1:2p.
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.04.2016 17:00

18.kolo, Karlovarský | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bochov získal bod za remízu s Olympií


Branky


0

Bochov dokázal na jaře získat pouze jeden bod za remízu s posledním Loktem a další tři zápasy se pak marně snažil o zisk dalšího bodového zisku. Ten přišel až v utkání 18. kola, kdy na svém hřišti přivítali bochovští hráči tým Březové, se kterou nakonec plichtili 1:1.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Od prvního výkopu bylo utkání mezi Bochovem a Březovou vyrovnané a k vidění nebylo příliš mnoho šancí. Když už se jeden z týmů do nějaké dostal, úřadovali oba brankáři anebo nepřesná muška hráčů. Jedinými výjimkami byl gól hostujícího Jiřího Hořejšího, jenž byl na konci pohledné kombinace po trase Kurčenko – Tišl – Hořejší a také vyrovnávací branka domácího Františka Machaly. Do šatny tak obě mužstva odcházela za nerozhodného stavu 1:1.

 

 

Ve druhém poločase se třicítka diváků, která dorazila na bochovské hřiště, nedočkala, i když k tomu ani jeden z týmů nebyl daleko. Zejména Březová se ke konci zápasu drala do zakončení, jenže kýženého gólu se nedočkala ani přesto, že hrála proti devíti lidem. V 67. minutě byl totiž vyloučen Filip Duda, který dostal druhou žlutou kartu a o deset minut později šel do sprch předčasně Kamil Pacinda. I on viděl od hlavního sudího druhou žlutou kartu. Bochovští se tedy ochudili o šanci strhnout vedení na svoji stranu a zápas tak dospěl do penaltového rozstřelu, ve kterém byli šťastnější hráči Olympie.

 

Byli jste se na zápase podívat? Jak ho zvládl rozhodčí, chutnala klobáska? A co výkony jednotlivých hráčů? Nezapomeňte utkání ohodnotit díky naší novince! 

 



Ohlasy k zápasu



FK Olympie Březová B
Václav Zeman: První poločas byl celkem vyrovnaný. Stav 1:1 odpovídal průběhu poločasu. Hrál se průměrný fotbal bez velkých šancí. Druhý poločas jsme hráli trochu lépe, ovlivnily to také dvě červené karty domácích. Proti oslabenému soupeři jsme závěr zápasu odehráli na jeho polovině, vypracovali jsme si několik šancí, ale gól jsme nedokázali vstřelit. Myslím si, že remíza je pro oba soupeře spravedlivá. Penalty jsou už jen loterie, kterou jsme opět po týdnu zvládli lépe.



Sestavy


FK SMB Bochov
J. Novák [-] - F. Machala [-] , V. Spejchal [-] , D. Herman [-] , J. Podskoč [-] (31. J. Gallšneider [-] ) , M. Heimerle [-] - K. Pacinda [-] , F. Duda [-] , T. Cita [-] (73. J. Vonšovský [-] ) - R. Kajzar [-] , P. Hebert [-] (88. Š. Šipula [-] ) -

FK Olympie Březová B
Z. Zeman [-] - M. Tišl [-] , J. Kurčenko [-] , J. Mikeska [-] , V. Träger [-] (68. S. Hradský [-] ) , J. Hořejší [-] , P. Pivarči [-] , P. Zbořil [-] , P. Neumann [-] (46. P. Kovár [-] ) , R. Drozd [-] (74. J. Hála [-] ) , J. Machálek [-]

ŽK: 8. K. Pacinda , 34. J. Gallšneider , 57. F. Duda , 58. T. Cita , 80. R. Kajzar - 22. V. Träger . ČK: 67. F. Duda , 77. K. Pacinda .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: Cvrk Miroslav - GARDOŠ Jiří, HODAČ Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.