7:0
(3:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.03.2016 15:00

14.kolo, Středočeský | Nymburk | IV. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

TOP: Vestec před Velikonocema naděloval, Netřebice stále čekají na zisk prvních bodů


Branky


31. T. Líbal , 36. J. Jeník , 43. J. Jeník , 65. J. Jeník , 70. J. Antoš , 80. D. Kadlec , 88. M. Bobek
0

Souboj dvou týmů ze spodní části tabulky vyzněl jednoznačně pro domácí Vestec, který na svém hřišti deklasoval poslední tým tabulky Netřebice 7:0. Vestec si tak připsal třetí výhru v sezóně, navíc poprvé udržel čisté konto. V tabulce mu patří 12. místo, ale bodově se již dotáhl na Záhornice. Netřebice stále čekají na zisk prvních bodů a patří jim poslední místo v tabulce. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po půli již rozhodnuto.

První poločas jednoznačně vyzněl pro domácí, kteří na svého soupeře pořádně vlétli. Vypracovali si řadu šancí, ale buď se jim nedařilo v zakončení, nebo jejich pokusy skvěle vychytával hostující brankář Václav Volráb. Bylo jen otázkou času, kdy domácí dokážou vstřelit první branku zápasu. To se jim podařilo 31. minutě, kdy se prosadil obránce Tomáš Líbal. O pět minut později již to bylo pro domácí veselejší, když se prosadil Jaroslav Jeník. Do konce poločasu se domácím podařilo ještě přidat jednu branku, kdy se poprvé v utkání prosadil domácí útočník Jiří Jeník

Brankové hody pokračovaly.

Do druhého poločasu nastoupili domácí již s pocitem tříbrankového vedení a jejich hra částečně upadla. Aktivitu převzali hosté, kteří se snažili s nepříznivým výsledkem něco udělat. Vypracovali si řadu standardních situací kolem hranice velkého vápna, ale s jejich pokusy si domácí obrana s brankářem dokázali poradit. Domácím se však dařilo ve druhém poločase proměňovat šance, po první z nich v 65. minutě zvyšoval již na 4:0 svou druhou brankou v zápase Jiří Jeník. Za pět minut se dokázal prosadit i domácí Jaroslav Antoš a bylo rozhodnuto. Domácí pak ještě ve zbytku zápasu dokázali vstřelit dvě branky, když se mezi střelce zapsali nejdříve David Kadlec a jako poslední se prosadil Martin Bobek, který tak uzavřel účet zápasu na 7:0 pro domácí. Brankář Ivo Ryšavý tak vychytal první čisté konto v sezóně, Netřebice naopak den před Velikonocema si odvezli pěknou nadílku. 



Ohlasy k zápasu


Vestec
Ivo Ryšavý (brankář): S veškerou úctou k Netřebicím jsme je přejeli. Kdyby to bylo po první půli tak 5:0 nebo 6:0, tak by se nikdo nemohl divit. Měli jsme spoustu šancí, většina jich brankou neskončila, i tak jsme vedli 3:0. Naopak vzadu jsme hráli dobře a soupeře k vážnější šanci nepustili. Ve druhém poločase už jsme tolik šanci neměli, ale i tak se nám povedlo dát další čtyři góly. Soupeř tam měl pár standartek poblíž našeho vápna ale opět se jim nepovedlo nějak výrazněji zahrozit. Chtěl bych kluky pochválit za super výkon a našim fanouškům za podporu v hojném počtu. Snad na tenhle výkon navážeme.

Netřebice
Václav Volráb (brankář): Co bych mohl k zápasu dodat? Soupeř trestal naše chyby a jen za poločas šel osmkrát sám na bránu. Pak se není možno divit výsledku.



Sestavy


Vestec
I. Ryšavý [-] - V. Kosinka [-] , J. Matouš [-] (63. F. Kůrka [-] ) , J. Antoš [-] , M. Bobek [-] , J. Jeník [-] , T. Líbal [-] (82. Š. Novák [-] ) , M. Šimůnek [-] (63. F. Kůrka [-] ) , Z. Němec [-] , D. Kadlec [-] , J. Jeník [-]

Netřebice
V. Volráb [-] - M. Pokorný [-] , J. Pipek [-] , P. Peřina [-] (71. M. Melišík [-] ) , Z. Bek [-] - V. Melišík [-] , P. Kubáň [-] , M. Bureš [-] , O. Šandera [-] (52. V. Fendrych [-] ) - T. Preisler [-] - J. Knížek [-]

Počet diváků: 30. Rozhodčí: Suchánek Zdeněk - VOŠICKÝ Jakub (N), ŠÍF Marek (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.