1:2
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.05.2016 17:00

21.kolo, Jihočeský | Prachatice | Okresní přebor sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Horní Vltavici tentokrát domácí nedokázali prorazit obranu hostí a byli o branku pozadu. V zajímavém utkání byli šťastnější hosté


Branky


0

Pod Bázumským vrchem to byl opět fotbalový boj, který byl vyrovnaný, ale domácí tentokrát neměli přesnou mušku. Hornovltavičtí tak nenavázali na poslední domácí výkony a přenechali hostům tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jednu branku vsítili hosté a to byl výsledek poločasu. Domácí ač dřeli, měli rozostřenou mušku

 Velmi zajímavý zápas plný kontaktů, ale fér vedeném boji, se líbil. Vltavičtí jsou doma velmi nebezpeční a chtěli skalp i celku z druhé strany Boubína. Hrál se zajímavý zápas ve kterém dominovaly obrany a hlavně oba gólmani. Na malém hřišti se snažili oba soupeři o krátké narážečky a a centry ze stran, jenže obě obrany to prohlédli záhy a tak uprostřed hřiště bylo přehuštěno. Jako by oba týmy stály v koloně na nějaké z našich dálnic a ne a ne se rozjet. Vše otevřel Matěj Vincík, jeden z nejlepších hráčů hostí, ale to bylo do konce poločasu vše.

Druhý poločas byl podobný prvnímu

I druhý poločas nabídl víc boj, než samotný fotbal. Hrálo se od podlahy, ale slušně. Domácí se snažili hned v úvodu získat převahu, ale hosté jak měli míč, okamžitě kontrovali. A stejně jako v první části rychle vsítili opět Vincíkem branku. To přineslo na jejich kopačky klid a domácí znervozněli. Šumavskohoštičtí drželi míč na svých kopačkách a moc toho domácím nedovolili.

   Pět minut před koncem se dostal do výborné šance domácí Bihári a snížil, Vltavičtí tak v závěru vsadili vše na jednu kartu a dostali hosty pod tlak. Jenže tento tlak, kromě několika střel, již efekt nepřinesl a tak si hosté odváží plný počet bodů.



Ohlasy k zápasu


TJ Vltava Horní Vltavice
František Pokorný, funkcionář domácích: Dnes to bylo bojovné utkání a muselo se líbit. Nám selhala koncovka a hostům vyšly nástupy do obou poločasů, kdy vsítili rozhodující góly. Škoda, že jsme nesnížili dřív, ale i tak musím oba celky pochválit za perfektní mač.

FC Šumavské Hoštice
Karel Tůma, hráč: Byl to zajímavý zápas. Nám vyšly vstupy do obou poločasů a když domácí vyrovnali v závěru, tak jsme to ubojovali. Myslím, že zápas se musel líbit a za tři body jsme rádi.



Sestavy


TJ Vltava Horní Vltavice
L. Svoboda [-] - R. Gašpar [-] , L. Psotka [-] , Z. Hődl [-] , J. Dolník [-] , J. Bihari [-] , P. Krnák [-] , M. Szabo [-] , K. Voldřich [-] , D. Halabrín [-] , N. Vardanjan [-]

FC Šumavské Hoštice
J. Kadlec [-] - J. Hodina [-] , M. Vincík [-] (75. P. Pahorecký [-] ) , Z. Mráz [-] , J. Mráz [-] , T. Topka [-] , F. Půbal [-] , M. Mráz [-] , S. Petryna [-] , K. Tůma [-] (81. L. Jiroušek [-] ) , V. Pešl [-]

ŽK: 65. J. Dolník , 80. N. Vardanjan - 15. K. Tůma , 70. S. Petryna .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: HARVALÍK Miroslav - POKORNÝ František (N), KROPÍK Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.