Rychnov si doma pohlídal tři body


Branky


0

Souboj dvou týmů z horní poloviny tabulky sliboval líbivý fotbal. Po dvou vydařených venkovních zápasech chtěl Rychnov potvrdit výhry i na domácí půdě, kam zavítal Habartov, který měl před zápasem stejný počet bodů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychnov šel do vedení gólem do šatny

V sobotním dopoledni si na hřiště v Rychnově našlo cestu jen čtyřicet diváků. Od úvodního hvizdu se hrálo vyrovnané utkání a na první gól si museli domácí fanoušci počkat až do 41. minuty, kdy se trefil Petr Kalabza, který po standardní situaci vyhrál souboj s hostující obranou i gólmanem, přes kterého hlavou poslal svůj tým do vedení 1:0. Do první vstřelené branky se hra odehrávala spíše mezi vápny s několika šancemi na obou stranách, které však odpískaným gólem neskončily. Když už se hostujícím v první půli podařilo dát gól, tak jim ho rozhodčí neuznali a tak skončil první poločas vedením domácích z Rychnova 1:0.

Začátek druhé půle vyšel opět lépe domácím

Domácí hráči si po změně stran řekli, že přidají rychle další gól, což se jim podařilo hned dvakrát a hned po pěti minutách druhé půle se podruhé v zápase trefil Petr Kalabza, který se trefil po rohovém kopu, když se nejlépe zorientoval a poslal svůj tým do vedení 2:0. Další gól domácích přišel znovu po standardní situaci, když se k míči dostal Roman Bartoš, který vnesl v 55. minutě klid na kopačky domácích, kteří už védli 3:0. Domácí hráči už si zápas pohlídali a hostům už se jen podařilo na konci zápasu snížit, když se trefil Daniel Houdek, který snížil na konečný stav 3:1 pro domácí Rychnov, který si zaslouženě dokráčel ke třem bodům a od Habartova se tak o odpoutal o zmiňované tři body.



Ohlasy k zápasu


SK Dolní Rychnov
Miroslav Kopal: „Prvních deset minut byl Habartov lepší, dali i gól, který jim nebyl uznán pro faul a pak už jsme převzali iniciativu zápasu my a ke konci první půle se nám podařilo vstřelit branku. Druhý poločas už byl pro nás lepší a lehčí, když se nám podařilo dát rychlé dvě branky. Průměrný zápas s dobrým výsledkem.“

TJ Baník Habartov
Robert jirgl: „První poločas se nám ještě dařilo se soupeřem držet krok, který byl obzvláště nebezpečný po standardních situacích, pokud se nám dařila kombinace a hra po zemi. V druhé polovině i vinou několika zranění jsme už na domácí nestačili. Ke konci se nám podařilo alespoň vstřelit čestný úspěch.“



Počet diváků: 35. Rozhodčí: Ďugel Pavol - LHOTKOVÁ Veronika, VOMASTEK Daniel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.