3:2
(1:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.05.2016 17:00

21.kolo, Středočeský | Příbram | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bohutín obrátil po přestávce střetnutí s Luhami


Branky


24. J. Čížek , 60. M. Rampa , 73. J. Gregor - 6. L. Beňo , 35. M. Broum
0

Dvakrát fotbalisté Litavanu Bohutín v domácím souboji se Spartou Luhy prohrávali, ale nakonec se radovali z tříbodového zisku. V napínavém a dramatickém zápase dokázali po změně stran zabrat, přidali na aktivitě a agresivitě, a otočili nepříznivé skóre z prvního poločasu. V něm byl iniciativnější soupeř z Luhů, který čeká už pět utkání na výhru a v tabulce okresního přeboru se propadl za svého sobotního přemožitele. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jednoduchost soupeře na domácí platila

Hra domácích v prvním poločase postrádala dostatečnou bojovnost a agresivitu. Bohutínští snadno prohrávali osobní souboje a ani kombinace se jim nedařila. Hosté hráli jednoduše a v převážné většině svých akcí se snažili využívat rychlosti Beňa. Již v 6. minutě po chybné rozehrávce domácích vystihl Beňo slabou malou domů a tváří v tvář Dymákovi se nemýlil. Rychlou kličkou obešel gólmana a následně střílel do prázdné brány - 0:1. Domácí vyrovnali ve 24. minutě. Po rychlé akci středem hřiště oslovil Rampa přihrávkou Straku, ten si balón zpracoval a následně přiklepl Čížkovi, který prostřelil Slepičku.

Luhy šly opět do vedení ve 35. minutě po střele Brouma z 25 metrů, která ke smůle domácích po teči skončila mimo dosah Dymáka. Vzápětí mohli hosté zvýšit, jenže Beňa zastavil zdvižený praporek asistenta. Marně se sparťanský útočník vztekal, vysloužil si jen žlutou kartu.

Nadějný stav hosté po pauze neudrželi

Do druhého poločasu vstoupili aktivně domácí. Zvýšili aktivitu, v soubojích byli agresivnější a zpřesnili kombinaci. Díky zlepšenému výkonu si vynutili převahu a vytěžili i několik rohových kopů. Po jednom z nich hosté nedostatečně odvrátili balón, který se po přiťuknutí Gregora dostal ke Strakovi,  ten našel nekrytého Rampu, který hlavou překonal přemisťujícího se Slepičku. V 60. minutě bylo vyrovnáno. O poznání starší hosté fyzicky odpadli a zmohli se jen na nakopávání míčů, zatímco Bohutín se dál tlačil do útoku a zaměstnával jejich obranu. V 73. minutě po dalším rohovém kopu vyskočil ve vápně nejvýše Gregor, a i když atakován, balón po jeho hlavičce skončil za zády Slepičky - 3:2. Domácí mohli přidat i další góly. Čížek nejprve po průniků z levé strany trefil spojnici a o pár minut později jej vychytal Slepička. Celý druhý poločas Bohutínští dobře bránili a hosty prakticky k ničemu nepustili. Luhy zahrozily jen dvakrát střelami zpoza vápna. A jelikož domácí už žádnou svou akci gólově nezakončili, skončil zápas výsledkem 3:2.

 


Ohlasy k zápasu


Litavan Bohutín
Milan Novák (kapitán mužstva):: Vstup do utkání se nám vůbec nepovedl. Propadali jsme v osobních soubojích, hosté byli všude rychlejší a my jim navíc po našich chybách darovali dva góly. Po změně stran jsme ale začali byt aktívnějším týmem, vypracovali jsme si gólové šance a alespoň dvě dokázali proměnit. Soupeři jsme již výrazné ohrožení naší branky nedovolili, a tak jsme mohli slavit vítězství.

TJ Sparta Luhy
Pavel Pilík (trenér):: Do 60. minuty jsme hráli přesně, co jsme chtěli, ale poslední půlhodinu nechápu. Mám takový pocit, že někteří hráči tomu nedají maximum. Chybělo nám pět lidí. To je samá oslava a pak nejde hrát kvalitní fotbal. Bohužel je pouze šest hráčů, kteří chtějí pro Luhy udělat vše, a to je málo. Z některých hráčů nemám dobrý pocit.



Sestavy


Litavan Bohutín
M. Dymák [-] - J. Gregor [-] , J. Čížek [-] , Z. Buch [-] , M. Rampa [-] , D. Straka [-] , P. Smetanka [-] , T. Rákosník [-] , J. Bittner [-] , M. Novák [-] , V. Průša [-] (46. D. Grosman [-] )

TJ Sparta Luhy
M. Slepička [-] - J. Fejt [-] , T. Mazour [-] , M. Čech [-] , R. Matyáš [-] , J. Jun [-] , D. Krůta [-] - R. Mařík [-] , M. Broum [-] - L. Beňo [-] , M. Krůta [-] (75. M. Broum [-] ) -

ŽK: 17. J. Čížek - 31. M. Krůta , 39. L. Beňo .
Hráči zápasu: M. Rampa , J. Čížek - M. Slepička .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Hruška Petr - CHMEL Jaroslav, JANOŠŤÁK Marek (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.