Pičín podruhé na jaře vyhrál, s Počepicemi rychle rozhodl


0

S kým jiným už se měli na jaře trápící se fotbalisté Pičína chytit, než v domácím utkání s beznadějně posledními Počepicemi, které v poslední době schytávají jeden debakl za druhým. Domácí během prvního poločasu častokrát rozebrali obranu soupeře a tentokrát stříleli i góly, takže bylo do přestávky o výsledku rozhodnuto. Druhá půle už byla zbytečná. Pičín viditelně ubral a pustil protivníka do hry, a tak promrzlí fanoušci už viděli jediný gól v síti Počepic.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po 33 minutách nebylo o vítězi pochyb

V sedmé minutě hostující obrana trestuhodně nechala asi pět metrů od vlastní šestnáctky otočit s balónem pičínského útočníka Ježka, jehož pěkná střela zapadla přesně k tyči branky špatně stojícího gólmana. A hlavně na kopačky domácích vnesla klid, díky němuž hlavně v úvodní půlhodině mnohokrát překonali obranu hostů, která podruhé kapitulovala opět po osmi minutách, kdy na centr Blahovce nedosáhl brankář Pudil a Červenka neomylně uklidil míč ke vzdálenější tyči za jeho záda. Velké příležitosti ke zvýšení měli Ježek s Blahovcem, oba však trestuhodně mířili mimo branku. Zatímco Ježek Pudilovu svatyni z voleje přestřelil, Blahovec se mohl chytat za hlavu, když z malého vápna minul téměř prázdnou branku. A drbal by si nejspíš ještě víc, kdyby na konci úvodní půlhodiny proměnil Marek Skalický po centru Pejšy ojedinělou šanci hostů, jeho pokus však přistál na břevně. Ve 33. minutě navíc domácí záložník své střelecké selhání napravil, když mu počepická defenziva dopřála dost prostoru, aby hlavou usměrnil do sítě centr Červenky. Ten si o pět minut později znovu připsal asistenci, když v šestnáctce soupeře vybídl ke skórování útočného parťáka Ježka, který ke vzdálenější tyči překonal Pudila počtvrté. Hosté se dočkali čestného úspěchu před pauzou, kdy pičínská obrana nechala bez povšimnutí střílet zpoza velkého vápna vystřelit Marka Skalického, na jehož slabý, ale přesný pokus Bohuněk nedosáhl - 4:1.

Druhá půle nabídla divákům selanku

O výsledku bylo rozhodnuto, byť o přestávce předseda hostujícího oddílu Václav Ledínský vtipkoval, že Počepice ještě zápas i skóre otočí. Je pravda, že Čápi se herně i díky několika změnám v sestavě zvedli, jenže na obrat v žádném případě neměli. Ve středu pole sice chvílemi měli navrch, ale většina jejich akcí skončila u domácí šestnáctky nebo nepřesnou střelou. Zima byla i počepickému strážci branky, neboť domácí ubrali hodně z pohybu a snažili se o zteč nepřesnými nákopy nebo samostatnými akcemi, což nemělo naději na úspěch. Výjimkou potvrzující pravidlo byla jen akce Červenky z 53. minutě, že které uzavřel golový účet zápasu.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Pičín
Jiří Kuba (obránce):: První poločas z naší strany snesl slušné parametry a konečně jsme stříleli i góly, i když je pravda, že obrana Počepic dopřála našim útočníkům hodně volnosti. Druhou půli nemá cenu hodnotit.




Počet diváků: 50. Rozhodčí: Slepička Milan - KUCHAŘ Emil, KRÁTKÝ Miloš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.