Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.03.2016 15:00

14.kolo, Středočeský | Nymburk | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Ostrá uhlídala v Opočnici těsné vedení


Branky


0

V prvním jarním kole se představili hráči Ostré na půdě Opočnice. Hosté přijeli v pozici favorita, jelikož v podzimní fázi soutěže dlouhodobě okupovali třetí příčku a do utkání vstupovali jako pátý celek tabulky.
Přesto nemohli hráči v červenobílých dresech své oponenty podcenit, neboť ti měli na podzim proti týmům z předních míst obvykle nečekaně dobré výsledky. Jeden podobný se zrodil i dnes, Opočnici k bodu za remízu příliš nechybělo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté otevřeli skóre

Rozdíl mezi mužstvy byl patrný již při nástupu na hrací plochu. Zatímco z Ostré dorazilo šestnáct hráčů připravených zasáhnout do zápasu, domácí měli jediného muže na střídání, kdy se této smutné role ujal Miroslav Grolmus a poté si zahrál druhý poločas.
Důvodů absence domácích fotbalistů bylo mnoho a to i mezi oporami - dva klíčoví hráči si plnili své pracovní povinnosti a další dva bojují s nemocí.

Přesto vstoupili domácí do první půle odhodlaně a ačkoli měli míč na svých kopačkách méně a neyvhrávali klíčové souboje, vytvořili si stejně jako soupeř několik šancí. Tyto příležitosti však končily na obou stranách neúspěšně a to buď zákrokem gólmana, nebo netrefením branky.
Skóre se podařilo otevřít ve 26. minutě hostujícímu Ladislavu Dosedělovi, s jehož přesnou střelou si Vojtěch Strejček neporadil.
V průběhu první půle fotbalisté Ostré drželi vedení, nicméně další velké šance si nevytvořili a tak šly týmy do kabin za stavu 0:1. 

Domácí jen snižovali

Ve druhé půli se dostal v barvách domácích na trávník Miroslav Grolmus, který vystřídal Jana Košvance. Ani toto střídání však domácím zpočátku nepomáhalo a již v 55. minutě obdrželi druhý gól, tentokrát se o něj postaral Tomáš Cabrnoch
První korekce stavu ze strany zelenobílých přišla v 61. minutě, kdy se prosadil právě střídající Grolmus podél brankáře Jiřího Dozorce.
hra se lehce srovnala, více z ní přesto měli stále hosté a Ladislav Doseděl byl, již tradičně, k nezastavení. Svou druhou branku vstřelil v 71. minutě.
Domácí uzavřeli zápas čestnou brankou na 2:3, která vyšla z kopačky obránce Matěje Strejčka.
Opočnice sice nesehrála zlý zápas, avšak s favoritem krok neudržela a první jarní utkání pro ni skončilo porážkou.



Ohlasy k zápasu


Opočnice
Dalibor Vaněček: Člen rady Opočnice zápas okomentoval takto: " Na obou mužstvech bylo vidět, že jde o první utkání jara a v něm byl soupeř bohužel lepší, i když šance měla i Opočnice . Hosté měli jistě více natrénováno. Naším nejlepším hráčem je Matěj Strejček, který se po ročním zranění vrátil do sestavy, kde chyběly 4 opory mužstva. Doufám, že se hráči Opočnice poučí a v příštích utkáních se jim vrátí bojovnost, kterou nyní postrádali."




Sestavy


Opočnice
V. Strejček [-] - j. Košvanec [-] (46. M. Grolmus [-] ) , D. Dej [-] , J. Rychlík [-] , M. Rychlík [-] , J. Potůček [-] , J. Jambor [-] , A. Pivný [-] , M. Svoboda [-] , P. Rychlík [-] , M. Strejček [-]

Ostrá B
J. Dozorec [-] - L. Doseděl [-] , T. Uher [-] (78. J. Wolf [-] ) , J. Kostenko [-] (65. M. Hradecký [-] ) , T. Birkuš [-] , T. Cabrnoch [-] , J. Jehlička [-] (75. D. Těšínský [-] ) , L. Vavřík [-] , P. Čáp [-] , J. Vojtěch [-] , P. Jásek [-] (80. M. Wolf [-] )

ŽK: 22. J. Rychlík - 20. T. Cabrnoch , 24. J. Kostenko , 74. T. Birkuš , 90. L. Doseděl .
Hráči zápasu: M. Strejček .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Suchánek Zdeněk - KOHOUTEK Ladislav (N), POSPÍŠIL Richard (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.