Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.04.2016 10:15

18.kolo, Středočeský | Nymburk | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rozjetá Ostrá pokořila Všejany sedmi góly


Branky


0

B týmu Ostré se nejen toto jaro střelecky daří a jeho soupeři většinou odjíždí s mnoha inkasovanými brankami. Všejany nezažily jiný scénář, na cestu dostaly sedm kousků a domácího brankáře Jakuba Chaloupku nepřekonaly ani jednou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V poločase byl rozdíl jen o dvě branky

Do zápasu vstoupila aktivněji Ostrá, ale hostující hráči zprvu drželi s jejími fotbalisty, kteří v soutěži vynikají nejen herně, ale také vysokým věkovým průměrem, krok. Šancí měli na svých kopačkách více domácí, selhávali však v efektivitě a Martina Dlouhého zprvu nemohli prostřelit. Povedlo se to ve 13. minutě Tomáši Uhrovi, který otevřel skóre zápasu.
Hosté nebyli o mnoho horší, také dokázali podržet míč a dostat se ke střelám, nicméně hráči Ostré jsou na poměry okresního přeboru kvalitou poněkud výše než většina ostatních týmů a tak si své vedení poctivě bránili, nenechávali nic náhodě a dokonce se pokoušeli vstřelit druhou branku. To se podařilo ve 35. minutě vyhlášenému kanonýrovi Jiřímu Dozorcovi, který tváří v tvář Dlouhému zachoval chladnou hlavu.
Ostrá tak v půli vedla o dvě branky, ale nedalo se říci, že by vyloženě dominovala. 

Dozorec dokončil hattrick

Ve druhé půli už byl rozdíl mezi oběma mužstvy znatelnější. Hostům chyběly některé opory a jejich zástupci své zkušenější protivníky přestávali stíhat. Brankostroj Ostré se mohl rozjet naplno. Třináct minut po začátku druhého poločasu se opět prosadil Jiří Dozorec, který uzavíral skóre prvního. Převaha domácích byla znát, brzy se dočkali své čtvrté branky, o níž se postaral za pouhé tři minuty opět Dozorec a dokončil tak hattrick. 
Světlé momenty byly k vidění i ze strany hostí, ti však svých několik příležitostí neproměnili, a tak mohlo naplno platit známé fotbalové nedáš - dostaneš. Lukáš Dozorec a Radim Sedlák se prosadili necelé tři minuty po sobě a korunku celému představení nasadil v 83. minutě Lukáš Vavřík brankou na 7:0.
Béčko Ostré svého soupeře sice zničilo výsledkem, ale soupeř nepředvedl výkon z kategorie nejhorších a zdá se, že by s ním mohl na mnoho týmů v soutěži stačit. Hostům chyběl také znamenitý kanonýr Petr Bouška.



Ohlasy k zápasu



Sokol Všejany
Jan Truksa: Za poražený tým nám zápas okomentoval přímo trenér: "Výsledek je pro nás možná až příliš krutý. Soupeř nás přehrával, jeho kvalita je na poměry soupeře silně nadprůměrná a hráči mají co ukázat i přes svůj vyšší věk. Naše mužstvo trápily zdravotní problémy a tak nemohlo několik hráčů nastoupit, přesto se samozřejmě nechci vymlouvat a myslím, že jsme měli i světlé momenty, nebyli jsme celý zápas jen zatlačení. Soupeř hrál hodně na krásu, snažil se kombinovat až do prázdné brány. Musíme dohnat bodovou ztrátu proti srovnatelnějším soupeřům."



Sestavy


Ostrá B
J. Chaloupka [-] - L. Dozorec [-] , L. Doseděl [-] (54. P. Císař [-] ) , J. Nedorost [-] , T. Uher [-] , J. Dozorec [-] , R. Sedlák [-] , L. Vavřík [-] , P. Čáp [-] , J. Vojtěch [-] , T. Birkuš [-]

Sokol Všejany
M. Dlouhý [-] - T. Šáfr [-] , J. Vašák [-] , D. Říha [-] , M. Hanuš [-] , A. Michl [-] , J. Náhlovský [-] , D. Hejduk [-] , D. Šaržík [-] (61. M. Mádle [-] ) , M. Sutter [-] , L. Michl [-]

ŽK: 26. T. Birkuš - 72. M. Sutter .
Hráči zápasu: J. Dozorec .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Hlavička Pavel - JÁSEK Pavel (N), BÁRTA Vladimír (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.