1:2
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.03.2016 15:00

14.kolo, Středočeský | Příbram | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rožmitál jde do trháku, vyhrál u druhého Pičína


Branky


0

Hned první jarní kolo proti sobě svedlo po podzimu dva nejlepší týmy okresního přeboru. Fotbalisté domácího Pičína mohli v případě vítězství stáhnout náskok vedoucího Rožmitálu v čele tabulky na jediný bod a zamíchat postupovými kartami, ovšem lídr soutěže důležitý souboj díky dvěma trefám zkušeného Tomáše Drechslera zvládl a nasadil v úvodu odvet k možná rozhodujícímu trháku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Drechsler se v závarech orientovat umí

Hned v prvním jarním kole na sebe narazily první a druhý tým okresního přeboru. Kdo však čekal pohledný zápas, musel být zklamán. Do první šance zápasu se dostal hostující Pazderník, ale pičínskou branku minul. Na druhé straně pak nebezpečnou hlavičku Blahovce zlikvidoval Zrno. V 17. minutě se po závaru před domácí brankou prosadil Tomáš Drechsler a poslal lídra do vedení - 0:1. V následné dvacetiminutovce mohli hosté skóre ještě několikrát navýšit. Krásnou akci Pechy s Pazderníkem však překazil domácí brankář, Škácha v jasné pozici mířil vedle a gólem neskončila ani šance Drechslera. Po Pazderníkově přihrávce trefil pouze gólmana Bohuňka. V závěru poločasu měli více ze hry domácí, ale těsné vedení se Rožmitálu podařilo udržet.

Po vyrovnávací brance lídrovi zatrnulo

Druhá půle začala rychlým protiútokem Rožmitálu, který však Hausleitner zakončil pouze do brankáře. Hned následující akce domácích znamenala vyrovnání. Prosadil se Petr Červenka - 1:1. Vzápětí mohlo být pro lídra soutěže ještě hůř. Kuncův gól ale rozhodčí Jan Schořovsky ro porušení pravidel ze strany domácích neuznal. Rozhodující okamžik zápasu přišel v 65. minutě. Kuchyňkův centr sklepl Škácha hlavou pro Drechslera, který do protipohybu gólmana Bohuňka znovu vrátil vedení na stranu hostů - 1:2. Domácí se samozřejmě ještě snažili o vyrovnání a v 84. minutě byli po rohovém kopu velmi blízko. Martin Zrno však skvělou reakcí překazil jejich radost. A když pak Rožmitál přestál i závěrečný nápor soupeře, mohl se radovat z cenné výhry.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Pičín
Fanoušek Sokola Pičín:: V prvním poločase jsme byli horší a Rožmitál šel zaslouženě do vedení, které mohlo být i vyšší. Ale ve druhé půli kluci přidali a vyrovnali. Nevím proč nám sudí neuznal druhý gól, asi bychom utkání vyhráli. Šťastnější byl nakonec Rožmitál.

TJ Spartak Rožmitál pod Třemšínem
Ondřej Pejsar (hráč a manažer klubu):: Na malém pičínském hřišti byl k vidění spíš urputný boj, ve kterém jsme měli více štěstí a odvezli si důležité tři body. V prvním poločase jsme měli mírně navrch, ale po vyrovnávacím gólu domácích to bylo otevřené.



Sestavy


TJ Sokol Pičín
D. Bohuněk [-] - J. Tesárek [-] (72. M. Havelka [-] ) , M. Zvolenský [-] , V. Hoshko [-] (39. T. Hazucha [-] ) , J. Kuba [-] , J. Kunc [-] - R. Vokurka [-] , V. Blahovec [-] , J. Benák [-] - P. Červenka [-] , L. Ježek [-] -

TJ Spartak Rožmitál pod Třemšínem
M. Zrno [-] - K. Pazderník [-] (76. M. Trčka [-] ) , T. Drechsler [-] (88. M. Blažek [-] ) , P. Leitermann [-] (67. P. Sedláček [-] ) , V. Škácha [-] , J. Hausleitner [-] , P. Varadin [-] , O. Pejsar [-] , L. Hofman [-] , J. Kuchyňka [-] , T. Pecha [-]

ŽK: 68. P. Červenka - 70. K. Pazderník .
Hráči zápasu: P. Červenka , L. Ježek - V. Škácha , T. Drechsler .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Schořovský Jan - SLEPIČKA Milan, MALÝ David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.