4:1
(1:0)
75. M. Bryndač (p.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2016 14:00

23.kolo, Karlovarský | 1.B třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Souboj sestupujících zvládli lépe domácí


Branky


45. S. Habrman , 72. S. Habrman , 74. S. Habrman , 77. J. Němec - 75. M. Bryndač (p.)
0

Ve dvacátém třetím kole se potkaly dva poslední týmy tabulky, které od ostatních týmů dělí více než deset bodů a tak se hrálo spíše o čest.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle byla ještě vyrovnaná

Stará Chodovská se v poslední době potýka s velkou marodkou a tak tomu bylo i v tomhle zápase. Padesátka diváků se došla podívat na souboj o poslední místo v tabulce a od prvních minut se hrálo vyrovnané utkání s několika šancemi na obou stranách. Na první gól si ale diváci museli počkat až do 45. minuty, kdy gólem do šatny poslal domácí do vedení 1:0 Simon Habrman. To už bylo ale na úplném konci první půle a tak se šlo do šatny za stavu 1:0 pro domácí Studánku.

Za sedm minut padly čtyři góly

Druhá půle byla obdobná té první a začátek druhé půle byl vyrovnaný a bojovný. Šance přibývaly na obou stranách, ale bez gólového zakončení až do 72. minuty, kdy rozjel brankovou přestřelku opět domácí Simon Habrman, když zvýšil na 2:0. Neuběhly ani dvě minuty a Simon Habrman se v zápase trefil potřetí a dovršil tak svůj hattrick 3:0. Hostům se podařilo ještě snížit a to zásluhou Miloše Brandače, který snížil stav zápasu na 3:1. V 77. minutě už se měnilo skóre znovu a to zásluhou domácího Jana Němce, který stanovil konečnou tečku zápasu navýšením na 4:1. V 78. minutě odešel předčasně do kabin hostující Filip Lembacher, který po druhé žluté kartě uviděl červenou. Domácí si tak mohli připsat první jarní výhru.



Ohlasy k zápasu



FK Stará Chodovská
Martin Hejna: „Kvůli velké marodce našich hráčů je výsledek takový jaký je, bohužel musíme sezónu dohrát alespoň nějakým způsobem důstojně a připravit se příští rok na okres.“



Sestavy


TJ Jiskra Ohara Studánka
J. Bláha [-] - P. Rožánek [-] (65. J. Sivák [-] ) , F. Repčík [-] , M. Čerňanský [-] , E. Müller [-] , J. Němec [-] , S. Habrman [-] , P. Kuchejda [-] , P. Kovařík [-] , K. Hošťálek [-] , V. Bárta [-]

FK Stará Chodovská
L. Karpíšek [-] - R. Tomášek [-] , M. Kastl [-] , M. Kolařík [-] (56. M. Gabčo [-] ) , J. Mašek [-] - V. Noháček [-] , T. Bílý [-] , J. Volek [-] , P. Bezděčný [-] (46. M. Bryndač [-] ) - J. Koranda [-] , F. Lembacher [-] -

ŽK: 41. S. Habrman , 54. P. Kovařík , 62. P. Rožánek - 38. M. Kolařík , 42. J. Koranda , 54. F. Lembacher , 69. M. Bryndač . ČK: 78. F. Lembacher .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Topinka Ondřej - BALHAR Ivan, VOKOUN Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.