Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.05.2016 17:00

20.kolo, Jihočeský | Prachatice | Okresní přebor sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Domácí, kteří chtěli živit byť teoretickou naději na postup, museli zvítězit...


Branky


0

Jedno ze dvou utkání, ke kterému směřovala pozornost diváků, se hrálo na dolním toku Blanice. V Husinci se hrál solidní zápas, ve kterém domácí zejména v prvním poločase hosty zle proháněli. Záblatští ve druhém poločase ukázali svou sílu a prakticky vyřadili Husinecké z bojů o postup do B. třídy.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Velmi kvalitní fotbal přineslo první dějství, ve kterém domácí drželi lídra zkrátka.

Vše začalo pro domácí velmi dobře. Zatlačili hosty na jejich polovinu a získali převahu. Hostující obrana byla v permanenci, ale tentokrát již v desáté minutě inaksovala. Domácí šli do vedení a tlačili se před branku hostí. Jenže mladý Kuttenberg zamkl svou svatyni a společně s obranou nedovolili domácím moc zakončení. Hrál se velmi kvalitní zápas, kdy domácí hnal nestárnoucí Pavel Zelený,  jeho nahrávky i hra do kombinace dostávala domácí do hry i do tlaku. Záblatští, ale domácím nic nedali zadarmo a jejich nebezpečné kontry nenechali obranu Husineckých spát. V této části utkání se hrál velmi kvalitní fotbal z obou stran. Domácí se sice nemuseli bát obávaného střelce hostí Míry Kolafy, který tentokrát odpočíval na lavičce náhradníků. Jenže hosté hráli kolektivně a dirigovaní Tomášem Hadem a Davidem Lachkovičem pomalu srovnávali krok a ve dvacáté minutě jim to vyšlo. Dobrá kombinace našla na konci Adama Černého a ten vyrovnal. Hosté pomalu vyrovnali průběh hry a dál pokračoval výborný fotbal. Do poločasu se však již nic podstatného neudálo a tak se šlo na přestávku smírně.

Druhý poločas ukázali hoši z horního toku Blanice domácím proč vedou tabulku. Po vynikajícím výkonu si po zásluze odvezli domů tři body a letos jsou i vládci Blanice.

I druhý poločas nabídl velmi kvalitní fotbalové menu. Hosté srovnali pomalu krok a zvyšovali obrátky. Husinečtí se ale nedali a tak se hrálo nahoru dolů. Na sedmdesát diváků bylo spokojeno a hnali domácí dopředu. Jenže Husinečtí jako by ztratili přesnost a jejich mířidla byla hodně rozhozena. Hosté se zatřelovali a tak se Pavel Socha v domácí brance nenudil. Sedmdesát minut to bylo varovnané stavem i stylem hry obou týmů. V 68. minutě ukázal své útočné chutě Jakub Klabouch a poslal hosty do vedení. Záblatští potom začali získávat převahu a prokazovali větší zkušenost. Domácí se pomalu začali vytrácet ze hry a toho zkušení hosté využili. Posledních deset minut potom přidali Záblatští rozhodující dvě branky, když tou čtvrtou korunoval svůj velmi dobrý výkon David Lachkovič. V Husinci se hrál velmi dobrý fotbal a dík patří oběma soupeřům. Tím se boj o postup snížil jen na dva týmy a to Záblatí a Vitějovice.

    V samotném závěru dovolte pogratulovat útočníkovi Sokola Záblatí Miroslavu Kolafovi k narození syna a přejme celé rodině pohodu a hodně zdraví.



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Husinec
Pavel Zelený, hráč: Perfektní zápas s výborným soupeřem. My jsme dnes chtěli hosty hodně potrápit a to se celkem dařilo. Oni nám v závěru dali lekci s produktivity a zaslouženě si odvezli tři body. Podle mne jsou jasný favorit v boji o B třídu.




Sestavy


TJ Slavoj Husinec
P. Socha [-] - P. Kůs [-] (59. J. Havlíček [-] ) , M. Vazur [-] (86. E. Rauscher [-] ) , R. Kneifl [-] , J. Ťápal [-] (65. M. Zelený [-] ) , I. Štangret [-] , M. Předota [-] , J. Maroušek [-] , P. Zelený [-] , M. Wágner [-] , L. Novotný [-]

TJ Sokol Záblatí
A. Kuttenberg [-] - J. Lukeš [-] , F. Kolda [-] , V. Sova [-] , M. Grametbauer [-] - T. Had [-] , J. Hálek [-] , D. Lachkovič [-] , V. Janoušek [-] (86. M. Janošťák [-] ) , A. Černý [-] - J. Klabouch [-] (70. P. Halounek [-] )

ŽK: 72. M. Předota , 77. J. Maroušek - 65. J. Klabouch .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Sýkora Pavol - MAJER Pavel (N), KOLAFA Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.