3:3
(2:1)
20. J. Kotrbatý (p.)
66. M. Rampa
75. M. Rampa
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2016 14:00

16.kolo, Středočeský | Příbram | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Trhové Dušníky doma poprvé zakoply s Rosovicemi


Branky


33. J. Smejkal , 35. J. Smejkal , 73. J. Smejkal (p.) - 20. J. Kotrbatý (p.) , 66. M. Rampa , 75. M. Rampa
0

Na jaře pouze doma hrající Trhové Dušníky byly v duelu s předposledními Rosovicemi jasným favoritem, ale v odvetách poprvé ztratily. Přes zjevnou převahu byly rády, že zachránily v rušném a na góly bohatém střetnutí alespoň bod, který jim zařídil hattrickem kanonýr Jaroslav Smejkal, jehož jarní bilance čítá už sedm tref.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Z šoku se domácí rychle vzpamatovali

Od začátku odpoledního souboje byli domácí fotbalisté mnohem aktivnější, drželi míč častěji na svých kopačkách a postupně si vypracovávali náznaky několika šancí, jenže nic neproměnili. Jako blesk z čistého nebe přišla penalta na druhé straně ve prospěch hostů. Po souboji domácího gólmana Krejsy s rosovickým útočníkem nařídil sudí pokutový kop, který proměnil Kotrbatý - 0:1. Od té doby si domácí hráči vytvořili téměř drtivý tlak, který vedl k otočení skore na 2:1. Oba góly vstřelil v rozmezí dvou minut ostrostřelec Jaroslav Smejkal.   

Rosovice po přestávce trestaly a stav otočily

Po změně stran přišly dvě velké šance domácích. Nejprve Budějský netrefil úplně prázdnou branku a poté Smejkal po sólu od půlky hřiště selhal. A tak příšel trest v podobě dvou gólů soupeře, které zaznamenal Michal Rampa. Šanci na vítězství Trhovým Dušníkám vrátil v 75. minutě opět Jaroslav Smejkal, jenž z penalty dovršil hattrick. V zápise o utkání jsou poslední dvě trefy zaznamenány opačně. Následný tlak domácích k zisku tří bodů však nevedl.


Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Trhové Dušníky
Bohumil Černý (vedoucí týmu):: Po nevyužitých šancích jsme dali možnost soupeři vrátit se do zápasu, ten toho beze zbytku využil a zaslouženě trestal. Bohužel na šance se nevyhrává a vzhledem k průběhu zápasu je asi remíza zasloužená.




Sestavy


TJ Sokol Trhové Dušníky
Z. Krejza [-] - T. Míka [-] (83. Z. Malý [-] ) , V. Janda [-] , R. Kareš [-] , J. Doubek [-] , P. Jícha [-] - J. Pravda [-] , M. Stránský [-] - P. Solnička [-] , J. Smejkal [-] , P. Gasch [-] (49. D. Budějský [-] ) -

TJ Sokol Rosovice
P. Soukup [-] - J. Peták [-] , M. Kopecký [-] , J. Pinsker [-] , M. Formánek [-] - J. Kotrbatý [-] (73. V. Peták [-] ) , J. Kovács [-] , M. Štofíra [-] - M. Rampa [-] - J. Tuháček [-] , M. Tran [-] (51. J. Gregorek [-] )

ŽK: 44. J. Doubek , 79. P. Jícha - 22. J. Tuháček , 37. M. Štofíra , 64. M. Rampa .
Počet diváků: 67. Rozhodčí: Máša Jaroslav - SOUKUP Marek, SLEPIČKA Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.