4:1
(1:0)
56. M. Rampa
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.04.2016 14:00

15.kolo, Středočeský | Příbram | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Trhové Dušníky doma válí, po Luhách smetly i Bohutín


Branky


15. J. Pravda , 69. J. Pravda , 77. J. Smejkal , 86. J. Smejkal - 56. M. Rampa
0

Dva zápasy, šest bodů a skóre 7:2. Fotbalisté Sokola Trhové Dušníky s návratem do domácího prostředí pokračují na jaře v úprku z pásma sestupu. Na cennou výhru nad Spartou Luhy navazali přesvědčivým vítězstvím nad nováčkem z Bohutína, který na jaře schytal druhý debakl.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Převahu domácí zúročili trefou Pravdy

Od začátku utkání byli domácí aktivnější. Soupeře zatlačili na jeho polovinu a trpělivě dobývali jeho branku, ale první možnost měli hosté. Bartoš však po úniku neuspěl. Trhové Dušníky lépe kombinovaly a odměny za svou převahu se dočkaly v 15. minutě po tečované střele ze 22 metrů, kdy se trefil výborně hrající Jakub Pravda. Až do konce poločasu se skóre nezměnilo, i když příležitosti byly jak na straně domácích, obě pokryl bohutínský gólman Dymák, tak i na straně hostujícího mužstva. V té největší znovu selhal Bartoš.

Nerozhodný stav hosté drželi jen třináct minut

Po změně stran, jak už to bývá, přišel trest v podobě vyrovnávací branky hostů. Po rychlém brejku do otevřené obrany domácích skóroval v 56. minutě Matěj Rampa. A mohlo být pro domácí ještě hůř, jenže Bartoš z vyložené pozice nastřelil brankáře. To znovu probudilo aktivitu fotbalistů Trhových Dušník, kteří se tlačili před branku protivníka. A byl to opět Jakub Pravda, který v 69. minutě z trestného kopu trefil krásně přes zeď horní roh bohutínské branky na 2:1. Po jeho zásahu se Bohutín začal tlačit do útoku a logicky tím otevřel hru. Domácí díky tomu úplně ovládli hru a po krásné akci na ose Petr Solnička, Ladislav Ďuriš, a Jaroslav Smejkal posledně jmenovaný zvyšoval na 3:1. Golový účet zápasu završil po individuální akci střídajícího Tomáše Míky opět domácí ostrostřelec Jaroslav Smejkal. 


Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Trhové Dušníky
Bohumil Černý (vedoucí týmu):: Byli jsme po celý zápas lepším a aktivnějším mužstvem. Utkání jsme si zkomplikovali inkasovaným gólem, který nás znovu nakopl a po druhém gólu Pravdy se dohrálo v naší režii.

Litavan Bohutín
Jan Bittner (obránce):: Výsledek vypadá dost jednoznačně a nás můžou jen mrzet neproměněné šance. Při lepší produktivitě jsme mohli domácím cestu za třemi body více znepříjemnit.



Sestavy


TJ Sokol Trhové Dušníky
Z. Krejza [-] - M. Gregořica [-] , R. Kareš [-] , J. Doubek [-] , L. Ďuriš [-] , P. Jícha [-] - J. Pravda [-] , D. Černý [-] (59. T. Míka [-] ) , M. Stránský [-] (71. V. Janda [-] ) - P. Solnička [-] (81. Z. Malý [-] ) , J. Smejkal [-] -

Litavan Bohutín
M. Dymák [-] - M. Novák [-] , J. Bittner [-] , V. Průša [-] , L. Kuneš [-] (46. P. Blahovec [-] ) - M. Rampa [-] , T. Rákosník [-] , T. Pospíchal [-] (46. P. Smetanka [-] ) - R. Bartoš [-] - D. Grosman [-] , J. Čížek [-] (46. J. Gregor [-] )

Počet diváků: 73. Rozhodčí: Schořovský Jan - SOUKUP Marek, MÁŠA Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.