1:1
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.05.2016 17:00

21.kolo, Středočeský | Příbram | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nečíni zachránil s Rosovicemi bod přímý kop Převora


Branky


0

Tři minuty před koncem odpískal rozhodčí Sandr trestný kop, ze kterého Převor zajistil nečínským fotbalistům alespoň bod z utkání s Rosovicemi. Jeho trefa uchlácholila rozmrzelé fanoušky na tribuně, kteří sledovali zápas nevalne úrovně. V prvním poločase byli o něco málo lepší hosté, kteří se zaslouženě ujali vedení. V tom druhém byli aktivnější domácí, kteří se dlouho nemohli prosadit, a tak museli vzít zavděk remízou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hostům stačila ojedinělá akce k vedení

Fotbalistům Nečíně se doma nedaří a utkání s Rosovicemi odhalilo proč. Když má mužstvo tvořit a soupeře přehrát, má problémy. Zápas s minimem šancí se odehrával převážně ve středu pole. V první půli měli mírnou převahu hosté, kteří z ojedinělé šance vstřelili vedoucí gól. Ve 32. minutě se rosovický útočník Tuháček probil zleva přes dva protihráče do malého vápna, střelu hostujícího kanonýra ještě gólman Kubín chytil, ale na dorážku Procházky už nedosáhl. Domácí inkasovaný gól probral a kontrovali střelou Kretschmera z dálky, kterou hostující brankář Soukup vyrazil na roh.

Domácí spasila v závěru trefa Převora

Druhou půli už byli o něco lepší domácí. Největší šanci na vyrovnání měl v 70. minutě Kretschmer, když šel po chybě rosovické obrany sám na branku, ale hostující gólman proti němu zasáhl nohou a jeho pokus vyrazil na roh. Po něm se vepředu zapomněla celá nečínská obrana a střídající Rampa z brejku trefil břevno Kubínovy svatyně. Když už to vypadalo na výhru Rosovic, vystřelil domácím v 87. minutě z přímého kopu ze 30 metrů krásně k tyči remízu Převor. Asi nejlepší hráč utkání rozhodl o spravedlivé dělbě bodů.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Nečín
Aleš Petřina (hrající trenér):: První půlhodinu měli otěže zápasu ve svých rukách hosté, kteří byli lepší ve všech činnostech a zaslouženě šli do vedení. Inkasovaná branka nás trochu probrala a ve druhé půli už jsme byli aktivnější. Měli jsme i šance na vyrovnání, jenže bez efektu a bod zachránili až v závěru.

TJ Sokol Rosovice
Fanoušek Sokola Rosovice:: Je to k vzteku, pokolikáté už jsme na jaře přišli o vítězství v posledních minutách. Remíza asi odpovídá průběhu hry, ale v Nečíni jsme na tři body měli. Škoda toho břevna Rampy za stavu 0:1. Být to gól, tak jsme vyhráli.



Sestavy


TJ Sokol Nečín
M. Kubín [-] - D. Budínský [-] , J. Převor [-] , V. Vacek [-] , J. Jelínek [-] - J. Vršecký [-] (78. A. Vybíral [-] ) , A. Petřina [-] , J. Kozohorský [-] (46. P. Gregor [-] ) , D. Hnida [-] , T. Kretschmer [-] , J. Žaloudek [-] (81. J. Salinger [-] ) -

TJ Sokol Rosovice
P. Soukup [-] - M. Formánek [-] , J. Peták [-] , M. Kopecký [-] - J. Kotrbatý [-] (46. M. Rampa [-] ) , M. Tran [-] (60. M. Štofíra [-] ) , J. Kovács [-] , V. Peták [-] - J. Tuháček [-] - R. Telenský [-] , V. Procházka [-]

ŽK: 80. J. Převor - 89. M. Kopecký .
Hráči zápasu: J. Převor .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Sandr Václav - VACEK Zdeněk (N), SOUKUP Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.