Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.05.2016 17:00

20.kolo, Jihočeský | Prachatice | Okresní přebor sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Volarští Zbytiny porazili i zásluhou bratří Sedlákových, kteří vsítili čtyři branky!


Branky


0

Zápas, který přinesl osm branek a velké drama pro domácí v závěru utkání. Zbytiny na jaře hrají dobře a jejich postavení v tabulce moc neodpovídá postavení jaké mají. V sobotním klání ve Volarech to potvrdili a domácí v závěru dost zaskočili. Volarští odehráli lepší zápas, a snad je to poslalo do pohody.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté drželi domácí dlouho na dostřel od své branky a dokonce se ve 23. minutě dostali do vedení. Domácí však dokázali rychle vyrovnat a otočit stav pro sebe. To byl rozhodující krok pro celý zápas

Zbytinští věděli, že na Volarském hrbolatém letišti musí hrát zodpovědně odzadu a být trpělivý. To se jim vyplatilo a domáci Tatran drželi dlouho na dostřel a sami šli Lebedou ve 23. minutě do vedení. Volarští se nesložili a do šesti minut po vedoucím gólu hostí perfektně srovnal Petr Sedlák. Tým domácích se uklidnil a ti se pustili do ostřelování branky hostí. Jenže Michal i Martin Sedlákovi v zakončení selhali, stejně jako Vít Wágner. Volarští však drželi zápas pod kontrolou a vytvářeli si i hodně šancí. Po zastřelování se trefil Vít Wagner, poslal domácí do vedení a hlavně je hodně uklidnil. Byl to rozhodující krok k výhře, neboť to byla vítězná trefa.

Druhé dějství Tatran zahájil náporem. A celé bylo v režii Petra, Michala a Martina Sedlákových , kteří udělali vše pro výhru a výrazně Tatranu pomohli.

Druhý poločas začal tlakem domácích, kteří ovládli hřiště a přidali branky. Již osm minut po přestávce vsítil Michal Sedlák třetí pojišťovací branku a od tohoto okamžiku Volarští stupňovali tlak. Zbytinští nevěděli kam dřív skočit a zejména prostorová hra domácích po krajích hřiště bylo velkou komplikací. Volarští konečně zabrali a ukázali, že fotbal hrát nezapomněli. Zbytinští ale jak mohli podnikali nebezpečné brejky, ale obrana Tatranu v čele s výborně hrajícím Lukášem Ilievem vše odvrátila.  Dobře se vyspal i gólman Wimberský. 

   Hosté až do konce zápasu toho moc neukázali. Volarští potom ještě Martinem a Petrem Sedlákovými přidali dvě branky a vypadalo to na výrazné vítězství. Jenže v poslední desetiminutovce Tatran se až moc spokojil s vysokým vedením a dovolil v rozmezí posledních dvou minut hostům zajímavou korekci.



Ohlasy k zápasu


TJ Tatran Volary
Vilém Mikšík, hlavní pořadatel: Pro nás to byl typický zápas posledních kol. Soupeřem jsme dnes přehráli po všech stránkách a nakonec uděláme v závěru ze zápasu drama. Jinak kluci konečně zabrali, byl to dobrý výkon a snad nás poslal do závěrečné fáze do klidu.

TJ Zbytiny
Luděk Tuka, trenér hostí: Věděli jsme, že ve Volarech nás čeká těžký zápas a hlavně velké hřiště. Drželi jsme s Tatranem půlhodiny krok. Po vedení jsem kluky nabádal k tomu, aby víc hráli na brejky, ale nevyšlo to. Po druhé brance domácích bylo pomalu jasno. Druhý poločas zahrál Tatran výborně a my jsme v závěru jen korigovali na přijatelný stav.



Sestavy


TJ Tatran Volary
A. Wimberský [-] - P. Sedlák [-] , M. Sedlák [-] , M. Pospíšil [-] (4. F. Podracký [-] ) , M. Peter [-] , L. Iliev [-] , M. Sedlák [-] , L. Hybner [-] , V. Wagner [-] , M. Podracký [-] , S. Mach [-]

TJ Zbytiny
K. Mlynár [-] - O. Parus [-] , Z. Lenc [-] , A. Lohynský [-] , P. Lebeda [-] , F. Šnajdr [-] - P. Mikula [-] , K. Hettner [-] - T. Vágner [-] , L. Tuka [-] (52. Š. Novák [-] ) , J. Sedlák [-] (52. V. Šnajdr [-] )

ŽK: 15. M. Sedlák , 79. M. Sedlák - 56. O. Parus .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Heinzl Václav - TOMAŠČÍK Dušan (N), VÁCLAVÍK Libor (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.