Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2016 15:30

17.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hamry rozstřílely ve šlágru kola Bory


0

V sobotním souboji, který byl plný očekávání, vedoucí tým tabulky z Borů odjel z Hamrů s pořádnou nadílkou, když podlehl domácím Kladivářům 8:2!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Šestigólový nášup v prvním poločase

Hamry přivítaly ve šlágru kola první Bory. Ze začátku zápasu nebyl rozdíl v tabulce znát a naopak byli aktivnější domácí, kteří táké otevřeli skóre utkání. Odražený balon ve vápně našel Petr Vašek a s pomocí teče zapadl míč přesně za tyčku - 1:0. O pár minut později přidali Kladiváři druhý zásah, když po rohovém kopu čekal na zadní tyči Jan Dvořák a ranou pod břevno nedal golmanovi šanci - 2:0. Zdálo se, že Hamry mají zápas pod kontrolou, ale Bory se nechtěly vzdát. Deset minut před koncem poločasu se trefil přesně z přímého kopu Vaculík -2:1 a za dvě minuty stejný hráč pěknou střelou z voleje vyrovnal - 2:2. Hamry se nechtěly nechat zastrašit a ještě do poločasu přidaly dvě branky. Nejprve se krásně trefil z přímého volného kopu Vojtěch Zedníček - 3:2 a těsně před poločasem přidal na 4:2 Dominik Havlík, který si pohrál ve vápně s obráncem a mířil přesně k tyči. První poločas přinesl velice kvalitní fotbal a diváci se těšili co přinese druhá půle.

Hamry pokračovaly ve střeleckých manévrech

Ze začátku druhé půle se hrál vyrovnaný duel, který přinášel i hodně osobních soubojů. Definitivně zlomil hostující Bory dvacet minut před koncem Dominik Havlík, který na půlce vypíchl míč obránci a šel sám na brankáře, na kterého udělal dlouhou kličku a zavěsil do prázdné brány - 5:2. Šestý zásah přidal vzápětí Vojtěch Zedníček, kterému nabil Petr Vašek a prvně jmenovaný prostřelil vše před sebou - 6:2. Další trefu zasadil do soupeřovi branky Kamil Suský, který z dobrých 30-ti metrů z přímého kopu trefil přesně k tyči 7:2. Domácí se fotbalem bavili a ještě osmým zářezem zakončili utkání. Krásnou akci rozjel Dominik Havlík, který předal do tandemu Adamu Šabartovi a ten předložil před prázdnou bránu Jiřímu Zábranskému - 8:2. Z brankáře kola tak udělali Kladiváři rybáře kola. Hamry potvrdily, že na domácím hřišti se jim daří.



Ohlasy k zápasu


FC Hamry nad Sázavou
Dominik Havlík: Dneska jsme vstoupili do zápasu aktivně a šli si od začátku za vítězstvím. To se také potvrdilo, i když soupeř ještě stihnul vyrovnat. Naštěstí jsme do půlky přidali ještě dvě branky a v druhé půli už jsme si zápas hlídali a nakonec si také s chutí zastříleli. Myslím, že dneska to byl kvalitní a koukatelný fotbal. Zasloužená výhra.

TJ Družstevník Bory
Jan Fňukal: Nástup do utkání patřil domácím, kteří se ujali dvoubrankového vedeni. Nám se podařilo vyrovnat a místo toho abychom v klidu dohráli poločas, zbytečně jsme se tlačili dál dopředu, za což nás soupeř zkušeně potrestal. Po půli jsme se snažili ještě vrátit do zápasu, ale po hrubé chybě celé obranné čtveřice jsme inkasovali pátou branku a naše hra se úplně sesypala, v závěru jsme byli na ručník. My jsme teprve na začátku nějaké cesty a tohle bylo pro nás kompletní školení. Takže: Šup z hrušky dolů a hlavu vzhůru.



Sestavy


FC Hamry nad Sázavou
T. Pinkava [-] - K. Suský [-] , J. Uhlíř [-] (66. P. Neubauer [-] ) , V. Zedníček [-] , A. Šabart [-] - P. Vašek [-] , P. Novotný [-] , J. Dvořák [-] (75. F. Řebík [-] ) , J. Zeman [-] (75. I. Sojma [-] ) - D. Havlík [-] , J. Zábranský [-]

TJ Družstevník Bory
M. Pokorný [-] - A. Novotný [-] , T. Brodský [-] , V. Chalupa [-] , M. Vávra [-] , M. Ochrana [-] , P. Vaculík [-] , J. Netolický [-] (63. J. Pol [-] ) , J. Dvořák [-] (75. P. Beneš [-] ) , M. Špaček [-] , J. Netolický [-]

ŽK: 22. P. Novotný , 27. J. Zeman , 63. A. Šabart - 41. P. Vaculík , 51. A. Novotný .
Hráči zápasu: A. Šabart , K. Suský , P. Vašek .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: ŠOUSTAR Jaroslav - HOŘÍNEK Tomáš, HROMÁDKA Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.