Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2016 17:00

23.kolo, Středočeský | Příbram | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bohutín smetl v derby Kovohutě, které už ve druhé minutě vedly


Branky


0

Zápas mezi fotbalisty Bohutína a Kovohutí Příbram sliboval ostrou řež nesmiřitelných rivalů, kteří spolu ještě v loňské sezóně bojovali o postup do okresního přeboru. Zatímco hráči domácího Litavanu nastupovali k derby s jistotou, že II. třídu budou kopat i na podzim, hosté stále zápolí o záchranu. Možná i proto začali aktivněji, rychle se dostali do vedení, jenže v pohodě hrající Bohutín ještě do přestávky stav otočil a ve druhé půli snaživého soupeře dorazil třemi góly během sedmi minut.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí se z inkasované branky rychle otřepali

Do zápasu vstoupili aktivněji hosté, kteří byli pohyblivější a důraznější. Hned ve 2. minutě zakombinovali ve středu hřiště, odkud J. Neliba přenesl balón dlouhou přihrávkou na levé křídlo k nepokrytému Nováčkovi, který se protáhl do vápna a zpětnou přihrávkou oslovil Kříže. Pro toho už nebyl problém z hranice malého vápna otevřít skóre. V 10. minutě měli hosté po faulu možnost přímého kopu z hranice pokutového území, tvrdá střela V. Neliby však postrádala dostatečnou přesnost a Dymák jí bez větších potíží vyboxoval do bezpečí. Postupem času se začali víc prosazovat i domácí, kterým se v 16. minutě podařilo vyrovnat po spolupráci Bucha, Čížka a zakončujícího Straky, jehož oblouček z velkého vápna zapadl na zadní tyč Jarošovy branky. Následně se do zakončení dostal Čížek, ale jeho střela postrádala razanci a hlavně přesnost. Ve 31. minutě prošel do vápna hostů Buch, zbavil se svého strážce a křížnou přihrávkou oslovil Rákosníka, který tvrdou střelou pod břevno nedal Jarošovi šanci - 2:1. V závěru poločasu mohl zvýšit Čížek, před kterého vykopl balón Jaroš po střele Bucha, ale v tísni nedokázal dorážku vměstnat mezi tři tyče.

Aktivitu Kovohutí utlumily tři slepené góly soupeře

Druhý poločas začal ve stejném duchu jako ten první. Tedy zvýšenou aktivitou hostů, ze která si Kovohuťští vynutili územní převahu, ale pozorně a důrazně bránící domácí je do šancí nepouštěli. Hosté se tak poměrně často snažili zakončovat střelami zpoza velkého vápna, ale bez požadovaného efektu. Domácí hrozili z rychlých brejků, které však dlouho neřešili nejlépe a jejich rodící se šance často zastavil praporek pomezního rozhodčího. Utkání rozhodla pasáž mezi 70. a 77. minutou, ve které se domácí prosadili hned třikrát. V 70. minutě se po individuální akci na pravém křídle až před Jaroše dostal Buch. Jelikož postupoval z velkého úhlu, volil místo střely přihrávku na úplně nekrytého Gregora, který už střílel do prázdné brány. Za další tři minuty hosté chybovali v rozehrávce. Balón jim vypíchl Bittner, obhodil si obránce a po následném postupu dva na jednoho přihrál ve vápně Buchovi, který nedal Jarošovi šanci a zvýšil už na 4:1. V 77. minutě uzavřel skóre po dalším rychlém protiútoku domácích opět Buch, kterému tentokrát před prázdnou branku přihrál míč Straka.



Ohlasy k zápasu


Litavan Bohutín
Milan Novák (kapitán mužstva):: Po chybě v úvodu utkání, kdy jsme inkasovali, jsme se rychle vzpamatovali. Zachovali jsme klidnou hlavu a začali dobře kombinovat. Díky tomu jsme ještě do poločasu strhli vedení na svou stranu. Po změně stran jsme byli stále důrazní a dařilo se nám zachytávat soupeřovu rozehrávku. Z toho jsme měli brejkové situace a trestali hosty góly. Kovohutě se zmohly jen na střelbu zpoza velkého vápna, avšak ani jednou nezamířily mezi tyče. Bojovností a skvělou týmovou hrou jsme tak odměnili naše fanoušky, kteří celý zápas skvěle fandili.

Kovohutě Příbram
Fanoušek Kovohutí Příbram:: Výsledek je pro nás až příliš krutý, ale fotbal se hraje na góly, takže zasloužený. Zatímco domácí Bohutín byl produktivní, my se celé jaro těžko dostáváme do šancí a v koncovce se trápíme.



Sestavy


Litavan Bohutín
M. Dymák [-] - M. Novák [-] , J. Bittner [-] , T. Rákosník [-] , V. Průša [-] (80. J. Lauterbach [-] ) - M. Rampa [-] , T. Pospíchal [-] (65. J. Gregor [-] ) , D. Straka [-] , P. Smetanka [-] (75. J. Čáp [-] ) - J. Čížek [-] (50. D. Grosman [-] ) , Z. Buch [-] -

Kovohutě Příbram
L. Jaroš [-] - V. Neliba [-] , J. Hudeček [-] , J. Kříž [-] (60. V. Jurkovič [-] ) , J. Neliba [-] , M. Nováček [-] , O. Hála [-] , T. Dušek [-] , O. Šváb [-] , M. Kinčl [-] , D. Hnízdil [-]

ŽK: 52. V. Průša , 54. D. Straka - 39. T. Dušek , 70. V. Neliba .
Hráči zápasu: D. Straka , Z. Buch - M. Nováček .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Schořovský Jan - SLEPIČKA Milan, SOUKUP Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.