6:0
(3:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.03.2016 10:30

14.kolo, Karlovarský | 1.B třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jasná výhra Ostrova B proti Plesné


Branky


3. Z. Bešťák , 18. Z. Vlasák , 42. T. Wolf , 52. M. Rašman , 70. T. Wolf , 78. J. Vrba
0

Domácí si hravě poradili s Plesnou a po jednoznačném výsledku se dostali do čela tabulky

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Polovina gólů padla už v prvním poločase

V sobotní dopoledne se na první ostrý zápas v roce 2016 došlo podívat 35 platících diváků, kteří mohli sledovat gólové hody domácího Ostrova, který si vyšlápl na hostující Plesnou. Utkání se jako jediné muselo odehrát na umělé trávě, což se nakonec ukázalo jako výhoda domácích. Jako první se do šance dostal šestnáctiletý dorostenec Zdeněk Bešťák, kdy akci na jeden dotek nekompromisně zavěsil a domácí šli do vedení 1:0. V 17. minutě to byli opět domácí, kteří se gólově prosadili a to z autového vhazovaní, když si míč zpracoval mladík Bešťák a přiklepl svému spoluhráči Zdeňkovi Vlasákovi, který vymetl šibenici a navýšil skóre na 2:0. Ze hry měli více domácí a byli to právě oni, kteří si vytvářeli gólové příležitosti, ve 42. minutě se prosadili znovu, když po levé straně utekl Jakub Vrba a přízemním centrem našel Tomáše Wolfa, kterému mezi nohama pustil míč spoluhráč Bešťák a nechytatelnou střelou navýšil na 3:0. Do konce první půle už se nic zvláštního nestalo a hostující Plesná měla patnáct minut na nasbírání sil pro případné snížení nepříznivého výsledku.

Skóre zápasu završila penalta

Druhá půle pokračovala v režii domácích a ti své skóre navýšili hned po sedmi minutách druhé půle, když se krásně z poza šestnácky trefil Martin Rašman, kterému po samostatném úniku nacentroval aktivní Vrba a bylo to 4:0. To už vypadalo s Plesnou hodně špatně a přestali stíhat i fyzicky, do otevřené obrany se tak dostávali domácí stále častěji a v sedmdesáté minutě navyšoval na 5:0 Tomáš Wolf, když se k němu po střele Bešťáka odrazil míč a bezpečně proměnil. Aby toho nebylo málo, tak se domácí trefili ještě jednou a to zásluhou Jakuba Vrby, který z pokutového kopu nedal hostujícímu golmanovi žádnou šanci 6:0. Domácí Ostrov tak zaslouženě zvítězil a hostující Plesná může být ráda, že si neodváží ještě větší debakl.



Ohlasy k zápasu


FK Ostrov B
Petr Wolf: „Všichni hráči hráli velice dobře a celý zápas jsme kontrolovali.“

TJ Jiskra Plesná
Štefek Jaromír: „Strašný zápas, špatně jsme řešili naše šance. Ostrov byl lepším týmem, měli tam hodně běhavé mladé kluky.“



Sestavy


FK Ostrov B
D. Vaněček [-] - L. Kunz [-] , M. Považan [-] , J. Glanc [-] (46. J. Toth [-] ) , J. Zeronik [-] (65. J. Blažej [-] ) - J. Vrba [-] , T. Wolf [-] (69. P. Peter [-] ) , Z. Vlasák [-] , M. Rašman [-] - Z. Bešťák [-] , K. Novák [-] (46. D. Ahselm [-] )

TJ Jiskra Plesná
S. Bikar [-] - J. Francúz [-] - P. Schaller [-] , A. Votruba [-] - R. Glazer [-] (59. S. Linhart [-] ) , T. Endler [-] , L. Vlk [-] , V. Bláha ml. [-] , J. Štefek [-] , B. Votruba [-] , J. Poláček [-]

ŽK: 32. M. Považan - 68. L. Vlk , 73. J. Poláček .
Počet diváků: 35. Rozhodčí: Šuma Jakub - LHOTKOVÁ Veronika, HENYCH Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.