J. Holý 91. (p.)
1:2
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.05.2016 10:30

20.kolo, Karlovarský | 1.B třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ostrov zase stoprocentní, zastavit jej nedokázala ani silná Skalná


Branky


91. J. Holý (p.) - 58. T. Wolf , 60. P. Klaus
0

Skalná se chtěla na domácím hřišti odvděčit svým fanouškům za prohru v derby z minulého kola, kdy podlehla Plesné 3:2. V cestě jí stál však soupeř nad jejich síly, Ostrov pokračuje ve vítězném tažení a na jaře si připisuje šestou výhru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas bez gólu

Skalná na domácí půdě dvakrát po sobě prohrála a po prohře z minulého kola, kdy podlehla Plesné 3:2 její fanoušci nebrali nic jiného než výhru. Hráči Skalné od první minuty předváděli bojovný fotbal a bylo vidět, že s prvním Ostrovem dokážou hrát vyrovnaný fotbal. Šance na gól měly oba týmy, ale ani jeden se však v prvním poločase z branky neradoval. Dobrý výkon obou týmů sliboval atraktivní i druhou půli.

Skalná snížila až v poslední minutě z penalty

Druhá půle už přinesla i branky a o první dvě se postarali aktivní hosté, když se jako první trefil Tomáš Wolf, který vybojoval míč, nahrál volnému Vlasákovi, který křižným pasem našel Klause, který si počkal na nabíhajícího Wolfa, který si pohrál s dvěma obránci i s gólmanem, které poslal na párek a s přehledem vsítil první gól svého týmu 0:1. Ostrov po vstřeleném gólu nepolevil a vzápětí vstřelil gól druhý, o který se postaral Petr Klaus, kterého našel zpětnou přihrávkou rychlík Kunz, který utekl domácím obránců a bylo to 0:2. Po vstřeleném druhém gólu domácí více otevřeli hru a zaměřili se více na útok, tím přibývaly šance na obou stranách. Snížit se domácím povedlo až v úplném závěru, když se z pokutového kopu trefil Jiří Holý, který snížil na 1:2. Do konce zápasu už domácí čas na vyrovnání neměli a tak si Ostrov mohl připsat další výhru.



Ohlasy k zápasu



FK Ostrov B
Petr Wolf: „První půli jsme začali nešťastně a už v sedmé minutě jsme museli střídat Koudelku, který se zranil. My jsme v první půli nehráli ideálně, snažili jsme se vysoko napadat a naše útoky jsme špatně řešil, což nás stálo hodně sil. O půli jsme si řekli, kde děláme chyby, malinko změnili rozestavení a ve druhé půli začali hrát trpělivěji, což nám přineslo dvě branky. Musím konstatovat, že postavení Skalné v tabulce vůbec neodpovídá předváděné hře.“



Sestavy


FK Skalná
J. Kadlec [-] - D. Pěček [-] , J. Holý [-] , J. Norek [-] , T. Pěček [-] , P. Blasl [-] (73. M. Danczik [-] ) , M. Glazer [-] , J. Neupauer [-] , R. Kirch [-] , J. Kapic [-] , R. Zádrapa [-] (80. J. Šebesta [-] )

FK Ostrov B
D. Vaněček [-] - J. Toth [-] , P. Klaus [-] , D. Horvát [-] , L. Kunz [-] , M. Považan [-] - Z. Vlasák [-] , D. Novotný [-] (85. J. Blažej [-] ) , J. Koudelka [-] (5. K. Novák [-] ) , T. Wolf [-] - Z. Bešťák [-]

ŽK: 62. D. Pěček - 42. Z. Vlasák , 74. J. Toth , 84. D. Novotný , 87. L. Kunz .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: GRYC Leoš - TVRDÍK Ivan, ŠTĚŘÍK Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.