0:2
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.05.2016 17:00

20.kolo, Středočeský | Příbram | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dvě střely Bucha rozhodly o výhře Bohutína v Jincích


Branky


5. Z. Buch , 9. Z. Buch
0

Uběhlo necelých deset minut a bylo po zápase!  Fotbalistům Litavanu Bohutín stačily první dvě střely útočníka Bucha k tomu, aby rozhodli o výsledku střetnutí v Jincích. Opaření domácí se totiž z úvodního šoku do konce utkání nevzpamatovali a téměř nevystřelili na branku protivníka, který hru bez problémů kontroloval a pohlídal si snadno tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté opařili Jince dvěma bleskovými góly

Úvodních deset minut určilo ráz celého zápasu. Hosté měli skvělý vstup, kdyz jejich první dvě střely skončily gólem. V páté minutě se po se akci z pravé strany protáhl do vápna Buch a střelou na zadní tyč překonal domácího golmana Suska, který za další čtyři minutu kapituloval podruhé. Na levé straně prošel přes dva protivníky Čížek a následně zpětnou přihrávkou oslovil na malém vápně volného Bucha, pro něhož nebyl problém zvýšit na 2:0. Domácí po špatném úvodu postupně převzali aktivitu a snažili se zkorigovat výsledek, ale Bohutín je do žádných vyložených příležitostí nepouštěl. Naopak hrozil z rychlých protiútoků. Po jednom mohl po individuální akci zkompletovat hattrick Buch, ovšem jeho střela rozvlnila pouze boční síť. Největší šanci měli domácí po trestném kopu Kašpárka, jehož tvrdou střelu dokázal na dvakrát spacifikovat gólman Dymák. V poslední šanci prvního poločasu se po dalším z rychlých protiútoků hostů objevil Bittner, ale jeho střela po přihrávce Bucha skončila vedle.

Domácí gólman Susko zabránil debaklu

Druhý poločas začal mírným tlakem domácích, z něhož však vytěžili jen střelu Kašpárka zpoza hranice velkého vápna, kterou Dymák vyrazil na rohový kop. Ve zbytku zápasu hosté pozorně bránili a Jinecké hráče prakticky k ničemu nepustili. Naopak zlepšenou kombinační hrou si vytvořili řadu dalších příležitostí, jenže žádnou nevyužili. S trochou nadsázky se dá říct, že druhý poločas byl soubojem hostujících střelců s domácím strážcem branky Suskem. A protože Bohutínští už nedokázali najít recept na jeho překonání, skončil zápas výsledkem 0:2.


Ohlasy k zápasu


SK Jince 1921
Martin Vůjtěch (předseda klubu):: V prvních deseti minutách jsme inkasovali dva góly a ze šoku už jsme se neprobrali. Bohutín zápas kontroloval. Brankáře hostů jsme neohrozili za celý zápas. Nedaří se nám, ale zbraně neskládáme. Budeme bojovat dál.

Litavan Bohutín
Jan Bittner (obránce):: Skvělý vstup do zápasu a rychlé dva goly nás uklidnily. Poté jsme se mohli soustředit na obranu a vyrážet do protiútoků, jen škoda, že jsme nebyli produktivnější. Pro nás důležité tři body.



Sestavy


SK Jince 1921
M. Susko [-] - Z. Kašpárek [-] , L. Biely [-] , M. Píchal [-] , P. Novák [-] , R. Hůla [-] , J. Provazník [-] , T. Zadina [-] (71. P. Vejr [-] ) , P. Kuthan [-] , L. Dráb [-] (20. P. Šobek [-] ) , M. Píchal [-]

Litavan Bohutín
M. Dymák [-] - M. Berka [-] (72. L. Kuneš [-] ) , Z. Buch [-] , J. Čížek [-] , M. Rampa [-] , D. Straka [-] , P. Smetanka [-] , T. Rákosník [-] , J. Bittner [-] , M. Novák [-] , V. Průša [-]

ŽK: 32. M. Píchal , 63. L. Biely , 64. Z. Kašpárek - 70. M. Berka .
Hráči zápasu: Z. Buch .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Toužimský Jiří - KADEŘÁBEK Václav (N), PRŮŠA Vladimír (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.