3:1
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.05.2016 17:00

20.kolo, Karlovarský | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Žlutice ve vyrovnaném utkání zvítězily nad Loktem


Branky


0

Loket, který nejdříve porazil Jiskru, ale poté prohrál doma s Františkovými Lázněmi, zavítal v rámci 20. kola na hřiště do Žlutic, které si chtěly spravit náladu po debaklu 5:1, který utrpěly v Rotavě. A to se jim podařilo. Po vyrovnaném utkání totiž byli šťastnější domácí, kteří získali tři body za výhru 3:1.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Od první minuty bylo utkání mezi Žluticemi a Loktem vyrovnané a hrálo se o každý centimetr hřiště. Ani jeden z hráčů nenechal soupeři nic zadarmo. Na hráčích Žlutic byla vidět jen trochu větší nervozita, jelikož vzhledem k vývoji tabulky se musí prát o záchranu v I. A třídě zřejmě až do samotného závěru soutěže a potřebují nutně získávat body. Nakročily k nim lépe než hostující celek z Lokte, který je s devíti body na posledním místě tabulky. Ve 26. minutě totiž utekl Ažaltovič, přihrál před bránu volnému Danielu Razímovi, který prudkou střelou na zadní tyč otevřel skóre utkání. Žlutice povzbuzené úvodní brankou se draly do zakončení a to se jim vyplatilo ve 39. minutě. Letíci centr do vápna zpracoval na prsou Majer, který posunul na Daniela Razíma a ten se z voleje nemýlil a poslal domácí do dvoubrankového trháku. Brankové příležitosti měli na druhé straně ale také hráči Lokte, kteří vysílali na bránu Hladkého jednu střelu za druhou. Jenže v prvním poločase ho překonat nedokázali.

 

Ve druhém dějství byl k vidění podobný fotbal jako v poločase číslo jedna. Hrálo se nahoru dolů a obě mužstva mohla skórovat. O první branku druhé pětačtyřiceti minutovky se postaral hostující Marian Kolesnáč, jenž vnesl do svého týmu naději na zvrat zápasu. Jenže ta netrvala dlouhou. Vzápětí totiž přišla přesná hlavička Daniela Razíma, která poslala míč za záda Franze a bylo to znovu o dvě branky. Razím tímto gólem navíc pečetil svůj výborný výkon na hřišti a také hattrick. V závěrečné desetiminutovce Žlutice bránily a Loket se snažil v závěrečném tlaku ještě o vstřelení minimálně jedné branky, jenže v brance domácích byl pozorný Hladký, který za svá záda už nepustil ani jednu střelu. Žlutice tak zvítězily nad Loktem v poměru 3:1.

 

Byli jste se na zápase podívat? Jak ho zvládl rozhodčí, chutnala klobáska? A co výkony jednotlivých hráčů? Nezapomeňte utkání ohodnotit díky naší novince! 



Ohlasy k zápasu


FK Sokol Žlutice
Radim Suchánek: Soupeř nehraje o nic, protože je ve spod tabulky, ale fotbalově špatný není. Bylo to pro nás nepříjemné utkání, protože hrajeme trochu o život, ale nakonec jsme ho zvládli. Bylo to vyrovnané utkání, určitě vyrovnanější než hovoří výsledek. Opět byli velice slušní rozhodčí, na tohle máme štěstí.




Sestavy


FK Sokol Žlutice
M. Hladký [-] - M. Ažaltovič [-] , M. Majer [-] , R. Suchánek [-] (78. J. Čihoský [-] ) , M. Kopelent [-] , J. Pěnkava [-] , L. Melnyk [-] , D. Razím [-] (86. M. Thai [-] ) , P. Krejza [-] (63. V. Hrachovec [-] ) , D. Učík [-] , V. Černý [-]

FK Loket
P. Franz [-] - T. Kafka [-] , T. Klásek [-] , L. Pražák [-] , J. Onyedikachi [-] , M. Kolesnáč [-] , M. Kolesnáč [-] , H. Falář [-] , J. Ungr [-] , M. Fronk [-] (46. R. Ungr [-] ) , Z. Truhlář [-]

ŽK: 79. J. Čihoský - 26. L. Pražák .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Sieber Josef - PROCHÁZKA Jaroslav, HODAČ Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.