0:2
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.04.2016 16:30

15.kolo, Středočeský | Nymburk | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kostelní Lhota uhlídala Petra Boušku a osamostatnila se na prvním místě


Branky


0

Všejany na úvod jara remizovaly s Městcem 3:3, na čemž se díky svému hattricku podílel výraznou měrou Petr Bouška. Úkol pro Kostelní Lhotu tak byl již před utkáním ve Všejanech jasný - uhlídat tohoto znamenitého kanonýra a zvítězit. To se povedlo a díky ztrátě Loučeně se "Kostelka" osamostnila na čele tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli diváci branky neviděli

Kostelní Lhota se prvním jarním zápasem dotáhla na vedoucí Loučeň, za níž zaostala jen o skóre a hráči tak vycítili možnost dostat se před ni, pokud ve Všejanech zvítězí. S touto myšlenkou šla do zápasu silná sestava naplno.
Přesto narazila na soupeře, který před hojnou domácí návštěvou kladl odpor a hrál vyrovnanou partii. Oproti utkání s Městcem si Všejany lépe radily v obraně a tak nepouštěly hostující útočníky do žádných nebezpečných zakončení, od nichž byli na hřišti především útočníci Michal Mácha a Michal Břichnáč.
V prvním poločase se balón pohyboval většinou ve středu pole a brankáři si příliš nezachytali.
Do kabin se tedy šlo za velmi otevřeného stavu 0:0 s vědomím, že se ve druhé půli může stát cokoli.

Kostelka vsítila dvě branky v těsném závěsu

Ve druhém poločase již hosté Všejany lehce přehrávali a měli více ze hry. Přesto si nedokázali vytvořit vyloženou brankovou příležitost.
Tlak se však vyplatil a po skrumáži propálil v 72. minutě Dlouhého záložník Martin Telipský. Velmi podobná situace se opakovala o pohých pět minut později, kdy se opět ocitlo na stísněném prostoru před domácí bránou několil hráčů obou celků, kteří byli lehce dezorientovaní nejasnou situací, z níž vytěžil nejvíce obránce Tomáš Pokorný, který dopravil míč bezpečně do sítě.
I přes dvě obdržené branky se domácí ani v posledních minutách utkání nevzdávali a zvládli ještě několikrát prověřit Jiřího Máchu hájícího čisté konto.
Při závěrečném hvizdu sudího stále svítilo na tabuli skóre 0:2, které udělalo hostům náramnou radost.



Ohlasy k zápasu



SK Kostelní Lhota
Tomáš Ulrich: Sekretář Kostelní Lhoty byl samozřejmě šťastný: "S výsledkem a posunem na první místo jsme samozřejmě velmi spokojeni. Stanul proti nám velmi slušný a vyrovnaný soupeř, přesto jsme splnili náš cíl, tedy neprohru a udržení se v popředí. U konce zápasu sice domácí vzdorovali, ale na obrat neměli a to i díky našemu brankáři Máchovi. Ten si dále chytá tu svou."



Sestavy


Sokol Všejany
M. Dlouhý [-] - P. Bouška [-] - A. Michl [-] (77. M. Mádle [-] ) , D. Král [-] , P. Novák [-] , J. Říha [-] , J. Vašák [-] (46. M. Hlavička [-] ) , D. Hejduk [-] , R. Kučera [-] , T. Šáfr [-] (26. L. Michl [-] ) , D. Říha [-]

SK Kostelní Lhota
J. Mácha [-] - J. Čábelka [-] , T. Andrle [-] , M. Beránek [-] , T. Pokorný [-] - M. Telipský [-] , T. Drobný [-] (88. M. Drobný [-] ) , M. Sládek [-] , M. Bláha [-] - M. Břichnáč [-] (36. M. Pavlík [-] ) , M. Mácha [-] (79. J. Vyleta [-] )

ŽK: 61. A. Michl , 83. P. Bouška - 57. M. Beránek .
Hráči zápasu: J. Mácha .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Havlas Petr - BÁRTA Vladimír (N), ŠŤASTNÝ Roman (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.