Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.05.2016 17:00

14.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vír vyhrál důležitý záchranářský zápas v Dolní Rožínce


Branky


1

V souboji dvou posledních celků soutěže byl úspěšnější Vír, který porazil Dolní Rožínku 3:2 a tím si uchoval naději na záchranu v soutěži.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vír vstřelil dvě branky

V dnešním zápase přivítala domácí Dolní Rožínka hosty z Víru. Oběma klubům hrozí sestup. Domácí Dolní Rožínka potřebovali vyhrát, protože na posledním místě tabulky ztráceli na svého dnešního soupeře z Víru pět bodů.  Ve 2. minutě hosté poprvé udeřili, když se z hranice malého vápna prosadil slabou střelou Skoumal - 0:1. Domácí se snažili odpovědět,bohužel se jim to nedařilo. Byli lepší po herní stránce, ale bez gólového efektu. Hosté spoléhali na rychlé protiútoky a na standartní situace. Ve 43. minutě zahrávali rohový kop, ze kterého se prosadil hlavou nikým nepokrytý Kulpa 0:2.

Vír vedení udržel

Druhý poločas začali domácí velkým tlakem, který byl podpořen i střídáním. Ve 49. minutě zahrávali roh a po skrumáži se prosadil Chocholáč, který zůstal nepokrytý a z hranice malého vápna   prostřelil Preislera - 1:2. Rožínka dále hosty přehrávala, ale Vír potrestal nedorozumění domácí obrany a nikým nepokrytý Skoumal zvýšil střelou k tyči na - 1:3. I nadále domácí přehrávali hosty, ale ti dobře bránili a hrozili z rychlých protiútoků. V 75. minutě vyšel rychlý protiútok i Rožínce, když dlouhou přihrávku od Vondrušky proměnil v branku Vašíček - 2:3. I po zbytek zápasu se obraz hry nezměnil. Domácí tlačili, ale hosté dobře bránili a udrželi výhru. Pro domácí tato porážka s největší pravděpodobností znamená sestup do nižší soutěže. Ve víkendových bojích se tedy můžeme těšit na souboj Víru z Věchnovem, na kterého se hráči od řeky Svratky bodově dotáhli. Dolní Rožínka bude chtít porazit Rozsochy a uchovat si ještě teoretickou naději na záchranu v Okresním přeboru.



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Dolní Rožínka
Jiří Jokl: Po gólu z 2. minuty se hosté soustředili na obranu a hrozili protiútoky. I když se nám podařilo snížit na 1:2, hosté vzápětí zvýšili na 1:3 a zbytek utkání odbránili.

Jiskra Vír
Šenkýř Petr: Domácí byli herně lepší,ale nám se i v oslabené sestavě podařilo vyhrát.



Sestavy


TJ Baník Dolní Rožínka
D. Brambora [-] (46. M. Mazač [-] ) - P. Vondruška [-] (81. T. Kliment [-] ) , K. Kovalčík [-] , J. Večeřa [-] (63. Z. Konček [-] ) , M. Lukš [-] , V. Kopecký [-] , M. Vašíček [-] , L. Hofman [-] (46. O. Chocholáč [-] ) , J. Čermák [-] , R. Baláž [-] (57. M. Fendrych [-] ) , P. Bartoněk [-]

Jiskra Vír
J. Preisler [-] - I. Kadlec [-] (65. R. Škrabal [-] ) , J. Dufek [-] , L. Viktorin [-] , J. Dufek [-] - V. Skoumal [-] , D. Lahodný [-] - L. Piskač [-] (83. M. Havel [-] ) , M. Kulpa [-] (79. J. Preisler [-] ) , D. Šenkýř [-] (84. E. Čech [-] ) , R. Juřík [-]

ŽK: 13. J. Dufek , 79. R. Škrabal , 79. M. Kulpa .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: PORUPKA František - ROSICKÝ Pavel, MACH ING. Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
1. 5. 2016 12:25
odloženo o týden po dohodě obou týmů