1:2p.
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2016 10:30

16.kolo, Karlovarský | 1.B třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Po penaltách si odváží o bod více Horní Slavkov


Branky


0

Do aktuálně posledního týmu v tabulce, Staré Chodovské, přijel Horní Slavkov, který se nachází ve středu tabulky. Hosté tak byli větším favoritem zápasu, nicméně domácí bojovali a udrželi doma alespoň bod, když v penaltovém rozstřelu byli lepší hosté.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí byli po prvním poločase veselejší

V chladném sobotním dopoledni si na hřiště ve Staré Chodovské našlo cestu pouhých třicet diváků, kteří mohli od první minuty sledovat vyrovnané utkání. Stará Chodovská se pere s marodkou a na střídání měla pouze jednoho hráče. Poslední tým tabulky bojoval a snažil se využít brejkových situací. Svou bojovnost domácí proměnili v gól, když se o první branku zápasu postaral domácí Václav Noháček a poslal tak svůj tým do vedení 1:0. Do konce poločasu už si výsledek domácí uhlídali.

Hosté ve druhém poločase stav srovnali

Do druhého poločasu vstoupili lépe hostující hráči ze Slavkova, což jim přineslo po patnácti minutách vyrovnávající gól, o který se postaral Tomáš Kubík a bylo to 1:1. Šance se začaly vytvářet na obou stranách s mírnou převahou hostů, ale žádná šance už gólem neskončila a tak rozhodčí pískl konec zápasu za stavu 1:1. Zasloužená remíza poslala hráče na pokutové kopy, aby se rozhodlo o vítězi.

O bod více si připisují hosté

Hostující Horní Slavkov si nakonec odváží dva body ze Staré Chodovské, když na penalty zvítězil 1:3.



Ohlasy k zápasu


FK Stará Chodovská
Martin Hejna: "Po prvním poločase jsme vedli 1:0 po celkem dobrém výkonu. Druhý poločas však bylo na hřišti pouze jedno mužstvo, bohužel však ne my, ale hosté. Velmi dobrý výkon našeho brankáře Karpíška nedovolil hostům vícekrát skórovat. Penalty jsme nezvládli a tak jsme nakročili zpět do okresu."




Sestavy


FK Stará Chodovská
L. Karpíšek [-] - M. Kolařík [-] , T. Bílý [-] , P. Dušek [-] , M. Kastl [-] - M. Tatar [-] , J. Koranda [-] , R. Tomášek [-] , V. Noháček [-] , D. Branný [-] - J. Volek [-]

TJ Spartak Horní Slavkov
M. Plaček [-] - T. Kubík [-] , D. Deme [-] , M. Hlinka [-] , A. Stanko [-] , J. Pazdera [-] (42. O. Štěpánek [-] ) , F. Zázrivec [-] , M. Aubrecht [-] (44. J. Legr [-] ) , J. Jančík [-] , J. Němček [-] , J. Prágr [-]

ŽK: 67. F. Zázrivec .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: Hodač Petr - GARDOŠ Jiří, BOTOŠ Robert.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.