Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2016 17:00

22.kolo, Královéhradecký | Jičín | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bělohrad v poklidném tempu porazil Železnici 5:2.


Branky


0

V dnešním podvečeru přivítali domácí hráči mužstvo Železnice, na které se jim, a zejména matadorovi Suchánkovi v dresu Bělohradu, v poslední době většinou daří. A tak se před očekávaným duelem nabízela otázka, zda-li se domácí ikona opět trefí do černého.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas byl ukončen za stavu 1:1.

Domácí hráči začali velmi svižně a hned ve 3.min. střílí zleva Hrnčíř a hostující brankář Šuk musí poprvé zasahovat. Chviličku poté se výše jmenovaný dostal znovu do soupeřova pokutového území, kde byl faulován a pokutový kop s přehledem proměnil K. Černý a dosta domácíhol favorita utkání do vedení – 1:0. V následné minutě míří hlavička Vl. Nezbedy nad hostující bránu. Hosté se osmělili až v 6.min., když Jerie ale centruje jen do Věchtovy náruče. V 7.min. předvedl skvělý zákrok J. Bičiště, když v souboji obral o míč čistým zákrokem Mestického, před domácí bránou. Ve 13.min., se po centru Kobrýna, opírá z první do voleje před bránou hostů Suchánek, ale netrefil. O pár minut později zkouší domácího brankáře Věchta z přímého kopu Barták, ale domácí gólman míč od pravé tyče vyrazil. V 19.min. Byl blízko úspěchu T. Nezbeda, ale trefil střeloul jen levou tyč. Za chvíli mohl gólově potvrdit domácí nápor Hrnčíř, ale z voleje pálil nad Šukovo břevno. A tak zase platilo to staré známé nedáš – dostaneš. Ve 22.min. se Mestický dostal přes domácího Bičiště do úniku a přízemní střelou překonal Věchta - 1:1. Byla to teprve druhá střela na domácí bránu. Ve 27.min. to zkouší ostrostřelec hostujícího týmu Crha, ale domácí brankář neměl s tečovaným pokusem problém. O pět minut později překazil Šuk včasným vyběhnutím šanci Kobrýnovi. Domácí opět přidali a vytvářeli si další šance. T. Nezbeda trefuje již ležícího Šuka, další střelu blokuje Beránek, akci staršího Nezbedy zakončuje ten mladý střelou těsně nad. Ve 41.min. si vybral slabší chvilku Věchet. Při dost nešťastném výběhu byl již překonán, ale zastoupil ho skvěle Novák a zachránil tak domácím remízu. S poslední minutou úvodního dějství přišly ještě dvě šance na obou stranách. Nejprve vytáhl Šuk Hrnčířovu střelu z levé šibenice a poté těsně minul bránu Věchta Mestický.

Domácí v druhém poločase přidali a nakonec vyhráli jasně 5:2.

V 53.min. přebírá Zejfart míč od Suchánka a z hranice vápna střílí nad. Stejně skončil i Feixův pokus o pár minut později. V 61.min. měl Věchet plno starostí s „malou domů“, ale hrozící vlastní gól se nakonec o pár centimetrů nekonal. V 64.min. se dostal do úniku Mestický, ale v zakončení selhal a trefil jen brankáře Věchta. A tak se známé rčení opakovalo znovu v další minutě. Kobrýn rozjel svou akci po pravé straně a z úhlu, střelou přes bránícího hráče, překlopil pomyslné misky vah na stranu Bělohradu – 2:1. Domácí ale neměli dost a pokračovali v tlaku. V téže minutě se pěkná střela K. Černého odrazila od břevna a nabídnutý míč dotlačil opět Kobrýn za Šukova záda – 3:1. Tomuto hráči se tak podařilo v jedné minutě dvakrát skórovat. V 74.min. se Crhovi povedlo pláchnout domácí obraně a velmi lehce překonal Věchta, který šel přeci jenom až moc brzy na zem – 3:2. Ráznou stopku hostující snaze o vyrovnání udělal v posledních minutách mladý Nezbeda, který v 82´. min. přeloboval vybíhajícího Šuka a v 86.min., střelou k levé tyči upravil na konečných 5:2. V samém závěru utkání si ještě železnický Bičiště vysloužil za hanlivé výrazy vůči rozhodčímu červenou kartu. Domácí se tak radovali z důležitých tří bodů do tabulky OP.



Ohlasy k zápasu


SK Lázně Bělohrad B
J. Bičiště (kapitán L. Bělohrad B): Dnešní střetnutí jsme až na pár chyb v obraně zvládli s přehledem a zcela zaslouženě jsme naplno bodovali. Dnes se konečně dařilo i dravému mládí, které se podepsalo pod všechny naše vstřelené góly a to je velmi dobrý příslib do závěrečných zápasů v sezóně.

TJ Sokol Železnice
Kozák Pavel (jednatel Železnice): Podrobnosti přineseme později.



Sestavy


SK Lázně Bělohrad B
D. Věchet [-] - J. Bičiště [-] , P. Novák [-] (57. D. Holomba [-] ) , V. Nezbeda [-] , P. Feix [-] (65. D. Jezbera [-] ) - J. Kobrýn [-] , J. Zejfart [-] , J. Hrnčíř [-] , R. Suchánek [-] (89. P. Zahradník [-] ) - K. Černý [-] , T. Nezbeda [-]

TJ Sokol Železnice
P. Šuk [-] - M. Pejskar [-] (57. J. Nožička [-] ) , T. Jerie [-] , M. Karban [-] - J. Bartoš [-] (83. O. Drahoňovský [-] ) , F. Kadlec [-] , D. Barták [-] , M. Beránek [-] , P. Bičiště [-] - P. Crha [-] , J. Mestický [-] (72. J. Kyselo [-] )

Hráči zápasu: J. Kobrýn - J. Mestický .
Místo: Pecka. Rozhodčí: Skrbek Josef - Soukup Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.