0:3
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2016 16:30

16.kolo, Středočeský | Nymburk | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Loučeni pomohl k první jarní výhře Marešův gól z rohu


Branky


31. T. Vlasák (p.) , 39. P. Mareš , 65. T. Prisčák
0

Loučeni se v prvních jarních zápasech nedařilo. Ze dvou utkání získala jediný bod a pustila před sebe na první místo Kostelní Lhotu, která jich brala hned šest. Třetím jarním soupeřem se druhému týmu tabulky stala Opočnice předvádějící vcelku pohledný fotbal. Loučeň se již nesměla nechat zaskočit a její mise byla jasná, zvítězit. To se povedlo a Loučeň si odvezla za výhru 0:3 všechny body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Marešova paráda

V prvních minutách byli příchozí diváci svědky poměrně vyrovnané kopané ve středu hřiště. Favorizovaní hosté se dostávali do hry postupně a trvalo jim, než vybruslili z oboustranných nepřesností a projevili patřičnou herní převahu. Když se dostali do tempa, měli více ze hry a dostávali se do střeleckých příležitostí. Ve 31. minutě sahal po jedné takové Jakub Bašus, kterého zastavil faul ve vápně. Odpískaný pokutový kop suverénně proměnil útočník Tomáš Vlasák
Domácí nadále kladli odpor a snažili se o neprohru na domácím hřišti. Loučeň si tak musela své vedení pojistit a to se povedlo o osm minut později. Hosté získali výhodu rohového kopu. K jeho rozehrání se postavil jeden z nejlepších kanonýrů soutěže, záložník Pavel Mareš. Místo očekávaného centru zakroutil balón zcela bez jakékoli teče do sítě a udivil všechny přítomné.
Po této parádní trefě se dostali hosté do ještě větší herní pohody a poločas zakončili bez větších komplikací za pohodlného vedení 0:2. 

Hosté přidali třetí gól

Do druhé půle vstoupili lépe hráči Loučeně a jejich převaha byla už jednoznačná. Přesnými přihrávkami rozebírali obranu Opočnice a dostávali se do zajímavých příležitostí, které však neproměňovali. Domácí se nezmohli na větší odpor a při bránění jim docházeli síly. Vítězství hostí tak zpečetil skvěle hrající Tomáš Prisčák, který dost možná naběhal nejvíce ze všech hráčů na hřišti a v 65. minutě prostřelil Václava Košvance. Hráči Opočnice si nevytovřili žádnou vyloženou šanci a tak zůstal nepřekonaný Petr Bednář téměř bez práce a připsal si své první jarní čisté konto. Jeho Loučeň brala zasloužené tři body a potvrdila, že se s ní musí ve hře o titul počítat i nadále. I tak zůstává otázkou, jak se jí v dalších utkáních povede.



Ohlasy k zápasu


Opočnice
Dalibor Vaněček: Člen rady Opočnice nám okomentoval zápas z pozice domácího týmu: "Hosté nás přehrávali ve všech herních ohledech a jejich vítězství bylo vcelku jednoznačné. Většinou se prosazovali po chybách a neshodách naší obrany. Tentokrát již naši hráči bojovali, v tomto ohledu jim nemám co vyčítat. Technická hra hostí však slavila úspěch a my máme s balónem ještě co dohánět."

FK Loučeň 1893
Otakar Ottomanský: Trenér vítězného celku mohl být spokojený: " Rozdíl ve skóre je poměrně vypovídající. Soupeře jsme bez větších komplikací přehráli i přes úvod, který byl nepřesný na obou stranách. Vstřelili jsme dvě branky a ve druhém poločase již byla naše převaha znatelná. Naše hra ještě nebyla optimální, přesto vidím mírné zlepšení a naději do dalších zápasů."



Sestavy


Opočnice
V. Košvanec [-] - M. Grolmus [-] , M. Strejček [-] , V. Strejček [-] , J. Rychlík [-] , j. Košvanec [-] (46. A. Pivný [-] ) , M. Rychlík [-] (78. J. Fiala [-] ) , J. Potůček [-] , J. Jambor [-] , Z. Mikšovský [-] , P. Rychlík [-]

FK Loučeň 1893
P. Bednář [-] - T. Vlasák [-] (70. M. Špalda [-] ) , L. Krupička [-] , J. Holler [-] , M. Vrabec [-] (53. P. Vlasák [-] ) , J. Bašus [-] , J. Šulc [-] (78. F. Folbrecht [-] ) , D. Holánek [-] , T. Prisčák [-] , J. Poulíček [-] , P. Mareš [-]

Hráči zápasu: V. Strejček - T. Prisčák , P. Mareš .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: LÖWE Vilém - KOHOUTEK Ladislav (N), MÄSIARIK Miroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.