1:0p.
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.05.2016 10:30

20.kolo, Karlovarský | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Po bezbrankové remíze zvítězil Dolní Žandov nad Březovou až na penalty


Branky


0

Dolnímu Žandovu se v jarní části, zejména pak na domácí půdě, daří velice dobře a svoji formu chtěl před svými fanoušky prokázat i v zápase proti záloze Březové. Jenže se tak nestalo. Březová přijela do Žandova připravena a domácí tým v podstatě k ničemu nepustila. Obráceně to však platilo stejně tak a zápas tak skončil bezbrankovou remízou.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Od první minuty byl souboj mezi Dolním Žandovem a Březovou vyrovnaný a žádný z týmů se nedostával do větších příležitostí, které by měly přívlastek gólová. Dolnímu Žandovu vázla především kombinace, na což není na domácím hřišti zrovna zvyklý. I tak si ale vytvořil postupem času dvě šance. Ty ale chytil pozorný Prečan. Na druhé straně zase svůj tým podržel Kepka. Obě mužstva tak odcházela do šaten za bezbrankového stavu.

 

Podobně jako ten první probíhal i poločas číslo dvě. Dolní Žandov se snažil o vstřelení úvodní branky zápasu, jenže obrana Olympie byla opravdu pozorná a svého soupeře nepustila do žádné šance. Více na balónu však byl hostující celek. Ten se sice dostal ke konci zápasu k šanci naklonit stav utkání na svoji stranu, jenže svoji příležitost nevyužil a ani on tedy neměl možnost vychutnat si gólovou radost. Utkání mezi Dolním Žandovem a Březovou tak skončilo 0:0 a musel rozhodnout penaltový rozstřel, ve kterém byl šťastnější tým domácího Žandova, který tak získal prémiový druhý bod.

 

Byli jste se na zápase podívat? Jak ho zvládl rozhodčí, chutnala klobáska? A co výkony jednotlivých hráčů? Nezapomeňte utkání ohodnotit díky naší novince! 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Dolní Žandov
Jiří Opava: My jsme chtěli samozřejmě vyhrát, ale vůbec nic se nám nedařilo. Vytvořili jsme si v první půli dvě šance, které jsme neproměnili a utkání bylo vyrovnané, remíza je spravedlivá, protože hra byla vyrovnaná. Ne, že bychom soupeře podcenili, protože každý zápas je o záchranu, ale prostě nám to nevyšlo, nic se nám nedařilo. Soupeř měl ve druhé půli také šance, ale neproměnil je. Umožnili jsme soupeři, aby byl více na balónu.

FK Olympie Březová B
Václav Zeman: Utkání bylo vyrovnané. Za celé utkání jsme domácí nepustili do žádné šance. My jsme si pár šancí vytvořili, ale gól jsme z nich nedali. Remíza byla asi pro obě mužstva spravedlivá, i když při troše štěstí jsme mohli rozhodnout. Na penalty jsme prohráli, ale s jedním bodem jsme celkem spokojení.



Sestavy


TJ Sokol Dolní Žandov
J. Kepka [-] - M. Daněk [-] , D. Benda [-] , Š. Kundrát [-] (81. T. Hemmerka [-] ) , T. Kuvík [-] , M. Jakubec [-] , D. Zavadil [-] , R. Csekés [-] , M. Daneziev [-] , M. Kič [-] (46. P. Šimáček [-] ) , V. Profant [-]

FK Olympie Březová B
P. Prečan [-] - P. Kovár [-] , M. Tišl [-] , R. Büchner [-] (66. J. Hála [-] ) , M. Utíkal [-] (83. M. Brabenec [-] ) , V. Träger [-] , J. Hořejší [-] , P. Pivarči [-] , R. Drozd [-] , J. Bolen [-] , J. Machálek [-]

ŽK: 90. D. Benda , 90. M. Daněk - 90. P. Pivarči .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Jati David - SAPOUŠEK Jáchym, GODŽA Ladislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.