1:5
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2016 17:00

24.kolo, Středočeský | Příbram | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Krize Luhů nekončí, doma utrpěly debakl s Krásnou Horou


Branky


89. M. Hadač - 7. M. Turek , 33. M. Švec , 72. M. Turek , 77. M. Holák , 83. M. Holák
0

Už aby sezóna skončila, modlí se v Luhách. Mužstvo Sparty tone v těžké krizi, kterou prohloubilo derby s Krásnou Horou. Domácí v něm s oblíbeným soupeřem dostaly pořádný výprask, prodloužili své čekání na vítězství již na osm zápasů a navíc nejspíš do konce sezóny přišli o Martina Krůtu, který byl vyloučen za hrubé urážky sudího. Hosté naopak potvrdili dobrou formu z posledních kol a zlomili prokletí vzájemných soubojů s Luhy, z nichž v posledních letech odcházeli jako poražení. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté zaskočili rivala do pauzy dvěma góly

Domácí si přes poslední mizerné výsledky na tradičního protivníka, kterého porazili pětkrát v řadě, věřili, ovšem od začátku tahali za kratší konec. Než se stačili nadechnout k úvodnímu náporu, prohrávali. V sedmé minutě hostující Špírek nakopl z vlastní šestnáctky dlouhý balón přes obránce Sparty, za které si naběhl kanonýr Turek. Oběhl beka, naznačil střelu, udělal klíčku brankáři a do prázdné branky otevřel skóre. Pro domácí to byl šok, ze kterého se těžko vzpamatovávaly, a tak se hra odehrávala převážně ve středu hřiště bez větších šancí na obou stranách. Oba týmy zkusily několik pokusů, těm však scházela přesnost nebo razance, proto s nimi měli gólmani snadnou práci. Ve 33. minutě si Koudelka v rohu hřiště zpracoval balón, překopl se a naslepo našel před brankou hlavu Švece - 0:2. Hosté pak zalezli a vinou nepřesností často ztráceli míč, takže si domácí vynutili převahu, ale k pořádnému zakončení se nedostali. 

Martin Krůta neunesl stav psychicky a viděl červenou

Jedinou vyloženou příležitost si vytvořili až při tlaku v úvodu druhé půle, jenže brankář Houska zázračně vytáhl míč nad břevno. Z následného protiútoku zatáhl míč po straně Turek, nabil ve vápně Slezákovi, jehož nepovedenou střelu Volf jen vyrazil a Valenta ze vzduchu poslal míč za jeho záda, ale sudí gól neuznal. Domácí začali propadat trudomyslnosti a rozptylovali se debatami s rozhodčím Schořovským, který v 58. minutě poslal za hrubou urážku předčasně pod sprchy Martina Krůtu. To vše hrálo do karet soupeři, kterému stačilo jen pozorně bránit a vyčkávat na šance. V 72. minutě odkopl Valenta míč od vlastní branky k Holakovi, ten ho z voleje prodloužil na Turka, jenž propasíroval balón pod tělem gólmana do branky - 0:3. V té době se v Luhách zastavil čas, neboť tento stav svítil na světelné tabuli až do konce, který byl pro domácí o mnoho trpší. O pět minut si Holák s Turkem role vyměnili. Po centru spoluhráče Holák nejprve trefil brankáře, pak protihráče, ale napotřetí už napnul síť. V 83. minutě Turek přihrávkou mezi stopery vybídl ke skórování opět rozběhnutého Holáka, jenž podél Volfa upravil na 0:5. Teprve v předposlední minutě se prosadili i hráči Luhů, kteří sice o poznání častěji stříleli, ale do 89. minuty bez efektu. Až poté doklepl odražený míč do branky Hadač a připravil Housku o čisté konto.



Ohlasy k zápasu


TJ Sparta Luhy
Fanoušek Sparty Luhy:: Ještěže jsme měli nahráno z podzimu, protože jinak bychom se nyní obávali sestupu. Nejde nám to. I když máme převahu, nevytváříme si šance nebo pálíme mimo a soupeři nás trestají.

TJ Krásná Hora
Martin Švec (kapitán mužstva):: Změnili jsme taktiku a po vyhraném losu jsme hráli první půli z kopce (smích). Domácí nás chtěli pošesté za sebou porazit, ale ve vyhecovaném zápase jsme je přehráli. Luhy to nevydržely psychicky a po vyloučení Krůty se úplně složily.



Sestavy


TJ Sparta Luhy
P. Volf [-] - R. Matyáš [-] , J. Jun [-] , V. Kout [-] (37. J. Fejt [-] ) , M. Čech [-] (68. J. Schacherl [-] ) - R. Mařík [-] , M. Krůta [-] , L. Matějka [-] (55. M. Hadač [-] ) , T. Mazour [-] - M. Broum [-] (81. M. Broum [-] ) , D. Krůta [-]

TJ Krásná Hora
P. Houska [-] - M. Holák [-] (85. J. Hubička [-] ) , M. Turek [-] , M. Slezák [-] , J. Špírek [-] , M. Švec [-] , J. Kříž [-] , M. Valenta [-] , O. Sirotek [-] , M. Koudelka [-] , L. Čihák [-] (75. J. Holan [-] )

ŽK: 18. M. Krůta , 85. T. Mazour . ČK: 58. M. Krůta .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Schořovský Jan - RYS Václav (N), SLEZÁK Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.