V. Svoboda 61. (p.)
1:2
(0:0)
55. M. Faber
82. L. Pražák (p.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.04.2016 17:00

18.kolo, Karlovarský | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Loket zaskočil Jiskru a bere všechny body


Branky


61. V. Svoboda (p.) - 55. M. Faber , 82. L. Pražák (p.)
0

Ašská Jiskra přivítala v rámci 18. kola I. A třídy tým Lokte a v případě výhru se mohli hráči ze západního cípu republiky posunout na první příčku tabulky. Jenže proti poslednímu týmu tabulky zápas nezvládli a po ne zrovna ideálním výkonu prohráli s Loktem 1:2.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Utkání mezi Aší a Loktem ozdobily sněhové vločky a hřiště tak nebylo v nejlepším stavu, ale podmínky byly pro obě mužstva stejné. Lépe se s nim popasovali hráči Lokte. Během první půle si ani jedno z mužstev nevytvořilo šanci, která by se dala označit přívlastkem gólová a oba týmy odcházely do šaten za nerozhodného stavu 0:0.

 

Druhé dějství přineslo konečně i góly, ale nebylo jich zase tolik, přesněji tři. O tu první se postaral hostující Loket. V 55. minutě si totiž na centr z rohu naběhl Michal Faber, který míč poslal až za záda Stropka. Dlouho se však loketští fotbalisté neradovali, protože za dalších šest minut bylo vyrovnáno. Exekuce pokutového kopu nařízeného za faul se totiž zmocnil Vlastimil Svoboda, jenž neváhal a vyrovnal na 1:1. Domácí nehráli moc dobře a nepředváděli výkony z minulého kola, kdy dokázali porazit vedoucí Rotavu. Toho Loket využíval jak se jen dalo. V 82. minuty se tak po zásluze dočkali i hosté pokutového kopu a stejně jako domácí ho proměnili. Autorem druhé loketské branky byl Lukáš Pražák. Hostující celek byl aktivnější a tomu odpovídaly i poslední minuty utkání, ve kterých ještě Loket vstřelil dvě branky, které však nebyly uznány kvůli ofsajdu. Jiskra Aš tak podlehla Lokti v poměru 1:2.

 

Byli jste se na zápase podívat? Jak ho zvládl rozhodčí, chutnala klobáska? A co výkony jednotlivých hráčů? Nezapomeňte utkání ohodnotit díky naší novince! 



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Aš
Pavel Toth: Podali jsme stejný výkon jako proti Františkovým Lázním. Byl to špatný výkon od celého mančaftu a hráli jsme prostě špatně a nezasloužili jsme si vyhrát.

FK Loket
Marian Kolesnáč: Během utkání sněžilo, takže bylo úžasné fotbalové utkání. Hra byla vyrovnaná, když to řeknu blbě, tak si v prvním poločase nevytvořil nikdo šanci. Ve druhém poločase jsme dali gól z rohového kopu, domácí srovnali z penalty. Vzápětí jsme za deset minut kopali penaltu a domácí se vrhli do útoku, ale to nahrávalo našim brejkům a my jsme dali třetí gól hlavou, který neplatil pro ofsajd a pak ještě čtvrtý, ale to byl ofsajd jasný.



Sestavy


TJ Jiskra Aš
T. Stropek [-] - M. Pilař [-] - M. Bořil [-] (24. P. Smáha [-] ) - D. Kubinec [-] - M. Střeček [-] , V. Svoboda [-] , T. Vojík [-] , J. Hančík [-] , M. Kohuťár [-] , L. Trešl [-] , A. Houdek [-]

FK Loket
P. Franz [-] - L. Pražák [-] , M. Faber [-] , D. Nguyen Hoang [-] (86. M. Kolesnáč [-] ) , M. Kolesnáč [-] , Š. Mosler [-] , H. Falář [-] , D. Vysekal [-] , M. Fronk [-] , F. Srnka [-] (46. R. Ungr [-] ) , Z. Truhlář [-]

ŽK: 44. J. Hančík , 55. A. Houdek , 70. V. Svoboda - 38. L. Pražák , 44. Š. Mosler , 61. D. Vysekal .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Šmat Robert - ŠMAT David, BALHAR Ivan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.