Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.04.2016 16:30

16.kolo, Středočeský | Příbram | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Počepice pocítily sílu lídra, dostaly 10 gólů


0

Půl hodiny fotbalisté posledních Počepic živili naději na zázrak v domácím střetnutí proti Rožmitálu. Po druhém gólu lídra okresního přeboru se pro ně změnilo utkání v černou můru. Hosté se totiž rozstříleli a nebyli k zastavení, takže zápas skončil nakonec jejich dvouciferným vítězstvím. Pod něj se nejvýrazněji podepsal snajpr Petr Mora, autor tří branek. Do statistik se mu však připíše jediná trefa, protože v zápise o utkání mu sudí Jaroslav Máša mu dva zásahy upřel.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Z minima domácí vytěžili vyrovnání

V zápase s Počepicemi jsme byli hosté z Rožmitálu vzhledem k postavení obou týmů v tabulce jasným favoritem. Do utkání vstoupili aktivně. Nůžky Pavla Leitermanna gólem ještě neskončily, ale v 11. minutě se balón dostal k Tomáši Drechslerovi, který nekompromisně zakončil - 0:1. Na velmi špatném hřišti se pak Rožmitálu přestala dařit rozehrávka a domácí toho využili k vyrovnání. Trefil se Marek Skalický, jehož gól hosty znovu nastartoval k větší aktivitě. Bylo jen otázkou času, kdy svou převahu vyjádří. Ve 31. minutě Ondřej Pejsar rychle rozehrál standardní situaci, našel ve vápně zcela nehlídaného Petra Moru, a ten nezaváhal. A když dvakrát v rozmezí jedné minuty zraněného domácího brankáře Jana Holana překonal Pavel Leitermann, bylo o výsledku rozhodnuto. Krátce nato ještě využil Morovu přihrávku Pavel Sedláček a do kabin se šlo za jasného stavu 1:5. 

Rožmitálská kanonáda se zastavila na desítce

Hru ve druhém poločase už Rožmitál zcela ovládal a postupně přidával odevzdanému soupeři další branky. V 50. minutě se nejdříve prosadil Petr Mora, o pět minut později jej napodobil Jakub Hausleitner a vzápětí opět Petr Mora využil kiksu domácího stopera a završil svůj hattrick - 1:8. Střelecký účet však ještě nebyl uzavřen. V 63. minutě se po Morově přihrávce trefil Martin Trčka a desátý zářez připravil znovu Petr Mora pro Jakuba Hausleitnera. I když hosté v závěru měli další příležitosti, například střídající Daniel Suk orazítkoval břevno, další gól už nepřidali.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Počepice
Fanoušek Sokola Počepice:: Byla to ostuda. Dokázali jsme sice odpovědět na vedoucí gól Rožmitálu, ale pak už na hřišti existovalo jediné mužstvo. Hosté s námi cvičili jako s opicemi a výsledek je pro nás ještě milosrdný.

TJ Spartak Rožmitál pod Třemšínem
Ondřej Pejsar (hráč a manažer klubu):: Nechápu, jak se na tak špatném a hrbolatém hřišti může hrát okresní přebor. Chvilku nám trvalo, než jsme se srovnali se špatným terénem, ale po třetím golu se domácí položili a zápas byl jen otázkou skóre.



Sestavy


TJ Sokol Počepice
J. Holan [-] (37. J. Novák [-] ) - B. Vaniš [-] , J. Zdeněk [-] , V. Skalický [-] , M. Skalický [-] , M. Pejša [-] (46. Z. Slanina [-] ) , J. Mrázek [-] , R. Chyle [-] , T. Bambas [-] (76. J. Dofek [-] ) , J. Chyle [-] , M. Chlasták [-]

TJ Spartak Rožmitál pod Třemšínem
M. Zrno [-] - T. Drechsler [-] (60. M. Trčka [-] ) , P. Leitermann [-] (46. D. Suk [-] ) , P. Sedláček [-] , J. Hausleitner [-] , K. Pazderník [-] (63. M. Janoušek [-] ) , P. Mora [-] , O. Pejsar [-] , L. Hofman [-] , J. Kuchyňka [-] , T. Pecha [-]

Hráči zápasu: T. Pecha , P. Mora , P. Sedláček , P. Leitermann .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Máša Jaroslav - MALÝ David, SLEPIČKA Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.