3:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.06.2016 17:00

26.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Blovice zápas nezvládly a musí do baráže


Branky


46. J. Janoušek , 82. L. Nohava , 88. J. Janoušek (p.) - 7. T. Nekola , 72. V. Hudák
0

Chlumčany šly do zápasu v klidu, už jim o nic nešlo a tak mohly hrát uvoněněji. Zatímco Blovice potřebovaly bodovat aby se vyhli baráži. K vidění toho bylo na hřišti dost. Pět gólů, červená karta i sporná penalta. Štastněšjí byli nakonec domácí a hosté tak musí musejí do nepříjemné baráže. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas rozhodla hrubá chyba

Žáčátek zápasu byl rozháraný, oba týmy dost kazily a nebyl k vidění příliš pohledný fotbal. Přesto tento zápas zasnamenal nejvyšší návštevnost tohoto kola, na zápas přišlo 117 diváků což je skvělé číslo. Na první branku se nečekalo příliš dlouho. Přišla již v 7. minutě kdy hostující Tomáš Nekola využil zaváhání brankáře a poslal Blovice do tolik kýženého vedení. Ke vstřelení branky nebyli daleko ani domácí ale proti byl Matyáš Kašpar v bráně Blovic. I přes snahu obou týmů se stav do poločasu nezměnil a první půli tak měli hosté větší důvod k radosti.

Živější druhá půle

V kabině domácích musel asi proběhnout nějaký motivační proslov nebo tak, do druhé půle nastoupili mnohem živěji a své ovoce to přineslo velmi brzy. V podstatě hned z rozehry udeřili střelou z vápna, kterou vyslal Jan Janoušek a rázem byl stav vyrovnaný. Domácí byli i nadále aktivnější a vytvářeli si šance. V 70. minutě přišel další důležitý okamžit zápasu. Josef Diviš uviděl druhou žlutou kartu a musel tak předčastně do sprch. Domácí pak začali tlačit, jenže Blovice vyrazily do brejku na jejímž konci byl Viktor Hudák a hosté znovu vedli. Domácí tlak se pomalu stupňoval a vyústilo to v krásný gól po individuální akci Lukáše Nohavi. 2:2. Když už trenéři pomalu dávali dohromady střelce penalt ozval se hvizd rozhodčího. Ten se rozhodl odpískat velmi spornou situaci ve vápně hostů a domácí tak přišli k penaltě jako slepý k houslím. K ní se postavil Jan Janoušek a rozhodl o třech bodech pro Chlumčany. Pro Blovice to bylo velmi kruté, ale bohužel s tím se nedá nic dělat. 



Ohlasy k zápasu


TJ Keramika Chlumčany B
Václav Sláma (trenér TJ Chlumčany): "Rychle jsme prohrávali po chybě golmana, do konce poločasu byla hra vyrovnaná. V druhé půli jsme okamžitě vyrovnali. Pak přišla červená karta, ale soupeř šel znovu do vedení po brejku. Dokázali jsme ještě vyrovnat. Na konci jsme dali gól z penalty, byl to sporný okamžik, já osobně bych to asi nepískl."




Sestavy


TJ Keramika Chlumčany B
M. Hůla [-] - J. Vlček [-] , J. Havlíček [-] , T. Fořt [-] (67. J. Juráň [-] ) , J. Janoušek [-] , L. Nohava [-] , L. Majer [-] , J. Vajai [-] , T. Beníček [-] , Z. Havlíček [-] , M. Vojáček [-]

TJ Sokol Blovice
M. Kašpar [-] - J. Stegmuller [-] , J. Diviš [-] , J. Sýkora [-] (65. J. Parouz [-] ) , M. Hošek [-] , V. Davídek [-] , A. Zdvořáček [-] , Š. Merhaut [-] (60. F. Špaček [-] ) , K. Hajský [-] , T. Nekola [-] , V. Šeba [-] (46. V. Hudák [-] )

ŽK: 73. L. Majer - 24. J. Stegmuller , 37. J. Diviš , 39. Š. Merhaut , 57. J. Sýkora , 88. V. Davídek , 90. F. Špaček . ČK: 70. J. Diviš .
Počet diváků: 117. Rozhodčí: Ruda Daniel - KASTNER Jaroslav (N), JÍLEK Miroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.