4:1
(2:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.05.2016 17:00

20.kolo, Středočeský | Příbram | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lídr z Rožmitálu vybouchl v Kovohutích, které ukončily půst


Branky


15. J. Neliba (p.) , 32. F. Kaňa , 60. D. Hnízdil , 86. O. Šváb - 7. J. Hausleitner
0

To je senzace, kterou nikdo nečekal. Na jaře suverénní fotbalisté Rožmitálu vybouchli na hřišti sestupem ohrožených Kovohutí Příbram, které půl roku čekaly na výhru. Předposlední tým tabulky nevstoupil do utkání s lídrem okresního přeboru dobře a brzy inkasoval, jenže pak se děly věci. Domácí bojovníci ještě do poločasové přestávky nepříznivé skóre obrátili a po změně stran mátožného favorita dorazili dalšími dvěma góly. Rožmitál tak utrpěl ostudný debakl.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úvod průšvihu lídra soutěže nenasvědčoval

Začátek utkání žádnému průšvihu lídra soutěže nenasvedčoval. Nejdřív ve velké šanci selhal Leitermann, aby krátce poté Hausleitner, ač faulován domácím Kinčlem, úspěšně zakončil svůj průnik - 0:1. Domácí už nutně potřebovali zabrat a tomu odpovídalo jejich nasazení a vysoké tempo hry. První varování pro hosty přišlo ve 12. minutě, kdy Šváb mířil těsně vedle. O dvě minuty později Šturc fauloval ve vápně útočníka Kovohutí a Jan Neliba z nařízené penalty vyrovnal - 1:1. Výborně hrající domácí dál diktovali tempo a měli navrch, jenže šance Hnízdila a dvakrát Hály nevyužili. Až ve 32. minutě se dočkali, když se po chybě rožmitálské obrany prosadil Kaňa - 2:1. Ještě do poločasu mohli hosté vyrovnat, ale Pecha po přetaženém rohovém kopu trefil pouze tyč.

Domácím vyhovovala otevřená hra protivníka

 V úvodu druhého poločasu se odehrával tvrdý boj o každý míč, ale nepřesností ze strany hostů bylo příliš mnoho na to, aby si vypracovali proti bezchybným zadákům Kovohutí nějakou vážnější šanci. To Kovohutě využily hned svou první příležitost v druhé půli. Kaňa připravil pozici pro Hnízdila, který střílel do prázdné branky - 3:1. Rožmitál po třetím inkasovaném gólu otevřel hru, čehož domácí využívali k rychlým protiútokům. Po jednom z nich mířil Jurkovič těsně vedle. Ve snaze ubránit vedení se hráči Kovohutí stále častěji uchylovali k nedovoleným zákrokům, ale vedoucí tým okresního přeboru ani z množství standardních situací kontaktní gól nevstřelil. Naopak v 87. minutě se domácí Šváb obtočil kolem Pazderníka a zvýšil na 4:1. Kovohutě mohly přidat ještě pátý zásah, ale Jurkovič v poslední minutě přestřelil z malého vápna branku. 



Ohlasy k zápasu


Kovohutě Příbram
David Hnízdil (záložník):: Sehráli jsme celkově jako tým výborný zápas. Všichni zaslouží pochvalu, hráli jsme na sto procent. Zaslouženě jsme vyhráli a získali tři body. Konečně se radujeme z plného bodového zisku.

TJ Spartak Rožmitál pod Třemšínem
Jaroslav Váně (záložník):: Předvedli jsme podobně nepřesvědčivý výkon jako proti Rosovicím, ale s tím rozdílem, že proti nám tentokrát stál mnohem lepší a fotbalovější soupeř. Nezbývá než uznat, že Kovohutě byly po většinu zápasu lepší a uštědřily nám zaslouženou lekci.



Sestavy


Kovohutě Příbram
L. Jaroš [-] - F. Kaňa [-] (87. J. Kadeřábek [-] ) , O. Šváb [-] , M. Nováček [-] (46. V. Jurkovič [-] ) , P. Černohorský [-] , M. Kinčl [-] , O. Hála [-] (63. J. Jaroš [-] ) , D. Hnízdil [-] , J. Hudeček [-] , V. Neliba [-] , J. Neliba [-]

TJ Spartak Rožmitál pod Třemšínem
M. Zrno [-] - P. Leitermann [-] , J. Kuchyňka [-] , D. Suk [-] , J. Hausleitner [-] , P. Varadin [-] , M. Šturc [-] , O. Pejsar [-] , L. Hofman [-] , J. Váně [-] , T. Pecha [-]

ŽK: 23. M. Kinčl , 40. J. Neliba , 50. O. Hála , 80. J. Jaroš - 14. M. Šturc .
Hráči zápasu: F. Kaňa , O. Šváb .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Schořovský Jan - HNÍZDIL Miloš (N), GREGUŠ Aleš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.