1:1
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.03.2016 15:00

15.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bohdalov poprvé v sezóně ztratil doma body


Branky


0

Ve šlágru kola se střetl domácí aspirant postupu do I. B třídy Bohdalov a hostující Rozsochy. Domácí byli na podzim před vlastními diváky stoprocentní, ale hned v prvním jarním kole ztratili dva body za remízu 1:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Šimek poslal domácí do vedení

Utkání rozdílných poločasů byl viděn v Bohdalově, kdy domácí druhý tým tabulky přivítal čtvrté Rozsochy. V prvním poločase byli lepší domácí, hosty zatlačili a vytvářeli si šance, ale bez gólového výsledku. Až v 23. minutě Vojtěch Koukal u rohového praporku vybojoval míč a nacentroval ho před bránu a Jakub Šimek střelou k tyči vstřelil vedoucí branku. Domácí se neustále tlačili do útoku, ale jejich střely na bránu vychytal hostující golman Milan Juračka. Pojišťující branku se jim však dokonce poločasu již nepodařilo vsítit. Domácí tedy odcházeli do kabin spokojeni a do druhého poločasu se mohli soustředit na to, aby hlavně neinkasovali.

Kalvoda vyrovnal po rohovém kopu

Do druhého poločasu vstoupili lépe hosté a domácí se nedokázali prosadit. Jejich míče za obranu končili na  hostujících obráncích a ti si s nimi dokázali snadno poradit. Když se domácí dostali k zakončení, tak  hosty podržel brankař Milan Juračka. V 77. minutě po zahraném rohovém kopu hosté vyrovnali Jaroslavem Kalvodou. Domácí se snažili vstřelit vítězný gól, ale nepodařilo se jim to. Domácí tak ztratili od začátku sezóny v domácím prostředí první dva body za remízu 1:1. Ztracené body bude chtít Bohdalov vybojovat zpět příští týden na horké půdě Počítek. 

 



Ohlasy k zápasu


Sokol Bohdalov
Tomáš Doležal: S výkonem v prvním poločase jsem byl docela spokojen, ale mrzí mě, že jsme si nepojistili vedení 1:0 vstřelením druhé branky. Druhý poločas upadl do podprůměru, přestalo se nám dařit ve středu pole a nedokázali jsme si nahrát. Hosté nás potrestali ze standardky -rohový kop. Remíza je spravedlivá.

TJ Rozsochy
Prášil Bohumil: S vybojovaným bodem proti favorizovanému domácímu týmu jsme spokojeni.



Sestavy


Sokol Bohdalov
M. Mundok [-] - D. Křesťan [-] (80. R. Henzl [-] ) , V. Koukal [-] , J. Šimek [-] (76. V. Pokorný [-] ) , P. Jaroš [-] , P. Jaroš [-] , A. Neuman [-] , T. Klimeš [-] (46. J. Wasserbauer [-] ) , P. Neuman [-] , Z. Novotný [-] , O. Chalupa [-]

TJ Rozsochy
M. Juračka [-] - J. Smolka [-] (37. M. Šafránek [-] ) , P. Bureš [-] , I. Šťastný [-] (86. J. Nebola [-] ) , J. Kalvoda [-] , L. Andrejs [-] (37. P. Kučera [-] ) , V. Ambrož [-] , B. Pazdera [-] , E. Šibor [-] , L. Gál [-] , J. Zítka [-]

ŽK: 6. D. Křesťan , 30. J. Šimek , 45. V. Koukal , 66. P. Jaroš - 26. B. Pazdera , 83. J. Zítka , 84. P. Kučera .
Hráči zápasu: P. Neuman , Z. Novotný .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: ŠOUSTAR Jaroslav - LANDSMAN David, LHOTSKÝ Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.