4:1
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.05.2016 17:00

21.kolo, Středočeský | Příbram | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kovohutě vzdorovaly hráčům dobříšského béčka jen poločas


Branky


32. Š. Kuchař , 63. L. Mann , 66. P. Junek (p.) , 78. Š. Kuchař - 45. O. Šváb
0

Fotbalisté dobříšské rezervy nechtěli v domácím prostředí v zápase s Kovohutěmi Příbram dopustit senzaci a od úvodního hvizdu diktovali tempo hry, jenže zapomínali na zadní vrátka a pouštěli bojovného soka k brejkům, po jednom z nichž hosté srovnali. Vyrovnaný stav však neudrželi a po přestávce už neodolali stupňujícímu tlaku domácích, kteří třemi zásahy rozhodli. Díky vítězství se posunuli na druhé místo soutěže a minimálně o týden odložili postupové oslavy hráčů Rožmitálu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí si nepohlídali náskok a brejky rivala

Domácí fotbalisté soupeře z Kovohutí na rozdíl od Rožmitálu v minulém kole nepodcenili a nastoupili v hodně silné sestavě včetně opory prvního týmu Šraina. Nebylo tak divu, že byli lepší a fotbalovější, což jim přineslo vedení. Ve 32. minutě právě Šrain po rohovém kopu zprava posadil balón na hlavu zcela nepokrytého Kuchaře, jenž poprvé překonal výborně chytajícího gólmana Jaroše. Ten držel svými zákroky hosty ve hře o bod, k čemuž jim zbytečnými chybami pomáhali i hráči Dobříše, kteří pouštěli protivníka do nebezpečných akcí. A tak po několika neproměněných šancích domácích trestali hosté v posledních sekundách první půle. Po rohovém kopu se trefil Šváb a vyrovnal.

Druhý gól domácích zlomil odpor protivníka

Ve druhém poločase Dobříšští vystupňovali tlak, jenže Kovohutě se dál držely. Až v 63. minutě agilní Junek zatáhl balón po pravé straně, ten se odrazil k Mannovi, který ránou k tyči rozjásal diváky. Od té chvíle domácí plně kontrolovali dění na hřišti a záhy svůj náskok pojistili. V pokutovém území hostů byl faulován Karas a Junek při exekuci penalty nezaváhal - 3:1. Další hřebíček do rakve soupeře zasadil po dalším rohu znovu Kuchař, jenž na břiše dopravil míč za brankovou čáru. Nakonec hosty od ještě většího debaklu zachránil brankář Jaroš a střelecká nemohoucnost domácích. 


Ohlasy k zápasu


MFK Dobříš B
Miloš Krátký (vedoucí mužstva):: Naprosto zaslouženě jsme zvítězili a mohli vyhrát větším rozdílem, ale Kovohutím zachytal brankář. V první půli jsme soupeře pouštěli k brejkům a přišli o pracně vybudováný naskok, ale po naší druhé brance už nebylo o nebylo o vítězi pochyb.

Kovohutě Příbram
David Hnízdil (záložník):: V první půli jsme se ještě drželi, i když měla Dobříš převahu, šli jsme do kabin za nerozhodného stavu. Ale ve druhé už se na nás valil jeden útok za druhým, což jsme nemohli ustát.



Sestavy


MFK Dobříš B
T. Souček [-] - J. Suchan [-] , J. Karas [-] , V. Šrain [-] (74. J. Čihák [-] ) , P. Junek [-] , M. Liška [-] (64. R. Talůžek [-] ) , Š. Kuchař [-] , P. Kozohorský [-] , V. Karásek [-] , J. Zbíral [-] , L. Mann [-]

Kovohutě Příbram
L. Jaroš [-] - T. Dušek [-] , O. Šváb [-] , M. Nováček [-] , P. Černohorský [-] , M. Kinčl [-] , O. Hála [-] (46. J. Kadeřábek [-] ) , D. Hnízdil [-] , J. Hudeček [-] , V. Jurkovič [-] , J. Neliba [-]

ŽK: 35. J. Zbíral , 81. J. Čihák - 81. M. Kinčl .
Hráči zápasu: V. Karásek , Š. Kuchař - L. Jaroš .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Toužimský Jiří - LIŠKA Jakub (N), SOUKUP Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.