2:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.03.2016 15:00

14.kolo, Středočeský | Příbram | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Počepice nevzdávají boj o udržení, doma zdolaly Kovohutě


Branky


0

Nováček z Počepic byl před startem jarních odvet okresního přeboru všeobecně považován za jistého sestupujícího, jenže Čápi hned v prvním jarním duelu ukázali, že nejsou smíření s osudem. Po bojovném výkonu si vyšlápli na Kovohutě Příbram, které na jejich hřišti pokračovali v matných výkonech ze závěru podzimu. Domácí sice zůstali dál poslední, ovšem týmy před sebou mají na dostřel a přiživili své naděje na záchranu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úvodní nápor domácích zúročil Chlasták

Zápas se od první minuty odehrával v režii domácích hráčů, kteří šli jednoznačně za vítězstvím. Hned v deváté minutě po chybě hostujícího hráče se sám před gólmanem Jarošem objevil útočník Miroslav Chlasták a přesnou střelou na vzdálenější tyč zajistil svému mužstvu vedení. Od té doby hostující tým přece jen zvýšil aktivitu a začal být vyrovnaným soupeřem. Bohužel pro Kovohutě vše končilo na dobré obraně Počepic. A když už se hosté za domácí obranu dostali, zaskočil výborný gólman Holan nebo mu pomohlo břevno, které trefil ve 30. minutě Jan Neliba. První poločas tak skončil 1:0. 

Hosté marně bušili do obrany domácích

Do druhého poločasu vyrukovali hostující hráči s mnohem větší aktivitou, ale stejně jako v prvním poločase nedokázali nic vymyslet na bezchybně fungující obranu počepických fotbalistů, kteří se soustředili na bránění jednobrakového náskoku. Přesto občas zahrozili, zejména po standardních situacích. Největší příležitost měl po rohu Mrázek, ale Jarošovu branku minul. Hráči Kovohutí Příbram se sice snažili, ale v útoku jim chyběl nápad a myšlenka. A když se v závěru hrnuli za vyrovnáním, přišel druhý trest z brejku, na jehož konci byl střídající Josef Novák, jenž v pohodě upravil na konečných 2:0 a pojistil domácím cenné tři body.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Počepice
Fanoušek Sokola Počepice:: Myslím, že jsme Kovohutě zaskočili tím, jak jsme na ně vlétli. Hodně nám pomohl rychlý gól, který klukům vlil sebevědomí. Ve druhém poločase nás sice hosté přehrávali, na obou stranách bylo pár šancí, ale gól jsme přidali my.

Kovohutě Příbram
David Hnízdil (hráč):: Zaspali jsme úvod a rychle inkasovali. I když jsme pak přidali, nedokázali jsme si poradit s obranou domácích, která pracovala téměř bezchybně. Možná, kdyby tam spadl gól Honzovi Nelibovi, mohli jsme pomýšlet na body, ale gól jsme nedali.



Sestavy


TJ Sokol Počepice
J. Holan [-] - M. Skalický [-] (86. J. Dofek [-] ) , M. Pejša [-] , B. Vaniš [-] , M. Zavadil [-] (13. V. Skalický [-] ) , J. Mrázek [-] , J. Zdeněk [-] (59. J. Novák [-] ) , T. Bambas [-] , R. Chyle [-] , J. Chyle [-] , M. Chlasták [-] (67. Z. Slanina [-] )

Kovohutě Příbram
L. Jaroš [-] - J. Neliba [-] , V. Neliba [-] , J. Hudeček [-] - M. Kinčl [-] - O. Hála [-] - M. Nováček [-] , F. Kaňa [-] , T. Dušek [-] (13. D. Hnízdil [-] ) , P. Černohorský [-] , J. Korol [-]

ŽK: 28. R. Chyle , 80. V. Skalický , 89. J. Novák - 25. J. Korol , 57. P. Černohorský .
Hráči zápasu: J. Holan , B. Vaniš .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Máša Jaroslav - SOUKUP Marek, ŠVIDKOV Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.