3:3
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.03.2016 15:00

14.kolo, Středočeský | Nymburk | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Petr Bouška heroicky zachránil Všejanům remízu na hřišti Městce


Branky


31. L. Němec , 59. J. Blažek , 77. M. Kafka - 29. P. Bouška , 88. P. Bouška , 90. P. Bouška (p.)
0

Utkání Městce Králové proti Všejanům patřilo jistě mezi nejnevyzpytatelnější zápasy kola, jelikož proti sobě stanuli kvalitativně velmi podobní soupeři. Jakub Beneš, kapitán Milovic, tak v ExpertTipu rozumně vsadil na remízu. Dlouho to vypadalo, že se pletl a zápas dovedou domácí k vítěznému konci. Ten však důrazně zamítl Petr Bouška dvěma brankami z 88. minuty a nastavení, jimiž zachránil Všejanům bod za remízu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vedení hostům vydrželo jen dvě minuty

Na obou týmech bylo na začátku utkání znát, že jde o první jarní zápas. Nikdo si nevytvářel vyložené šance a hrálo s především trpělivě ve středu pole s přílišnou ostražitostí a strachem. O něco více šancí si vytvářeli hráči Městce, kteří hráli před více než stovkou fanoušků, nepovedlo se jim však otevřít skóre a tak se o to postaral na druhé straně Petr Bouška, který ve 29. minutě zkušeně překonal brankáře Matěje Fialu. Všejany se však nemohly ze svého vedení radovat ani dvě minuty - poté o čisté konto přišel i Martin Dlouhý, o což se přesným zakončením postaral domácí útočník Lukáš Němec.
Do konce první půle se diváci nedočkali žádné větší šance a museli se tak spokojit průbežným stavem 1:1.

Bouška zkompletoval na poslední chvíli hattrick

Do druhé půle vstoupili lépe nabuzení hráči Městce a za podpory diváků si vypracovávali dobré šance. Již v 59. minutě využil jednu takovou obránce Jaroslav Blažek a otočil vývoj zápasu. Tlak a nebezpečnost domácím vydržely a tak mohli v 77. minutě slavit vedení po střele útočníka Marka Kafky.
Tento gól dodal domácím pocit jistého vítězství, což byla, jak se brzy přesvědčili, chyba. V 88. minutě se podruhé prosadil Petr Bouška a ve dvouminutovém nastavení zvládl vyrovnat z pokutového kopu.
Utkání Městce proti Všejanům tak skončilo remízou, z níž mají raodst především hosté, jmenovitě Petr Bouška, jemuž by mohl veledůležitý hattrick snadno přinést ocenění hráče kola.



Ohlasy k zápasu


Městec Králové
Milan Švábenský: Na straně domácích panoval po utkání samozřejmě smutek, trenéra nevyjímaje: "Výsledek neberu jako remízu, ale jako prohru. Petr Bouška, na nějž jsem před utkáním naše hráče upozorňoval, nám dal tři góly a obral nás o vítězství a to především kvůli naší nezkušenosti a pocitu, jak v pohodě vyhrajeme, což byl před prvním jarním utkáním samozřejmě náš cíl. Soupeř si ke konci zápasu vytvořil tlak, který mu přes osmdesát minut chyběl a nás to položilo. Spokojený s bodem vůbec nejsem."




Sestavy


Městec Králové
M. Fiala [-] - T. Novák [-] (8. R. Libánský [-] ) , P. Štok [-] (75. L. Krejčí [-] ) , M. Hradečný [-] , J. Blažek [-] - R. Tyl [-] , M. Křovina [-] , P. Novotný [-] , R. Kafka [-] - L. Němec [-] (84. L. Hrbáček [-] ) , M. Kafka [-]

Sokol Všejany
M. Dlouhý [-] - P. Bouška [-] - A. Michl [-] (73. M. Mádle [-] ) , D. Král [-] (57. R. Kučera [-] ) , P. Novák [-] (46. J. Vašák [-] ) , J. Říha [-] , J. Náhlovský [-] , D. Hejduk [-] , M. Sutter [-] , T. Šáfr [-] , L. Michl [-] (80. D. Říha [-] )

ŽK: 49. L. Němec , 62. P. Novotný , 66. P. Štok , 85. R. Libánský - 74. P. Bouška , 85. D. Hejduk .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: Rozvoral Miloš - MICHÁLKOVÁ Dana (N), BÁRTA Vladimír (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.