Pičín se zlobí po porážce na sudí, na Kovohutě nevyzrál


Branky


0

Pičínským fotbalistům se v jarních odvetách okresního přeboru nedaří, což potvrdil i zápas se sestupem ohroženým celkem Kovohutí Příbram. Domácí si sice stěžovali po skončení utkání na trio mladých rozhodčích, ovšem brankáře tvrdě hrajícího soupeře překonat navzdory mnoha příležitostem nedokázali. To hosté své šance využili, a proto vyhráli a žijí. Potřebují však pod sebou udržet Jince a doufat, že nebudou sestupovat tři celky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Juračka ukázal domácím, jak se proměňují šance

"Nejdřív se musím veřejně omluvit rozhodčímu Hruškovi za minulý týden, protože co předváděl sudí Slepička s asistentem Malým jsem dlouho nezažil. A to jsem si myslel, že mě už nic ve fotbale nepřekvapí," lamentoval pičínský zadák Jiří Kuba po utkání s Kovohutěmi, do něhož jeho tým vstoupil aktivně. "Bohužel při první brejkove situaci Kovohuti se rozhodčí Malý místo fotbalu pravděpodobně koukal do ohrady s kravami a ovcemi, sousedící se hřištěm, místo aby zvedl praporek při minimálně třímetrovém ofsajdu," glosoval Kuba ironicky situaci z 11. minuty předcházející vedoucí trefě soupeře, kdy se míč odrazil k Juračkovi, a ten už věděl, jak s ním naložit - 0:1. "Obdobné situace byly v prvním poločase ještě dvě. Naprosto postrádalo smysl vyhánět ven obranu a zkracovat hřiště, když se rozhodčí Malý i nadále kochal bečícím se dobytkem," tvrdil stoper Pičína, který několikrát podržel gólman Bohuněk, jenž vychytal Juračku a Hnízdila. Domácí pokračovali v obléhání hostující branky a překonávali se v tom, kdo zahodí větší šanci.

Bohuňkova chyba pohřbila naděje Pičína na zvrat

Do druhé půle nastoupili Pičínští s odhodláním utkání zvrátit, ale když své samostatné nájezdy neproměnili Benak, Ježek, Červenka ani Blahovec, přišel zákonitý trest. Nenápadný centr vypadl Bohuňkovi v 64. minutě na malém vápně z rukou a úplný volný Kříž ho uklidil do brány. Při jalové převaze domácích a jejich střelecké nemohoucnosti bylo o výsledku rozhodnuto, přesto v pičínských fotbalistech zůstala křivda. "Byl bych rád, kdyby někdo panu Slepičkovi vysvětlil, za jaké zákroky se dávají karty, kdy se ponechávají výhody, a co si může hráč verbálně k rozhodčímu dovolit. Pokud budou rozhodčí typu pana Slepičky pokračovat v pískání, nikdy se pověst sudích nezlepší," nebral si Jiří Kuba servítky na adresu arbitra.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Pičín
Jiří Kuba (obránce):: Naše jarní klasika. Spousta neproměněných šancí, několik samostatných nájezdů a soupeři pak šance připravíme sami.

Kovohutě Příbram
David Hnízdil (záložník):: Neřekl bych, že rozhodčí pískal tak špatně, jak domácí uvádějí. Vždycky to bude pohled týmu, který zápas nezvládl hlavou. Kdyby Pičín své šance proměnil, zápas by byl úplně jiný. Musím říct, že pro nás tři body jsou hodně důležité, ale uvidíme, jak to ve finále bude se sestupem. Doufám, že vše zachráníme a zůstaneme v přeboru.



Sestavy


TJ Sokol Pičín
D. Bohuněk [-] - J. Kunc [-] , J. Kuba [-] , V. Hoshko [-] - R. Vokurka [-] , M. Rozmajzl [-] , V. Blahovec [-] , J. Benák [-] - P. Červenka [-] , L. Ježek [-] - J. Herák [-]

Kovohutě Příbram
L. Jaroš [-] - M. Nováček [-] (46. J. Vostrý [-] ) , V. Neliba [-] , J. Neliba [-] , J. Kříž [-] , J. Kadeřábek [-] , S. Juračka [-] , T. Dušek [-] , J. Hudeček [-] , D. Hnízdil [-] , O. Hála [-]

ŽK: 42. P. Červenka , 50. V. Blahovec - 30. T. Dušek , 83. J. Hudeček , 87. J. Kříž .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Slepička Milan - STEHLÍK Jan, MALÝ David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.