , 76. L. Táborský , 80. J. Hojsák , 84. D. Hora .
Hráči zápasu: P. Bouška .
Počet diváků: 112. Rozhodčí: Kubera Milan - BÁRTA Vladimír (N), SUCHOMEL Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.