Z. Doležal 20. (p.)
1:2
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2016 17:00

17.kolo, Středočeský | Nymburk | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lipník neudržel remízu s Městcem


Branky


20. Z. Doležal (p.) - 42. L. Krejčí , 77. L. Krejčí
0

V minulém kole se podařilo stále se zlepšujícímu Sokolu Lipník dosáhnout na vůbec první bod v sezóně a bylo jasné, že Městec nečeká zdaleka tak pohodové utkání, jak by se mohlo při pohledu na tabulku soutěže zdát. Hostujícímu mužstvu navíc chybělo několik zraněných hráčů a hra podle toho vypadala. Její obraz byl vyrovnaný, přesto domácí na další body nedosáhli. Dá se však očekávat, že dlouho u jednoho nezůstanou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí vedli po pokutovém kopu

Od začátku utkání byl k vidění zajímavý souboj, v němž neměl ani jeden z týmů vyloženou převahu. Hosté předváděli horší výkon než na jaký jsou zvyklí a domácí poctivě bojovali o každý míč a vytvářeli si šance. Díky své převaze získali pokutový kop. K jeho exekuci se postavil Zdeněk Doležal mladší a nedal Matěji Fialovi šanci.
Hostující fotbalisté cítili, že je potřeba přidat, ale ani tak nedokázali soupeře zatlačit do obrany a hrálo se nadále především ve středu pole. Občasné šance byly k vidění na obou stranách, zůstavaly však většinou bez přesných zakončení. Takové přišlo až tři minuty před koncem poločasu, kdy domácího Daniela Kotka prostřelil Ladislav Krejčí. Tento záložník či útočník se minulý víkend umístil na druhé příčce v hlasování o hráče kola, a to především díky svému hattricku. Zjevně je ve střelecké formě.
Poločas skončil remizovým stavem otevírajícím slibné šance na bodový zisk oběma celkům.

Krejčí otočil vývoj zápasu

Hráčům Městce bylo jasné, že je třeba přidat jak v kombinaci tak pohybu. Ani přes povzbuzení v kabině však nezačali druhou půli o nic lépe než první a nadále si nedokázali vytvořit převahu. Mladé posily Lipníku aktivně běhaly a zakládaly šance, které však k ničemu nevedly. Nejzajímavější částí zápasu bylo posledních patnáct minut hry, kdy byli hosté konečně jasně lepším týmem. Jejich střely však byly nepřesné a dva protiútoky domácích stejně tak. Zápas rozhodl po standardní situaci svým druhým gólem v 77. minutě Ladislav Krejčí.
Domácí se ze všech sil snažili o srovnání skóre, vynikal hlavně Doležal mladší, ale na bod tentokrát Lipník nedosáhl a musel se spokojit s těsnou porážkou před čtyřicítkou domácích diváků.



Ohlasy k zápasu


Sokol Lipník
Zdeněk Doležal st.: Zápas okomentoval za poražený celek hráč Zdeněk Doležal starší: "Odehráli jsme kvalitní zápas, v němž mohu kluky vyzdvihnout hlavně za bojovnost. O body nás však připravily zbytečné hrubé chyby a soupeřův tlak v samotném závěru utkání. Možná také absence některých hráčů. Naše mladé posily hrály dobře a myslím, že šlo o jeden z našich nejlepších zápasů a více by mu slušela remíza. Oproti podzimu jde vidět velké zlepšení a musím kluky pochválit."

Městec Králové
Milan Švábenský: Trenér Městce Králové nebyl příliš spokojený ani přes vítězství: "Jeli jsme pro vítězství, na které jsme naštěstí na poslední chvíli dosáhli, ale hráli jsme špatně. Málo jsme běhali a stejně zlá byla i naše kombinace, možná šlo o podcenění soupeře. Do druhé půle jsme chtěli vstoupit přesně opačně, což se nestalo. Nebyli jsme aktivnější a celkově jsme se nezlepšili. Je pravda, že takové zápasy taky jsou a nedá se vždy vítězit velkým rozdílem a za tři body jsme rádi. Jsou na celém utkání jedinou pozitivní věcí."



Sestavy


Sokol Lipník
D. Kotek [-] - M. Salač [-] , P. Tejnický [-] (55. M. Gregar [-] ) , P. Malý [-] , J. Palyza [-] , T. Mencl [-] , Z. Doležal [-] , J. Zítka [-] , M. Jokl [-] , D. Baloun [-] , Z. Doležal [-]

Městec Králové
M. Fiala [-] - M. Hradečný [-] , J. Poděbradský [-] , L. Hrbáček [-] , P. Novotný [-] - M. Křovina [-] , P. Štok [-] (70. O. Votava [-] ) , R. Tyl [-] , R. Kafka [-] - L. Němec [-] (80. J. Hornof [-] ) , L. Krejčí [-] (84. O. Janouch [-] )

ŽK: 25. P. Tejnický , 35. M. Jokl , 44. D. Baloun , 60. Z. Doležal - 75. L. Hrbáček , 80. L. Němec , 85. O. Votava , 85. R. Kafka .
Hráči zápasu: Z. Doležal - L. Krejčí .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: LÖWE Vilém - SALAČ Miloslav (N), MICHÁLKOVÁ Dana (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.